Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 033)
Filtruj recenzje
1 033 wyniki
Oceny podróżnych
528
292
135
50
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
528
292
135
50
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 033 recenzji
Zrecenzowano: 4 października 2017

Właśnie wrócilismy z tygodniowego pobytu w FiestaAtheneePalace.Ogólne wrażenia mamy bardzo dobre.Hotel reprezentuje dobry poziom,pokoje są czyste i funkcjonalne,ręczniki zmieniane codziennie,jedzenie smaczne i urozmaicone a obsługa rzeczywiście bardzo sympatyczna.
Niestety spotkała nas tam przykrość.Po przyjeżdzie od razu skierowano nas na lunch a bagaże pojechały do pokoju.W pokoju okazało się,że nie ma kurtki męża,która leżała luzem na walizkach.Zgłosiłam ten fakt w recepcji tego samego dnia i następnego z samego rana(zmiana recepcjonistów).Nie wiem jakie zostały podjęte kroki w celu wyjaśnienia sytuacji,bo nikt nas o tym póżniej nie poinformował, ani nie raczył przeprosić jednym słowem.Odpuściliśmy sobie kurtkę,bo przyjechaliśmy odpocząć i nie chcielismy psuć sobie wypoczynku.Pozostał niesmak i rysa na wizerunku tego naprawde fajnego hotelu.

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, iwkakwiat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2017

Piękne miejsc! Super animatorzy, rewelacyjna zawsze uśmiechnięta obsługa, pyszne jedzenie, fenomenalne drinki i kawka ;) Obsługa zarówno w restauracjach jak i w barze na najwyższym poziomie! Polecam to miejsce- sama mam nadzieję jeszcze tam wrócić ;)

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, AgnieszkaS6879
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 27 września 2017
Tłumaczenie Google


Dear Guest,
Thank you very much for staying with us at the Fiesta Sicilia Resort and for Your nice review. We are glad you had an excellent holiday. We are also happy to know you were satisfied with all services and facility we offered to you. We are delighted to know that you felt comfortable among us and that we could satisfy all your requests during your stay with us. We hope to welcome you once again soon,
with our most cordial greetings.
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2017

Tydzień temu wróciłam z wakacji na Sycylii. Nocleg w hotelu Athenee Palace, z czystym sercem mogę polecić ten hotel. Przemiła obsługa, rewelacyjne jedzenie, piękny ogród, fantastyczny maitre de restaurante który pilnował aby obsługa gości była na najwyższym poziomie. Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników i mini barku. Hotel położony na bardzo rozległym terenie dlatego każdy znajdzie w nim miejsce dla siebie bez konieczności "rezerwowania" leżaków o 6 rano ;). Mały minus za położenie hotelu, niestety okolica nieciekawa, żeby się wydostać z hotelu trzeba zamówić busa w recepcji za 6euro lub taxi 30euro. Ogólnie przyjemne wakacje , fajny hotel. Polecam.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, annakuchna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
We would like to thank you for choosing Fiesta Resort Sicily to enjoy your holiday also for your feedback. We are grateful for your kind words regarding the restaurant Staff very nice, polite and friendly, we are happy to know you enjoyed our nice gardens and you loved ours pool, also that you were satisfied with our wide variety of food options and drinks selection. We are delighted to know that you felt comfortable among us and that we could satisfy all your requests during your stay with us. Thank you for the compliments about the room and for the maintenance and cleaning of all the spaces We are grateful for your kind words regarding the kindliness of our animation team. It is nice to read, you enjoyed our facilities. We hope to welcome you once again soon, with our most cordial greetings.
Kind regards
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Pisząc tę recenzje siedzimy jeszcze w hotelu czekając na check out, także ocena prawie 'na żywo'. Hotel położony na odludziu, najbliższe miasto to jakieś 4km, a najbliższe sensowne - Cefalu - 14km, czyli 30€ taxi lub 6€ od osoby za autobus, który kursuje 2 razy dziennie. Miasteczko urocze abstrahując od tematu. Mamy all inclusive, dlatego oceniamy taką formę pobytu. Śniadania to pomyłka bo jedyne co można zjeść to jajka i chleb, nawet trudno o wodę podczas tego posiłku (o gazowanej można pomarzyć, nawet mając pieniądze) o sokach nie wspomnając, bo one z sokami mają niewiele wspólnego. Kolorowa woda można by rzec. Lunch już lepiej, bo wybór trzech makaronów składających się głównie z makaronu i sosu (dodatków co kot napłakał) to już coś. Obsługa dodatkowo oferuje wody, niedobre soki oraz dobre piwo i wino. To na plus. Kolacje smaczne, zdarzają się jakieś owoce morza typu ośmiornica, pizze średnie mocno, makarony i napoje jak podczas lunchu. Warto wspomnieć o konieczności szybszego przybycia, bo ekipa 40min przed końcem posiłków zaczyna wszystko zbierać, co jest skandaliczne. Śniadanie przykładowo były do 10:30, a będąc o 9:40 byliśmy świadkami wynoszenia dosłownie wszystkiego łącznie z opiekaczem do tostów. Do wyboru został rogalik z jajkiem. Wczoraj na kolacje Panowie donieśli MIKROFALÓWKĘ i postawili przy pizzy. Magda Gessler by spłonęła z wściekłości. Basen w miarę duży, jednakże w ofercie Itaki mocno naciągnięte to zdjęcie bo spodziewaliśmy się kolosa na pół resortu, a w rzeczywistości to po prostu większy basen. Ludzi sporo, ale da się spędzić miło czas. Plaża to miejsce gdzie zaszliśmy raz, bo woleliśmy nie psuć sobie wrażeń na dalszy pobyt. Głównie kamienie i po prostu BRUD. Hotel po zapuszczeniu się w dalsze rejony odstrasza niezadbaniem i zwykłym brudem. Mini-golf usłany kamieniami i liśćmi z poprzedniej jesieni. Strefa KIDS to 2 plastikowe, brudne domki w których dzieci nigdy nie powinny przebywać. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, aczkolwiek mieliśmy sytuację, że przy zameldowaniu zastaliśmy w pokoju stado mrówek (była 22:30) za łóżkiem, na całej podłodze, w kątach , no wszędzie. Po zgłoszeniu chęci zmiany pokoju Pani powiedziała ze 'dzisiaj nie ma możliwości ale coś poradzi' i wysłała gościa z muchozolem, którym został spryskany cały pokój. Wietrzyliśmy go pół nocy będąc w pokoju z 5-latkiem. Smród był nie do wytrzymania. Rano już było OK, także nie było potrzeby zamiany pokoju. Sama Sycylia jest bardzo ciekawym miejscem i jest tutaj wiele do zrobienia i zobaczenia, dlatego zatarło to trochę niedociągnięcia hotelowego i mimo wszystko czas spędzony tutaj uznajemy za przyjemny, ale następnym razem wybralibyśmy inny adres.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, FoodSurfers69
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel położony nad samym brzegiem morza w ślicznym, bujnym ogrodzie. Dzięki temu że ogród jest bardzo duży każdy znajdzie zakątek na odpoczynek dla siebie: baseny, plaża czy zielona łąka. Pokoje są przestronne, klimatyzowane i z sejfem. Ale najlepsza w hotelu jest restauracja! Menedżer przechodzi sam siebie zarówno w zadowalaniu podniebienia gości jak i w bardzo uprzejmej i uśmiechniętej obsłudze sali. Wszystko jak w hotelu 5*.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Dykczak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Customer_Care_PHG, Guest Relations Manager, Fiesta Sicilia ResortOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for the time you have spent writing this lovely comment about our hotel Fiesta Athenee Palace and our staff. We are happy knowing you have enjoyed the location, the hotel and the food. We will transmit your positive review to our team, the ones who make you feel like home.
Kind Regards from everybody!
Debora

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji