Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (812)
Filtruj recenzje
813 wyniki
Oceny podróżnych
373
214
119
49
58
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
373
214
119
49
58
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
52 z 57 wśród 813 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Witam,
Mam przyjemności przebywania obecnie od niedzieli tym hotelu. Położenie blisko płazy jest atutem hotelu , ale dla osób w moim wieku , czyli 50 od strony zachodniej i na 13 pietrze jest męczące. Deptak poniżej dostarcza wiele bodźców, dźwiękowych od kłębiących fontann prze różne rodzaje muzyki do późnych godzin nocnych, wiec spanie przy otwartym balkonie jest niemożliwe. Pokój 1313 ładny, przestronny, sprzątany każdego dnia . Wyśmienite śniadania , wiec każdy znajdzie coś dla siebie. Taras na 14 pietrze piękny, od rana łóżka zajęte, wiec jeśli Państwo chcecie poleżeć, trzeba biec skoro świt.
Do minusów należy tzw”bech bar Radissona” łóżka płatne 25 zł za jedno i dodam, ze czynne są od 9-18 . Niestety przy bookingu, nie otrzymaliśmy dodatkowych kart na ręczniki plażowe, a o tym, ze są dowiedziałam się dzisiaj ,. Materace brudne , poplamione od olejków Nie ma możliwości poleżenia dłużej, ponieważ o 17.30 obsługa przypomina, ze zamykają za pół godziny. Napoje z baru podawane są plastikowych kubkach.
Najgorsza toaleta! Płatna 2 zł , brudna , wczoraj papier toaletowy z fekaliami leżał koło muszli cały dzień. Automat zżera monety. Dzisiaj toaleta została zamknięta.
Obsługa hotelu miła, przyjazna.

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeśli potrzebujecie ciszy proponuje nie rezerwować pokoi od strony zachodniej
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AduniaKato
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Dziękujemy za wybranie hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu oraz podzieleniem się z nami swoją opinią dotyczącą czasu spędzonego w naszym Hotelu. Przepraszamy za niedogodności, jest nam bardzo przykro, iż Państwa oczekiwania nie zostały spełnione w stu procentach. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy w imieniu całego zespołu RBRS.

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś
Radisson Blu Resort Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Świetny hotel, lokalizacja, atrakcje dla dzieci (aqua park) , śniadania , obsługa - na bardzo wysokim poziomie. Niestety ocenę zaniżyła czystość pokoju - brudna wykładzina, brudne szyby. Jakkolwiek hotel godny polecenia.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, pawel12345678910
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Dziękujemy za wybranie Hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu oraz podzielenie się komentarzem na temat pobytu. Każda opinia jest dla nas bardzo ważna. Cieszymy się, że czas spędzony w naszym Hotelu był bardzo udany i jednocześnie przepraszamy za niedogodności jakie miały miejsce podczas czasu spędzonego w naszym Hotelu. Serdecznie zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy ze Świnoujścia.

Z poważaniem,
Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel dobrze położony spełnił oczekiwania mimo dość wysokiej ceny za pobyt ale w tej okolicy nie ma nic lepszego. Czasem warto przepłacać niż wybrać coś tańszego ale nie mieć satysfakcji z pobytu.....

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, darinwest
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Polecam! Miła atmosfera, idealna lokalizacja. Mega wygone łózko, wszędzie blisko. Dużo atrakcji na wyciągnięcie ręki. Lokalizacja bardzo fajna, Kids Club - bardzo miła Pani - opiekunka, atmosfera miła i domowa.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, piotrdragonski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Panie Piotrze,

Dziękujemy za wybranie Hotelu Radisson Blu Resort w Świnoujściu oraz podzielenie się komentarzem na temat pobytu. Każda opinia jest dla nas bardzo istotna. Jest nam bardzo miło, że wystawiona ocena jest tak wysoka. Cieszymy się, że czas spędzony w naszym Hotelu był bardzo udany. Serdecznie zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy ze Świnoujścia w imieniu całego zespołu RBRS.

Z poważaniem,
Radisson Blu Resort, Świnoujście Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Polecam ten hotel, wróciłabym tam ponownie, jednak wybrałabym pokój z widokiem na deptak, nie na parking i na wyższym piętrze ( aktualnie miałam na 4 piętrze). Poprawiłabym jakość jedzenia na obiadokolacjach, mięsa słabo doprawione, przeważnie na słodko.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Resort22280141712
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RBRS_Swinoujscie, Radisson Blu Resort Guest Relation, Radisson Blu Resort, ŚwinoujścieOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drodzy Goście,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu oraz podzieleniem się opinią na temat pobytu w Radisson Blu Resort w Świnoujściu. Przepraszamy za niedogodności. Mamy nadzieje, że w przyszłości otrzymamy jeszcze jedną szansę. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do Świnoujścia.

Z poważaniem,
Krzysztof Kuś
Radisson Blu Resort Guest Relation

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji