Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Club Cala”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Park Royal Puerto Rico at Club Cala
Miejsce nr 1 wśród 4 kwater specjalnych w Humacao
Zrecenzowano 12 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Marina View was very nice!!
  • Data pobytu: lutym 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, nzolnak13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sem C, General Manager, Park Royal Puerto Rico at Club CalaOdpowiedź udzielona 22 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (631)
Park Royal Puerto Rico at Club Cala — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

469 z 473 wśród 631 recenzji

Zrecenzowano 27 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Ray C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sem C, General Manager, Park Royal Puerto Rico at Club CalaOdpowiedź udzielona 22 lutego 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: styczniu 2013, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, motherbored5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sem C, General Manager, Park Royal Puerto Rico at Club CalaOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: lutym 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Travelbugg13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sem C, General Manager, Park Royal Puerto Rico at Club CalaOdpowiedź udzielona 18 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Obsługa
5  Dziękujemy, dominios
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sem C, General Manager, Park Royal Puerto Rico at Club CalaOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2013
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Humacao — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 36.9 km
The St. Regis Bahia Beach Resort, Puerto Rico
w odległości 35.4 km
W Retreat & Spa Vieques
W Retreat & Spa Vieques
Nr 3 z 6 w lokalizacji Isla de Vieques
Liczba recenzji: 1 839
w odległości 51.2 km
Condado Vanderbilt Hotel
Condado Vanderbilt Hotel
Nr 1 z 47 w lokalizacji San Juan
Liczba recenzji: 1 964
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.8 km
Wyndham Garden at Palmas del Mar
w odległości 34.5 km
Wyndham Grand Rio Mar Puerto Rico Golf & Beach Resort
w odległości 37.4 km
Melia Coco Beach
Melia Coco Beach
Nr 4 z 4 w lokalizacji Rio Grande
Liczba recenzji: 6 531
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Park Royal Puerto Rico at Club Cala? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Park Royal Puerto Rico at Club Cala — dodatkowe informacje

Adres: 50 Club Cala Dr | Palmas del Mar, Humacao 00791-6225, Puerto Rico
Lokalizacja: Karaiby > Puerto Rico > Humacao
Udogodnienia:
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 4 kwater specjalnych w Humacao
Zakres cen: 616 zł–967 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Park Royal Puerto Rico at Club Cala 2.5*
Liczba pokoi: 104
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, 5viajes2012 S.L. i Hotels.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Park Royal Puerto Rico at Club Cala. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem