Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (808)
Filtruj recenzje
809 wyniki
Oceny podróżnych
371
213
118
49
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
371
213
118
49
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
26 z 31 wśród 809 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Restauracja za ciasna ,tłok, Jedzenie wyśmienite,lokalizacja hotelu to strzał w dzieśiątkę. Obsługa doskonała,obsługa sprzątająca grzeczna i pomocna. Na pewno odwiedzę ten hotel ponownie. Do zobaczenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jamax2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Drodzy goście,

Dziękujemy za wybranie hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu. Przepraszamy za niedogodności podczas śniadania. Cieszymy się, że jakość serwowanego przez nas jedzenia spełniła Państwa oczekiwania. Jest nam bardzo miło czytając tak pozytywne opinie dotyczące naszych pracowników.
Zapraszamy serdecznie ponownie do Świnoujścia.

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś
Radisson Blu Resort Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 września 2019

wszystko OK Z żoną jesteśmy tu drugi raz i jeszcze wrócimy. Hotel komfortowy w kazdej płaszczyżnie swojej działalnosci. Polecamy pobyt w tym doskonałym hotelu. Po rozbudowie tego obiektu mam nadzieję będzie jeszcze bardzej komfortowo

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
Dziękujemy, ptadeu381381
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią dotycząca pobytu w Radisson Blu Resort w Świnoujściu. Jest nam bardzo miło, że spełniliśmy Państwa oczekiwania, a pobyt w naszym hotelu był bardzo udany. Oczywiście zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy w imieniu zespołu Radisson Blu Resort w Świnoujściu.

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś
Radisson Blu Resort Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

pobyt w ostatnim tygodniu sierpnia 2019 r . , piętro ósme , ładny widok na Bałtyk , niestety hałas od strony zachodniej do późnych godzin nocnych , super szczelne okna , więc aby spokojnie zasnąć, trzeba było je zamknąć i uruchomić klimatyzację (cichutka) , ale od początku ... przy wejściu do hotelu przywitał nas nieprzyjemny zapach ( kanalizacja???) , przy wejściu do pokoju oprócz nieprzyjemnego zapachu ,niestety brudna , poplamiona wykładzina ... oprócz tego pokój premium elegancki , komfortowy , pokój sprzątany wzorowo , ale ta wykładzina....
jedzonko wspaniałe , trochę tłoczno w restauracji , ale akurat mi to nie wadzi ;) przemiła Pani (kwiatek we włosach) serwująca jajecznicę i naleśniki , obsługa bez zarzutu , chcieliśmy przedłużyć pobyt o 1 dzień , owszem była taka możliwość ,ale cena nas zwaliła z nóg ( prawie 1000 zł , gdzie nasz koszt wynosił średnio 650 zł za dobę ze śniadaniami ) ...przecież to tylko był 1 dzień....bez komentarza .
Aha, w dniu wyjazdu od rana były 3 głuche telefony ???? ( podświadome uruchomienie stresu ,że już czas się pakować ????) no i wizyta Pana przed 12.00 z zapytaniem czy przedłużamy pobyt ????? rozumiem 12.01 , ale przed godziną wyjazdu nikt nie powinien nawet o to pytać , eh .... szkoda słów
no i mocno brudne dywaniki w windach , ogólnie hotel ok , ale nie proś za dużo i o 12.00 znikasz .....nie wiem czy wrócę , czegoś ważnego zabrakło ..no i cena za parking obłęd ,
ceny pod niemieckiego turystę ...prawie sami Niemcy hehe

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, remik450
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie naszego Hotelu oraz podzielenie się z nami swoją opinią.
Przepraszamy za niedogodności, jest nam bardzo przykro, iż nie spełniliśmy w pełni Pana oczekiwań
Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie. Zapraszamy serdecznie.

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś
Radisson Blu Resort Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

wszystko super na wysokim poziomie,pokoje bardzo ładne,jedzenie pyszne,hotelowe baseny czyste,atmosfera super rodzinna,obsługa hotelowa na wysokim poziomie,wszyscy uśmiechnięci,służą pomocą na każdym kroku.było superowo

Termin pobytu: wrzesień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jnapor880520
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Serdecznie dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii.
Jest nam niezmiernie miło, że nie zawiedliśmy zaufania, którym obdarzyli nas Państwo decydując się na rezerwację w naszym obiekcie. Cieszymy się, że zarówno standard hotelu jak i jakość obsługi spełniły Państwa oczekiwania.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie!

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Wszystko właściwie zawarłam w tytule.Jedyna skucha pokój który otrzymaliśmy całkowicie mijał się z naszymi oczekiwaniami i ustaleniami.Bardzo nieprzyjemne pierwsze wejście do pokoju.Po interwencji pani Elżbiety Markowskiej ciąg dalszy pobytu na piątkę z plusem.Pokoj widok położenie czystość wyżywienie atrakcje......itd itd .Polecamy .

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 66jenny66
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy za wybranie Hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu oraz podzielenie się komentarzem na temat pobytu. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Jest nam bardzo miło, że wystawiona ocena jest tak wysoka. Cieszymy się, że czas spędzony w naszym Hotelu był bardzo udany. Serdecznie zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy ze Świnoujścia.

Z poważaniem,
Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji