Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
ładne, dzisiaj dużo miejscowości się stara

Ładne stare miasto, jeszcze trochę do odnowienia, ale starają się odnowić, piękny most. Trochę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 września 2020
amgk2508
,
Kraków, Polska
Wakacyjnie

Trochę nudno i smutno. Po 18 zamknęli lokale i nie było gdzie zjeść. Stare miasto wyglądało trochę... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 lipca 2020
pawe_b636
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (64)
  
Recenzje (64)
Filtruj recenzje
64 wyniki
Oceny podróżnych
16
33
7
7
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
16
33
7
7
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 64 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kłodzko mogłoby być magicznym miejscem - z uroczymi kamienicami, mostami, pięknie położonym... Historię czuć praktycznie na każdym kroku. Mogłoby, gdyby nie było tak strasznie zaniedbane, obdrapane, śmierdzące moczem... Strach przejść z parkingu przez mały park u stóp Twierdzy, bo jest oblegany przez bezdomnych, którzy wszystkich zaczepiają. Serce boli :-(

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, katarzynak801
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Schabowy po prowansalsku - palce lizać, podany niestandardowo:bez panierki i bez tluszczu-polecam. Chlebek i smalec- przekąska-polecam. Zawsze tu dużo gości :-)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, wrocek-love
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Stare miasto malutkie:kilka knajp, fontanna, urzad miasta, pomnik niemca. Nieopodal 2 mosty - sw. Jana, a zaraz zanim most żelazny. Czysto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, 316dalilak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Ładne, nietuzinkowe, wyróżniające się Stare Miasto.
Do Kłodzka warto przyjechać wybierając się w góry. Jest tutaj co robić (Twierdza, trasa Podziemna, Spacer wzdłuż Nysy Kłodzkiej (jest możliwość przepłynięcia po rzece), ciekawe kawiarnie, Katedra.
Jedyny mankament - miasto jest lekko zaniedbane, należy odświeżyć budynki.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, sokrowisie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Fajnie jest pospacerować po Kłodzkim rynku szkoda, że jest niestety lekko zaniedbany i zimą lekko zapomniany. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, agnieszka7676
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji