Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 22:00
Wyróżnione recenzje
Aquapark w Świnouściu

Nowy Aquapark. Fajne miejsce dla dzieci. Dużo atrakcji dla najmłodszych. Bardzo ciepła woda w... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 września 2019
aj-zielona
,
Zielona Góra, Polska
Spokojny mały aquapark

Jest to mały aquapark z dwoma zjeżdżalniami osobowymi i dwoma pontonowymi. Miejsce jest zadbane z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 marca 2019
Grzegorz S
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (38)
  
Recenzje (38)
Filtruj recenzje
38 wyniki
Oceny podróżnych
12
9
12
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
12
9
12
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 38 recenzji
Zrecenzowano: 14 lipca 2019

Mam coraz większe przekonanie , że obiekty usytuowane przy hotelach mają wyższy standart od tych molochów .
Obiekt 'pachnący" nowością. Wydzielpne strefy dla maluchów/naprawdę ciepła woda/ , trochę starszych i najstarszych.
Kilka zjeżdzalni- ale naprawdę atrakcyjnych. Dawno już nie zaliczyłem wywrotki- tu zdarzyła się dwukrotnie.
Wody naprawdę dużo. Dużo więcej niż na przereklamowanej wyspie pod Berlinem.
Dziecko /11 lat/ po dwukrotnym wejściu na falę do surfingu /płatne dodatkowo// 20 zl za 15 min/ samodzielnie utrzymywało się na fali we wszystkich pozycjach/
Gdy woda w Bałtyku poniżej 20 stopni -naprawde wwarto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Jan B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

Korzystaliśmy z basenu będąc w hotelu, fajny basen dla maluszków zwłaszcza ciepła woda sporo atrakcji, bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, KamilaQu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Jest to mały aquapark z dwoma zjeżdżalniami osobowymi i dwoma pontonowymi. Miejsce jest zadbane z dużą ilością obsługi. Bilet rodzinny 2+2 kosztuje niecałe 200zł za 3 godziny pobyt. Z dodatkowo płatnych atrakcji jest dostępna fala do serfowania oraz sauny. Dla najmłodszych dzieci mamy osobną strefę z ślizgawkami, dla trochę starszych jest mała piracka strefa. Główny basen wypoczynkowy z atrakcjami wodnymi ma odpowiednią głębokość aby bawił się tam 7 latek. Jest tzw. Rwąca rzeka - tutaj akurat najmniej rwąca jaką kiedykolwiek widziałem wręcz idealna dla najmłodszych o głębokości 135cm. Mamy dostępny też basen sportowy i to by było na tyle. Kawiarnia przybasenowa jest czynna tylko do godziny 18. Z plusów trzeba podkreślić małą liczbę gości nawet w weekend - jest spokojnie, dużą liczbę obsługi oraz czystość.
Z minusów to niewielkie wymiary i mało atrakcji oraz parking oddalony od wejścia - można zaparkować też przy promenadzie ale znaleźć wolne miejsce jest strasznie trudno.
Polecam to miejsce bo można tu spokojnie odpocząć.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019

Doskonałe miejsce na zabawy wodne. Fantastyczne zjeżdżalnie zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Do tego basen pływacki w cenie i mnóstwo innych atrakcji. Gorąco polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Marek F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra zabawa dla całej rodziny, cztery zjeżdżalnie o różnym stopniu trudności, z wieży na którą się wchodzi aby skorzystać ze zjeżdżalni rozciąga się fajny widok szczególnie z ostatniej kondygnacji. Rwąca rzeka bez rewelacji, ogólny basen z masażem i biczami wodnymi super sprawa, 4 jacuzzi i 2 place zabaw dla maluchów. 3h w zupełności wystarczą cena - 168 za 3h poza sezonem za rodzinę 2+2 najtaniej nie jest. Generalnie fajna atrakcja na spędzenie czasu z rodziną.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Maajkell
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji