Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 033)
Filtruj recenzje
1 033 wyniki
Oceny podróżnych
528
292
135
50
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
528
292
135
50
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 033 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Odwiedziłem ten hotel jakiś czas temu. Było rewelacyjnie. Obsługa była miła a sam hotel był czysty i zadbany. Piękna plaża i cieplutka woda w morzu. Ogromny ogród i liczne animacje a co wieczór teatr i dyskoteka. Ogólnie bardzo polecam.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, Łukasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Director de Relaciones con Clientes, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your review on our resort and for choosing us as the place where spend your holidays. Thank you for the compliments about the facilities and for the maintenance and cleaning of all the spaces. We are so happy to know our food choice, the friendliness of our staff and the pleased you.
Thank you for giving a very high score to everything and we look forward to your next holidays.
Greetings from management and staff
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel z pysznym jedzeniem. Duże pokoje z balkonami, lodówka wyposażona w napoje i dopełniana co dwa dni. Piękny ogród i roślinność. Widoki bezcenne. Wolny czas umilają mili i sympatyczny animatorzy. Polecamy też wycieczki fakultatywne na wyspy Liperyjskie i Sycylia nieznana. Chętnie tam wrócimy.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, crazypiter1990
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 17 maja 2019
Tłumaczenie Google


Dear Guest,
We would like to thank you for choosing Fiesta Resort Sicily to enjoy your holiday also for your feedback. We appreciate your words of praise and compliments about the beauty of Landscape clean and relaxing. We are also grateful for your kind words about the Staff very nice, polite and friendly, we are happy to know you enjoyed our nice gardens and you loved ours pool, also that you were satisfied with our wide variety of food options and drinks choice. We are delighted to know that you felt comfortable among us and that we could satisfy all your requests during your stay with us. Thank you for the compliments about the room and for the maintenance and cleaning of all the spaces We are grateful for your kind words about the kindliness of our animation team. It is nice to read, you enjoyed our facilities. We hope to welcome you once again soon, with our most cordial greetings. Kind regards
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2018

Wszystko pasowało...jedzenie niby nic a jednak...smakowało -owoce morza i ryby i warzywa -i ciągle się starano by jakaś fantazja podania była-czysto bardzo- duża przestrzeń można się schować-można być daleko od hałasu lub uczestniczyć w życiu animacyjnym - można uciec nad morze- w wersji all leżaki gratis-ręczniki i zestaw w barze w pokoju również...oraz sejf. Hotel na totalnym odludzie-ale jeśli się jeżdzi na wycieczki to nie przeszkadza. Jest bus hotelowy do Cefalu za niewielką opłatą -koniecznie trzeba pojechać.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Jola1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for staying with us at the Fiesta Sicilia Resort and for Your nice review. We are glad you had an excellent holiday. We are also happy to know you were satisfied with all services and facility we offered to you. We are delighted to know that you felt comfortable among us and that we could satisfy all your requests during your stay with us.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Właśnie wrócilismy z tygodniowego pobytu w FiestaAtheneePalace.Ogólne wrażenia mamy bardzo dobre.Hotel reprezentuje dobry poziom,pokoje są czyste i funkcjonalne,ręczniki zmieniane codziennie,jedzenie smaczne i urozmaicone a obsługa rzeczywiście bardzo sympatyczna.
Niestety spotkała nas tam przykrość.Po przyjeżdzie od razu skierowano nas na lunch a bagaże pojechały do pokoju.W pokoju okazało się,że nie ma kurtki męża,która leżała luzem na walizkach.Zgłosiłam ten fakt w recepcji tego samego dnia i następnego z samego rana(zmiana recepcjonistów).Nie wiem jakie zostały podjęte kroki w celu wyjaśnienia sytuacji,bo nikt nas o tym póżniej nie poinformował, ani nie raczył przeprosić jednym słowem.Odpuściliśmy sobie kurtkę,bo przyjechaliśmy odpocząć i nie chcielismy psuć sobie wypoczynku.Pozostał niesmak i rysa na wizerunku tego naprawde fajnego hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, iwkakwiat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2017

Piękne miejsc! Super animatorzy, rewelacyjna zawsze uśmiechnięta obsługa, pyszne jedzenie, fenomenalne drinki i kawka ;) Obsługa zarówno w restauracjach jak i w barze na najwyższym poziomie! Polecam to miejsce- sama mam nadzieję jeszcze tam wrócić ;)

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, AgnieszkaS6879
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 27 września 2017
Tłumaczenie Google


Dear Guest,
Thank you very much for staying with us at the Fiesta Sicilia Resort and for Your nice review. We are glad you had an excellent holiday. We are also happy to know you were satisfied with all services and facility we offered to you. We are delighted to know that you felt comfortable among us and that we could satisfy all your requests during your stay with us. We hope to welcome you once again soon,
with our most cordial greetings.
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji