Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne, polecam”
Primo Pasta Bar — recenzja

Primo Pasta Bar
Nr 20 wśród 311 Restauracje (Monopoli)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 9 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Makarony ładnie podane, starają się nie używać plastiku. Pani sprzedająca zna angielski i jest bardzo sympatyczna za co na wstępie mają 4 gwiazdki a świetny smak i "hand-made" pasta dopełnia do maksymalnej noty. Ceny niskie bo około 5€ za makaron i 2€ za piwko. Polecam brać XL żeby porządnie podjeść. Sprawdzać godziny otwarcia bo nie pracują non stop ani codziennie.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Abanowy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PRIMO_PASTA_BAR, Proprietario, Primo Pasta BarOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Grazie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (113)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 113 recenzji

Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre makarony, gnocchi własnej roboty. Ceny bardzo przystępne i niezwykle miła obsługa mówiąca po angielsku. Na dodatek, jedzenie jest bardzo ładnie i oryginalnie podane. Na większy głód polecam porcję XL.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, carolinemU977QV
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PRIMO_PASTA_BAR, Proprietario, Primo Pasta BarOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Grazie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019

Zaglądnęliśmy do Primo Pasta Bar po recenzjach internetowych i nie żałujemy. Dostaliśmy dużą porcje makaronu robionego na naszych oczach za 6euro. Za każdym razem braliśmy wersje na wynos i zjadaliśmy na plaży. Polecam :)

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, aserek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PRIMO_PASTA_BAR, Proprietario, Primo Pasta BarOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Lasagne klasyczne super. Za 5 euro można się nim dobrze najeść. Gnochii również wyglądało wybornie. Do wyboru mniejsza lub większa porcja. Pani z obsługi bardzo miła. Mówiła bardzo dobrze po angielsku i była bardzo pomocna widząc dwójkę lekko zdezorientowanych turystyka. Daje 5/5

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, F4131CJpiotrs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PRIMO_PASTA_BAR, Proprietario, Primo Pasta BarOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2018 z urządzeń przenośnych

Pyszne, tanio i dużo! Warte każdego centa! Przyjazna obsługa. Miejsce przy głównej ulicy ale jedzenie wynagradza

Termin wizyty: wrzesień 2018
1  Dziękujemy, 804ewelinaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PRIMO_PASTA_BAR, Proprietario, Primo Pasta BarOdpowiedź udzielona 10 września 2018
Tłumaczenie Google

Thank you so much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Primo Pasta Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Monopoli, Province of Bari
Monopoli, Province of Bari
 
Monopoli, Province of Bari
Monopoli, Province of Bari
 
Monopoli, Province of Bari
Monopoli, Province of Bari
 

Byłeś(-aś) w Primo Pasta Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem