Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (114)
Filtruj recenzje
114 wyniki
Oceny podróżnych
35
31
16
15
17
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
35
31
16
15
17
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 114 recenzji
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2017

Byłam w tym hotelu przejazdem. Po spędzonej w nim nocy uważam, że ogólnie nie jest on taki zły. Kompleks składa się z kilku budynków: głównego czyli restauracj i recepcji oraz kilku budynków mieszkalnych, które są ułożone kaskadowo. Udało mi się otrzymać pokój w części wyremontowanej. Pokoje bardzo ładnie urządzone z dodatkowym pomieszczeniem, gdzie znajdował się aneks kuchenny. Jednak mogli by trochę popracować nad czystością w pokojach. Plaża znajduje się niedalelko hotelu, wystarczy zejść na dół. Plaża bywa zatłoczona,ponieważ jest ona zatoczkowa oraz posiada ciemny piasek. Dodatkowo znajduje się ona blisko deptku, który wieczorami tętni życiem. Z obiektu bardzo blisko jest do starej części miasta, która oferuje bardzo urokliwe uliczki. Hotel może być dobrą bazą do zwiedzania Czarnogóry, jednak nie wiem, czy chciałabym w nim spędzić cały tydzień.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepiej pytać o pokoje w części wyremonotwanej.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Magda K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel-Mediteran U, Manager, Hotel Mediteran UlcinjOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Magda K ,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel.
I see that you didnt have good expectations about our hotel (which may be to unrealistic reviews) and we are glad that you vere surprised and engjoyed our hotel.
Glad you mentioned our location, because it is as you say it a "5 star Location".

We look forward to see you again!
Best from Ulcinj!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2017

Byłem tam razem z grupą. Hotel podzielony jest na budynek główny z restauracją i barem oraz 4 mniejsze z pokojami i basenem zewnętrznym. Umiejscowienie hotelu jest dobre, 5 minut do głównego deptaka i plaży. Standard pokojów to 2- 3 ***. Najlepsze są z wyremontowaną łazienką ( nr 334) . Jedzenie dobre i różnorodne. Miła i obsługa znająca angielski. Godny polecenia obiekt.

Wskazówka dotycząca pokoi: 334 i pytać o pokoje z wyremontowaną łazienką
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Sebastian D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel-Mediteran U, Manager, Hotel Mediteran UlcinjOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Sebastian D,

Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay.
What is more important to say that when its about groups, their services and room category are assigned by the travel agency.

Thank you again, and we look forward to seeing you on your next trip to Ulcinj!
Best Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017

Mediteran Ulcinj to Hotel ponizej wszelkich standardow. Brudny, male pokoje, czesto brak cieplej wody, w pokojach myszy i mrowki. Hotel ma maly basen i wyjatkkowo kiepska restauracje. Posilki nie zbyt wyszukane czesto brak jedzenia a kawa to lura. ODRADZAM

Wskazówka dotycząca pokoi: nie bierzcie pokojow z numerami powyzej 600
Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, WieslawJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel-Mediteran U, Manager, Hotel Mediteran UlcinjOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear WieslawJ,

Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I greatly appreciate your comments about aspects of the room that need updating. It is a pleasure to announce that we will be implementing many of these upgrades to the property within the next couple of months.
Thank you for apreciating our restaurants!
I hope that I can convince you to change your mind about another visit to our property.

With much appreciation,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2017

Hotel brudny, na śniadania serwowana mortadela, parówki najgorszej jakości, zaschnięty ser i warzywa ze śniadania poprzedniego dnia oraz resztki z obiadu. Tragedia, ciągle to samo i ani jednego owoca przez tydzień! Drogą do zatłoczonej i brudnej plaży to wielkie śmietnisko. Pokoje nie sprzątane, jedynie wymieniane ręczniki, brak windy, mydła, chociaż jednej szklanki, nic - masakra. Nie oczekiwałam cudów ale to przerosło moje wyobrażenia. Czułam się okropnie i traciłam czas na pisanie opini i pism zamiast cieszyć się wakacjami. Dla porównania w prywatnych apartamentach obok hotelu za 20 euro od 2 osób macie do dyspozycji ciszę, bardzo dobre warunki, czyste, duże pokoje z aneksem i tarasem z pięknym widokiem. Nigdy w życiu nie chciałabym tu wrócić, a mogę jeszcze podziękować za to Rainbow które oszukało mnie obiecując w folderze ładny hotel 3 gwiazdkowy. Skandal!

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, magda132
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel-Mediteran U, Manager, Hotel Mediteran UlcinjOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear magda132,

We apologize for the series of unfortunate incidences that you experienced during your stay with us. We continually try to do our very best for all of our guests, but unfortunately, sometimes that is not enough.
Our buffet breakfast is all based in local ingredients which are daily provided. You cant blaim us for fruits, but we will take under consideration your request.
When you booked with your travel agency, we are sure that in the flyer there was no elevator promoted (our bulding is has 3 floors and we are conservin the '65 original structure). When our cleaning replaces only towels, that is called "Daily Room Service".
The comperesation for private accomodation VS hotel is very unrealistic due to 24h additional services at every guest dispozal.

We continually try to do our very best for all of our guests, but unfortunately, sometimes guests exits us for giving our best!

Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 października 2016

Hotel to tak naprawdę kompleks 7 budynków położonych na wzgórzu plus budynek główny z recepcją, salami konferencyjnymi, i restauracją, miejscem z dostępem do Wi-Fi. Budynki 2 piętrowe bez wind. Dojście do budynków ze schodami i podjazdami - dla walizek ;). Pokoje czyste przestronne, z widokiem na zatokę i plażę do której trzeba niedaleko zejść. Urocze stare miasto, które warto zwiedzić. Jedzenie było smaczne,a wśród tej różnorodności, myślę że każdy znalazł coś dla siebie. Polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Justyna_13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel-Mediteran U, Manager, Hotel Mediteran UlcinjOdpowiedź udzielona 15 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Justyna_13

Thank You for your kinds words and the time you took to share them with us. It is great to hear, that you have enjoyed your stay with us. Rest ensured, that we will take you comments for further encouragement within the team to ensure personal service and warm welcome for your next visit.

All the best and see you soon! Warm regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji