Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kłodzko
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Polecam

Schabowy po prowansalsku - palce lizać, podany niestandardowo:bez panierki i bez tluszczu-polecam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
wrocek-love
Piękny mały ryneczek!

Fajnie jest pospacerować po Kłodzkim rynku szkoda, że jest niestety lekko zaniedbany i zimą lekko... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 marca 2019
agnieszka7676
,
Kłodzko, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (57)
  
Recenzje (57)
Filtruj recenzje
57 wyniki
Oceny podróżnych
15
30
6
5
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
15
30
6
5
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 57 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kłodzko mogłoby być magicznym miejscem - z uroczymi kamienicami, mostami, pięknie położonym... Historię czuć praktycznie na każdym kroku. Mogłoby, gdyby nie było tak strasznie zaniedbane, obdrapane, śmierdzące moczem... Strach przejść z parkingu przez mały park u stóp Twierdzy, bo jest oblegany przez bezdomnych, którzy wszystkich zaczepiają. Serce boli :-(

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, katarzynak801
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Schabowy po prowansalsku - palce lizać, podany niestandardowo:bez panierki i bez tluszczu-polecam. Chlebek i smalec- przekąska-polecam. Zawsze tu dużo gości :-)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, wrocek-love
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Stare miasto malutkie:kilka knajp, fontanna, urzad miasta, pomnik niemca. Nieopodal 2 mosty - sw. Jana, a zaraz zanim most żelazny. Czysto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, 316dalilak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Ładne, nietuzinkowe, wyróżniające się Stare Miasto.
Do Kłodzka warto przyjechać wybierając się w góry. Jest tutaj co robić (Twierdza, trasa Podziemna, Spacer wzdłuż Nysy Kłodzkiej (jest możliwość przepłynięcia po rzece), ciekawe kawiarnie, Katedra.
Jedyny mankament - miasto jest lekko zaniedbane, należy odświeżyć budynki.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, sokrowisie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 marca 2019

Fajnie jest pospacerować po Kłodzkim rynku szkoda, że jest niestety lekko zaniedbany i zimą lekko zapomniany. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, agnieszka7676
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji