Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 18:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Niesamowite miejsce

Niesamowite miejsce którego wielkość można podziwiać będąc na szczycie fortu to miejsce trzeba... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Krystianpo
,
Radzionków, Polska
Koniecznie zwiedzić

Imponująca budowla! Koniecznie zwiedzanie z przewodnikiem , dzieki ktoremu zrozumiałam zasady... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 października 2020
Katarzyna S
Przeczytaj wszystkie recenzje (425)
  
Recenzje (425)
Filtruj recenzje
425 wyniki
Oceny podróżnych
226
144
35
13
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
226
144
35
13
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 425 recenzji
Zrecenzowano: 25 września 2019 z urządzeń przenośnych

Znakomita wycieczka. Dużo ciekawostek, intrygujące miejsce, prawdziwa podróż w czasie. nieobiektywnie- podziemie rządzi :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, 718konrad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 września 2019 z urządzeń przenośnych

Ogromna twierdza z bogatą historią, bardzo dobrze zachowana. Zdecydowanie polecam zwiedzanie z przewodnikiem. Minus za mała ilisc miejsc parkingowych.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, SylwiaBu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: twierdzaklodzko_d, Kierownik ds. PR, Twierdza KłodzkoOdpowiedź udzielona 16 października 2019

Cały czas pracujemy na zwiększeniem miejsc postojowych i już niedługo będzie dostępny parking wewnątrz Twierdzy Kłodzko. Spokojnie będzie można zaparkować osobówką, jak i autobusem. Polecamy też już istniejący parking przy ul. Nowy Świat, można przez park i starówkę miejską przespacerować się do kas Twierdzy Kłodzko. Pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 września 2019 z urządzeń przenośnych

Piękne widoki na panoramę gór zlotych, bardzkich i stołowych i na miasto Kłodzko :) Unikalny obiekt. Przewodnicy znają się na rzeczy.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, CPS86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: twierdzaklodzko_d, Kierownik ds. PR, Twierdza KłodzkoOdpowiedź udzielona 16 października 2019

W pełni zgadzamy się z opinią :) Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Nie rozumiem osób oceniających to miejsce negatywnie. Wybierając się tutaj wiadomo czego się można spodziewać. Jeżeli dla kogoś fort z bogatą historią opowiadana przez przewodnika to nuda i strata czasu, to lepiej wybrać się do jakiegoś multimedialnego muzeum we Wrocławiu lub w Warszawie. Tutaj czysta historia i piękne widoki. Cena też nie jest tak straszna jak ja wszyscy opisują. Za zwiedzanie tylko twierdzy z przewodnikiem nieco ponad 30 zł za dwójkę z dzieckiem. Nie wiem jakie są oczekiwania części osób, ale większość z narzekających wydaje więcej na parking w galerii handlowej.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, zaplon1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: twierdzaklodzko_d, Kierownik ds. PR, Twierdza KłodzkoOdpowiedź udzielona 16 października 2019

Cały czas staramy powiększać ofertę. Tak, aby zadowolić wszystkich. Faktem jednak jest, że Twierdza Kłodzko to specyficzny i unikatowy obiekt – nie chcemy z niej robić czegoś, czym nigdy nie była (np. lunaparku). To kawał bogatej historii, sięgającej setek lat wstecz. Twierdza Kłodzko stoi w miejscu, w którym niegdyś był zamek... Zapraszamy, z pewnością dowiedzą się Państwo więcej. Zaplon1 dziękujemy za recenzję :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ciekawe miejsce przyjazne dla rodziny z dziećmi. Córka 8 lat zadowolona. Cena za zwiedzanie niska.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, AgnieszkaW4065
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji