Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bukowina Tatrzańska
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Jajko sadzone nie w standardzie”

Schronisko Smaków Magda Gessler
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 31 USD
Opis: Schronisko Smaków to jedyny lokal w południowej Polsce, który jest własnością Magdy Gessler. To nie jest kolejna restauracja po rewolucjach, ale jej własna
Informacje o restauracji
Opis: Schronisko Smaków to jedyny lokal w południowej Polsce, który jest własnością Magdy Gessler. To nie jest kolejna restauracja po rewolucjach, ale jej własna
Zrecenzowano 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Byla to nasza trzecia juz wizyta. Za pierwszym razem jedzenie bylo pycha, za drugim razem cos juz sie psulo a dzis za trzecim razem bylo bardzo slabo. Zamowilismy sledzika ktory byl bardzo smaczny, ale wege burger i humus nie do zjedzenia. W burgerze tofu zimne i bez smaku natomiast humus z grilowanymi warzywami to porazka. Na prosbe aby do burgera wstawic jajko sadzone uslyszelismy ze nie moga zrobic bo maja pewne standardy... Chcialbym jednak zaznaczyc ze zarowno za pierwszym jak i za drugim razem kucharz bez problemu zrobil jajko sadzone z wylewajacym sie zoltkiem.

Na zakonczenie aby poprawic sobie nastroj poszlismy na lody gdzie galki nakladala Pani ktora chwile wczesniej skonczyla palic papierosa. Lody bardzo slodkie i bez smaku po 4 zl za galke wyladowaly w plastikowym pojemniku. Pani Magdo, uczy Pani innych jak maja gotowac a sama nie potrafi Pani przypilnowac wlasnego biznesu. Gdyby miala Pani watpliwosci to dzis jest 11.09.2019 a rachunek opiewal na kwote 103 zl a 20 zl za 5 galek lodow.

Ach, bylbym zapomnial. Zastanawia mnie kto odebral Pani budynek z takim podjazdem dla wozkow inwalidzkich bo po pierwsze jest on zbyt stromy, po drugie wylany od niechcenia z betoniarki a po trzecie zbyt blisko ruchliwej ulicy co grozi potraceniem przez samochod.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 228micha_l
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (985)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

45 z 49 wśród 985 recenzji

Zrecenzowano 8 września 2019

Ceny posiłków nie są małe dlatego nie jest ona na każdą kieszeń, więc zamówiliśmy z żoną tylko zupy no i tu nastąpiła mała niespodzianka, Podhalańska zupa na maślance
z wędzonym goczkiem nie jest dla każdego kawałki boczku były ciężkie do zjedzeni, a wieczorem wymioty mojej żony i cały następny dzień stracony przez złe samopoczucie, także żona nie ma miłych wspomień z pobytu u pani Magdy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Slawek P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 78EsKa, Dyrektor generalny, Schronisko Smaków Magda GesslerOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Jest mi bardzo przykro z powodu dolegliwości Pana żony i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Wielka szkoda, że w sytuacji, kiedy Pana żona ma wrażliwy żołądek zamówiła jednak ciężką zupę z wędzonym boczkiem i taką podaliśmy. Zachęcam do wyboru lżejszych dań jak na przykład z krem botwinki. Nie każde danie jest dla każdego

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2019

Wszystko jest na najwyższym poziomie. Począwszy od wejścia, poprzez wystrój, obsługę aż wreszcie skończywszy na przepysznym jedzeniu. Warto postać chwilę w kolejce i przygotować się na większy wydatek, bo jest to uczta dla podniebienia i dla oczu ( piękny wystrój w stylu góralskim, a pośrodku lokalu ogromny piec kaflowy, od którego trudno oderwać wzrok).

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, pedagog48
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019

Byliśmy w 4 osoby z okazji rocznicy ślubu. Obsługa bardzo miła. Przyjęto nas godnie mimo bardzo dużej ilości gości. Zamówione jedzenie wyśmienite. Kwaśnica z żeberka i super. Pozostałe dania również. Desery wyśmienite. Polecone wino również. Warto specjalnie zboczyć z trasy lub specjalne pojechać będąc a Zakopanem.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, DarekGdynia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

Miejsce z klimatem, jedzenie bardzo dobre i oczywiście bardzo dziękuję Panu Radosławowi za miła obsługę, atmosferę i serwis !

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Mariusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 78EsKa, Dyrektor generalny, Schronisko Smaków Magda GesslerOdpowiedź udzielona 1 września 2019

Panie Mariuszu l, bardzo dziekuje za wybór naszej restauracji, docenienie naszej kuchni i serwisu. Do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Schronisko Smaków Magda Gessler — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Bukowina Tatrzańska, Małopolskie
Bukowina Tatrzańska, Małopolskie
 
Białka Tatrzańska, Małopolskie
Bukowina Tatrzańska, Małopolskie
 
Białka Tatrzańska, Małopolskie
Bukowina Tatrzańska, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Schronisko Smaków Magda Gessler? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem