Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Słodkie rano”

Due Spiga d'Oro Pasticceria
Nr 1 wśród 2 Piekarnie (Stra)
Zakres cen: 15 USD - 35 USD
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Bufet
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Bufet
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 25 kwietnia 2016

Termin wizyty: marzec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (77)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 77 recenzji

Zrecenzowano 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 marca 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 lutego 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paolobriz, Proprietario, Due Spiga d'Oro PasticceriaOdpowiedź udzielona 21 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lutego 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: paolobriz, Proprietario, Due Spiga d'Oro PasticceriaOdpowiedź udzielona 19 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Due Spiga d'Oro Pasticceria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Stra, Prowincja Wenecja
Fiesso d'Artico, Prowincja Wenecja
 
Fiesso d'Artico, Prowincja Wenecja
Fosso, Prowincja Wenecja
 
Stra, Prowincja Wenecja
Stra, Prowincja Wenecja
 

Byłeś(-aś) w Due Spiga d'Oro Pasticceria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem