Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (39)
Filtruj recenzje
39 wyniki
Oceny podróżnych
5
12
12
1
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
5
12
12
1
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 39 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Dwa tygodnie spędzone w tym miejscu oceniam pozytywnie. Dobre, chodź monotonne jedzenie, zabiegi na przyzwoitym poziomie, basen kryty (minus to ratownicy siedzący w pomieszczeniu). Blisko do morza oraz centrum. Minus to ekipa sprzątająca, która nie wymienia ręczników oraz pościeli zgodnie z warunkami pobytu (trzeba pilnować i przypominać). W najbliższym czasie wskazany remont.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, jasok11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019

W hotelu spędziliśmy 4 dni w okresie marca dokładnie (16-19.03.2019) Pobyt jak najbardziej udany. Mimo że przyjechaliśmy spóźnieni na obiad otrzymaliśmy 2 bardzo spore porcje obiadu. Panie z recepcji bardzo pomocne i miłe, tak samo osoby pracujące w jadalni. Pokoje czyste zadbane, łazienki tak samo. Jedzenie było dla nas satysfakcjonujące zawsze każdy znalazł coś dla siebie ( śniadanie, kolacja) obiady były serwowane, każdy z nas był najedzony. Basen wspaniały bardzo ciepła woda w basenie, miło spędzało się tam czas w szatni szafki z możliwością pozostawienia tam swoich rzeczy. Bardzo blisko do plaży. Wyjazd bardzo udany Polecam

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, BartiNata
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 marca 2019

Jak dla mnie ośrodek bardzo dobry choć parę minusów się znalazło... pokoje (standard) małe ale wystarczające na weekendowy pobyt :), łóżka wygodne, czajnik na wyposażeniu pokoju, ręczniki i suszarka... brakowało szlafroków jedynie. Przyjemny basen, wydzielona strefa relaksu, brakowało tylko sauny (to jeden z minusów). Obsługa była bardzo miła ale dało się zauważyć że jest poza sezonem i nie wyrabiają się ze wszystkim (ale to nie ich wina). Jedzenie urozmaicone i bardzo smaczne. Czasem dało się zauważyć że na kolacji są rzeczy z rana ale nie jakość mimo to była zadowalająca. Jakość do ceny rewelacyjna. Położenie też b.dobre blisko malowniczej plaży i wydm... polecam ten ośrodek

Wskazówka dotycząca pokoi: Super cena
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciek79
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018

Hotel z zewnątrz zdecydowanie potrzebuje remontu. Pokoje duże chodź też przydało by się odnowienie. Basen bardzo fajny z cieplutką wodą. Lokalizacja bardzo dobra - niewielkie wydmy przy hotelu - bardzo dobre smażalnie ryb w porcie. Dużym minusem jedzenie którego brakowało i było niesmaczne. Do tego bardzo monotonne. Pokój zabaw dla dzieci duży i lekko zaniedbany. Hotel dla nie wymagających

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mirek19061981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Mój 6. chyba pobyt w Geovicie. Do tej pory standard byl w sumie ok. Teraz - w stołówce klejące się od tłuszczu krzesła, obrusy na początku pobytu niezmieniane, w plamach i okruchach. W pokojach stara pościel, wykładzina też brudna, stare, zdezelowane leżaki. Przy tym wszystkim byle jakie sprzątanie co drugi dzień. Łazienka też znała lepsze czasy. Ostatni wieczór dodatkowa atrakcja przebiegające przez pokój i lazienke robaki.
No i dla potrzebujących internetu - rzadko (mnie sie przez 10 dni nie udalo), bywa podobno w "wybranych strefach", w pokojach brak.
Z basenu korzystałam raz,bo biorąc po uwagę standardy czystosci Geovity, stwierdziłam, że lepiej nie ryzykować.
Obsługa w recepcji ok i to chyba tyle. Jeszcze personel w spa b.pomoceny.
Największy atut to lokalizacja - spokojna okolica i b.blisko morza.
Dobrze, ze pogoda była fajna, wiec nie musieliśmy siedzieć w ośrodku.
M

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Monika K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji