Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“No i bylo dobrze! ”
Bar Dobrze — recenzja

Bar Dobrze
Nr 1 wśród 29 Restauracje (Kłodzko)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 1 USD - 2 USD
Kuchnie: Polska
Opis: Niedroga restauracja z daniami regionalnymi na rynku w Kłodzku. W karcie, oprócz dań regionalnych, znajdziecie również dania wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe. Oferujemy catering na imprezy okolicznościowe typu - spotkania rodzinne, urodziny, chrzciny, lunche biznesowe, itp. Obsługa przedszkoli, szkół, firm w zakresie dostaw posiłków. Tylko świeże i codziennie przygotowywane posiłki w sposób naturalny. Nie używamy mikrofalówek, z prostej przyczyny - są zupełnie niepotrzebne ;)
Informacje o restauracji
Opis: Niedroga restauracja z daniami regionalnymi na rynku w Kłodzku. W karcie, oprócz dań regionalnych, znajdziecie również dania wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe. Oferujemy catering na imprezy okolicznościowe typu - spotkania rodzinne, urodziny, chrzciny, lunche biznesowe, itp. Obsługa przedszkoli, szkół, firm w zakresie dostaw posiłków. Tylko świeże i codziennie przygotowywane posiłki w sposób naturalny. Nie używamy mikrofalówek, z prostej przyczyny - są zupełnie niepotrzebne ;)
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zatrzymałyśmy się tu na obiad przejeżdżając przez Kłodzko z uwagi na dobre opinie na Tripie. No i bylo dobrze jak nazwa restauracji głosi :) Dania dobre, jak domowo-stołówkowe, za przystępna cenę. Wielki plus za dostępność dań bezglutenowych i za miłą obsługę! Ruch spory, więc widać, że miejscowi też lubią to miejsce.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 117basiaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdans463, Właściciel, Bar DobrzeOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Super że wpadłyście ❤️ dzięki również za cudowna opinię. My cieszymy się na ruch duży załoga za docenienie Jej pracy wdzięczna bardzo

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (299)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

9 z 13 wśród 299 recenzji

Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Świetne jedzenie, wszystko bardzo pyszne, smakuje jak u Mamy. Miła obsługa, niskie ceny. Bardzo gorąco POLECAM :)

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Kroczy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdans463, Właściciel, Bar DobrzeOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Co tu odpowiedzieć ? Hmmm, dziękujemy za wszystko , dziękujemy za polecenie <3 Załoga wdzięczna za docenienie Jej pracy. <3 Oczywiście zapraszamy ponownie :) <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Po dzisiejszej wizycie stwierdzam, że pozytywne komentarze nie są przesadne a ten bar powinien nazywać się Bar-dzo dobrze:-)
Bar-dzo smaczne, domowe jedzenie, za bar-dzo rozsądną cenę. Bar-dzo duże porcje! Przemiłe panie, które uwijają się jak w ukropie. Faktycznie w środku mało miejsca, mało stolików. Trzeba poczekać ale warto. Dziękuję i trzymajcie tak dalej.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Scenic570020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdans463, Właściciel, Bar DobrzeOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Za Bar-dzo Dobrze <3 jesteśmy autentycznie wzruszeni <3 Za "..Trzeba poczekać ale warto..." łzy napłynęły nam do oczu. Hmm , uwagi, że mało miejsca ciut nas deprymują, ale tłumaczymy to sobie, że lepiej zjeść dobrze w ciasnym, niż podle w hali sportowej :) :) :) :) <3 Kochamy i zapraszamy ponownie <3 P.S. Panie kłaniają się specjalnie nisko za docenienie ich pracy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Zachęcony opiniami na TA podczas ostatniego pobytu w Kłodzku postanowiliśmy udać się na obiad do restauracji Bar Dobrze. Lokalizacja - w samym centrum miasta, na przeciwko ratusza, bardzo łatwo trafić z każdego miejsca w urokliwym miasteczku.
Po przybyciu na miejsce - pierwsze wrażenie.. tłoczno..
W lokalu raptem kilka stolików i każdy zajęty. Nie poddajemy się, zostajemy ( z małym dzieckiem w wózku) około 15 minut czekając na zwolnienie stolika.. oczywiście w tym czasie za nami pojawiło się już kilka kolejnych osób.. część z nich nie bardzo zrozumiała idei kolejki za "wolnym stolikiem" i od razu udała się do baru celem złożenia zamówienia. Oczywiście tym samym powodując złość osób oczekujących w kolejce.. po kolejnych kilku minutach zapanował totalny chaos. Ludzie już dosłownie starali się "wydzierać" dowolne miejsce przy stoliku. Nam udało się chwile wcześniej złożyć zamówienie i zająć miejsce siedzące. Czas oczekiwania na dania niewielki. Zamówienie - barszczyk z uszkami - rewelacja, smak barszczu jak i uszek idealny :). Następnie placki po węgiersku - było dobrze, przede wszystkim dużo.. ale smakowo nie odczuwałem rewelacji. Zdarzało mi się smakować ów placków z dużo lepszymi walorami smakowymi - dla mnie sos był za mdły, brakowało w nim "tego czegoś", może szczypta ostrości.. Żona zamówiła dostępne mięcho (filet z kurczaka z masłem) oraz naleśnik na słodko. Filet bez rewelacji, zbyt mocno opieczony. Za to naleśnik był cudowny.
Podsumowując - jedzenie jest smaczne, porcje są duże, menu się zmienia w zależności od dostępnych surowców - np ja zamówiłem ostatniego placka ( a było ledwo po 15:00). Jedne dania są lepsze, inne średnie. Na pewno nie jest źle da się najeść do syta nie płacąc przy tym za wiele. Niestety brak miejsca odbiera całkowicie przyjemność z jedzenia - ja musiałem siedzieć z synem (2 lata) na kolanach żeby tylko dostać krzesełko.. nie wspominam o wzroku Pani która już miała zupę w ręce i niecierpliwie patrzyła jak żona doje ostatni kęs naleśnika żeby tylko zapytać czy my już skończyliśmy.. Niestety.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Przemyslaw B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdans463, Właściciel, Bar DobrzeOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii, dziękujemy za odwiedziny. Cieszymy się, że smakowało. Co do braku miejsca, powtórzę nasze zdanie - ciasno ale mimo wszystko smacznie. Coś za coś. Nie bylibyśmy w stanie zapewnić jakości obsługując wielką powierzchnię. Zapraszamy mimo wszystko ponownie <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019

Nigdy nie pomyślałem że tluczone ziemniaki z kurczakiem z brokułami może być tak dobrze zrobione. Polecam Maromon Lupus

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, maromonlupus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: bogdans463, Właściciel, Bar DobrzeOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Bo my te ziemniaki "tłuczemy" z miłością :) Super, że smakowało. Dzięki za polecenie. Załoga Bar Dobrze wdzięczna bardzo <3

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Bar Dobrze — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kłodzko, Województwo dolnośląskie
Kłodzko, Województwo dolnośląskie
 
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
Kłodzko, Województwo dolnośląskie
 
Kłodzko, Województwo dolnośląskie
Kłodzko, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Bar Dobrze? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem