Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
334 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Petania Hotel & Apartments(Lixouri)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Terra Mare Hotel(Lixouri)(Świetna cena!)
65 USD
60 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Zest at Xi Beach(Lixouri)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Pension Circe(Lixouri)(Świetna cena!)
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
La Cite Hotel(Lixouri)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Travelocity
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Śniadanie w cenie
Agnanti(Lixouri)
TripAdvisor
Zobacz ofertę
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Recenzje (940)
Filtruj recenzje
940 wyniki
Oceny podróżnych
681
198
45
14
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
681
198
45
14
2
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 940 recenzji
Zrecenzowano 16 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam ten hotel osobom ceniącym spokój mieliśmy pomóc 327 dwupoziomowy z super widokiem na morze blisko do plaży Xî ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni jedzenie spoko tylko mały wybór , wyspa piękna jeszcze nie tak oblegana jak inne jońskie jedne z najlepszych wakacji polecem

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Rulonnpk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandrosGM, General Manager, Apollonion Resort & Spa HotelOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2017

Drogi "Rulonnpk"
Dziękuję Wam bardzo za wasze komentarze.
Chcielibyśmy powitać was z powrotem w Apollonion.
Z poważaniem
Alexandros Papanikolaou
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w Appolonion ze znajomymi i dzieciakami w wieku około 2 lat. Hotel nowy, czysty, bardzo miła obsługa. Codziennie sprzątanie, wymiana ręczników. Jedzenie pyszne, różnorodne. Dzieci miały co robić, 2 place zabaw, brodzik dla dzieci. Udogodnienia dla wózków. Byliśmy bardzo zadowoleni z powitalnego prezentu - masażu.
Mały minus za trochę za małą salę jadalną, czasem trzeba było czekać na stolik. Do morza kilka minut pieszo.

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Bea K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandrosGM, General Manager, Apollonion Resort & Spa HotelOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2017

Drogi "Bea K"
Dziękuję Wam bardzo za wasze komentarze.
Chcielibyśmy powitać was z powrotem w Apollonion.
Z poważaniem
Alexandros Papanikolaou
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lipca 2016

Hotel piękny, jedzenie pyszne, obsługa na najwyższym poziomie( szef restauracji przemiły i nadzwyczaj kulturalny), ogród piękny (te kwiaty), kino letnie, muzeum sztuki na terenie hotelu. Basen idealny, blisko do plaży. Nie zapomnimy nigdy tego wyjazdu i pobytu w tym hotelu. Moim zdaniem lepszy niż jeden z najlepszych hoteli na Majorce.

Wskazówka dotycząca pokojów: pokój narożnikowy
  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, sofi172
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandrosGM, General Manager, Apollonion Resort & Spa HotelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2016

Drogi "sofi172"
bardzo dziękuję za miłe przeglądu i dziękujemy za wybranie Apollonion na wczasach.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Z poważaniem
Alexandros Papanikolaou
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Przepiekny hotel z bardzo dobrym położeniem oraz wyśmienitą kuchnią. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma i pomocna. Spędziłam cudowny urlop z moim mężem i polecam Apollonion dla wszystkich. Uważam że ten hotel zasługuje na swoje pięć gwiazdek. Pozdrawiam całą obsługę hotelową.

Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Malgorzata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandrosGM, General Manager, Apollonion Resort & Spa HotelOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2016

Drogi "Malgorzata S"
bardzo dziękuję za miłe przeglądu i dziękujemy za wybranie Apollonion na wczasach.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego.
Z poważaniem
Alexandros Papanikolaou
Główny menadżer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 listopada 2014

Kefalonia przepiękna, numer jeden na naszej liście - myślałam, że po Portugalii już nic nas tak nie zachwyci, a jednak.. Wypożyczyliśmy samochód i jeździliśmy, jeździliśmy, jeździliśmy. Co plaża - to okrzyki zachwytu. Przejazd serpentyną i na horyzoncie zapierające dech widoki. Coś niesamowitego. Ilość miejsc nie sposób wymienić, trzeba pojechać wszędzie a jeden raz to za mało. Niestety krętość dróg powoduje, że przemieszczanie z punktu do punktu wcale nie jest takie łatwe, ale warto. Widoki cudne. Plaże różnorodne, piaszczyste, żwirowe, kamieniste, żółte, szare, białe, czerwone, z falami, w spokojnych zatoczkach, płycizny, głębie. Raj! Byliśmy pod koniec czerwca, pogoda super, woda cieplutka. Tydzień za krótko. Hotel fajny, oddalony trochę od morza, więc pokoje bez widoków - i tego brakowało. Natomiast infrastruktura super, restauracja, basen, wszystko bez zarzutu. Wifi słabe. Kuchnia wyśmienita, pyszności, ilości nie do przejedzenia, bardzo bardzo smacznie. Pokoje przestronne, łazienka z wanną. Uwaga na komary!! Obsługa ok. Na Kefalonię wrócimy, bardzo nam się podobało, natomiast myślę, że zatrzymamy się w innej części wyspy i poszukamy hotelu z widokami. Jedzenie w tawernach też super. Grecy serdeczni, przyjaźni. Było fantastycznie.

  • Data pobytu: czerwiec 2014, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Fazoletti
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AlexandrosGM, General Manager, Apollonion Resort & Spa HotelOdpowiedź udzielona 19 listopada 2014

Drogi "Fazzoletti"
bardzo dziękuję za miłą przeglądu i świetnych opinii na temat wyspy.
Pozdrawiam
Alexandros Papanikolaou
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji