Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 006)
Filtruj recenzje
2 006 wyniki
Oceny podróżnych
921
684
268
84
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
921
684
268
84
49
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 006 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Bardzo dobry hotel. Pobyt w terminie 27/07-03/08/2019. Plusy: bardzo mili pracownicy hotelu, położenie tuż przy plaży (przejście podziemne na plaże / promenadę) czystość, napoje przy basenie serwowane w kubkach plastikowych jednorazowych, w opcji All: woda (0,5L), napoje butelkowane (typu Cola), lody Magnum, animacje (super prężna gimnastyka w basenie, ping pong, coctail games, lotki, piłka wodna), nadzór ratowników oraz mega fajny aquapark (Uwaga przy basenie ratownicy zbierają do depozytu rzeczy pozostawione jako rezerwacja łożek/parasoli przy nieobecności dłuższej niż 1 godzina). Poza tym dogodne położenie, bezpieczna okolica, klika barów i sklepów z pamiątkami. Przystanek kolejki do Barcelony około 15 min spacerem. Podróż do Barcelony trwa niewiele ponad godzinę, pociągi kursują co pół godziny i są raczej zatłoczone. Proszę zwrócić uwagę na komunikaty na dworcach dotyczące grasujących złodziei w Barcelonie (metro, komunikacyjne punkty przesiadkowe gdzie panuje lekki ścisk).
Minusy: zimna woda w basenie, ceny napojów w hotelu poza opcją All: woda 0,5L kosztuje 1,8 EUR. Piwo 0,33L kosztuje 2,20 EUR. Dla porównania w sklepiku poza hotelem: woda 1,5L kosztuje 0,65EUR, puszka Coli 0,65 EUR, piwo 1L kosztuje 1,40 EUR.
Za napoje przy kolacji (poza opcją All) trzeba płacić od razu przy wyjściu z restauracji. Można też kartą ale od 6 EUR wzwyż. Dodatkowym minusem jest chłód w restauracji, istna lodówka + zimne krzesła (można złapać niezłego hemoroida) co nie nastraja do przesiadywania w niej. Posiłki są neutralne takie niedosmaczone….jakby bali się używać przypraw. U rezydenta TUI można wykupić fakultatywną wycieczkę do Barcelony (z opcją zwiedzania stadionu Camp Nou). Generalnie pobyt bardzo udany.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Czortek1968
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenhotels, Director de Relaciones Públicas, Golden Taurus Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Czortek1968,
Thank you very much for sharing your holiday experience.
We are happy to read that you enjoyed your stay with us.
We have noted a couple of your comments and will look into these issues wit the aim to improve where necessary.
We hope to have the pleasure in welcoming you back in the near future.
KInd regards,
Golden Taurus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Hotel o wysokim standardzie, nowy, dwa duże baseny, aquapark - ratownicy którzy naprawde pracują. strefa basenowa bez zarzutu, nie było kłopotu z leżakami itd,
Rozrywka - animatorzy na wysokim poziomie - uprzejmi , wiele zabaw dla rodzin, mozna sie zintegrowac z gośćmi hotelowymi
jedzenie - duzo i w eleganckiej restauracji.
czuć ze to hotel na wysoki poziomie
minusy - plaza - przez ulinę a na niej - nic, ani lezaków, ani zabaw wodnych.....

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, Paulina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenhotels, Director de Relaciones Públicas, Golden Taurus Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Paulina G,
Thank you very mush for your prasing review of the hotel.
It gives us great pleasure to read that you enjoyed the installations and services offered.
We hope to have the pleasure in welcoming you back in the near future.
Kind regards,
Golden Taurus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi. Na terenie hotelu znajduje się rewelacyjny Aqua park (który o dziwo nie jest bardzo mocno zatłoczony co przekłada się na praktycznie brak kolejek do zjeżdżalni) oraz kilka basenów. Baseny są dość tłoczone, ale czyste i zadbane. Pokoje czyste (chociaż podczas pobytu sprzątane tylko pobieżnie). Zdarzają się niestety objawy wilgoci w łazienkach. Minusem są bardzo cienkie ściany - słychać praktycznie wszystko co mówią i robią sąsiedzi. Obsługa zróżnicowana - od bardzo miłej do dość chłodnej. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Jest kilka stanowisk „gotowania na żywo”. Jedzenie to chyba jeden z najmocniejszych punktów hotelu. Na terenie hotelu jest sporo miejsc parkingowych - nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem miejsca. Animacje są praktycznie non stop, a dodatkowo wieczorne występy.
Plaża przy hotelu - żwirowa.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Schilack605
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenhotels, Director de Relaciones Públicas, Golden Taurus Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Schilack605,
Thank you for taking the time to share your experience with furutre travellers.
It gives us great pleasure to read thatbyou enjoyed the hotel, the aquapark, pool areas and the food.
However we have noted your comments about the room and will look into these issues with the aim to improve where necessary.
We hope to have the pleasure in welcoming you back in the near future.
Kind regards,
Golden Taurus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Plusy hotelu :
1. Przyjechaliśmy do hotelu około godziny 23. Po zameldowaniu otrzymaliśmy poczęstunek w postaci kanapek, owoców, wody. Bardzo miło :)
2. Pokój rodzinny posiada osobną sypialnię, z obu pomieszczeń wychodzi się na duży, wspólny balkon, 2 łazienki . Pokój duży ,wygodny i czysty.
3. Aquapark rewelacyjny ! Bardzo czysty, niemal pusty, bezpieczny. Atrakcje wodne dla młodszych i starszych.
4. Pozostałe baseny również ok, czyste , bezpieczne. Zawsze znaleźliśmy wolny leżak, pomimo braku rezerwacji o 6 rano, jak zwykli robic niemal wszyscy :)
5. Pyszne jedzenie ! Bardzo duży wybór potraw, zarówno zdrowych, jak i bardziej fast foodowych - każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie do wyboru mięsa, ryby, trochę lokalnego jedzenia, wieczory tematyczne. Dużo pysznych koktajli, soków, owoców i deserów. Codziennie w porze obiadu i kolacji lody. Live cooking każdego dnia , 3 razy dziennie !
Jak na hotelowe warunki dobra kawa, alkohole w opcji all inclusive również ok.
6. Lokalizacja hotelu przy plaży. Dojście na plażę podziemnym tunelem. Promenadą w kilka minut można dojść do centrum ze sklepami.
7. Bardzo duży plus za to, że za niewielką opłatą mogliśmy zostać w hotelu do późnego popołudnia i korzystać z basenów ( samolot mieliśmy późnym wieczorem ).
8. Napoje w oryginalnych butelkach, nie ma automatów z rozcieńczonymi sokami bez smaku. Lody w kubeczkach.

Minusy :
1. Cienkie ściany w pokoju. Słychać niemal wszystko, każdą rozmowę. Nie ma szans by się wyspać, ponieważ w hotelu jest bardzo dużo rodzin z dziećmi , które zarówno w nocy jak i wcześnie rano są głośne.
2. Pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby można było korzystać w nocy z basenów. Wrzask ludzi którzy urządzili tam sobie imprezę o godzinie 24 to zdecydowane przegięcie. Pomijam kwestie bezpieczeństwa ...
3. Przy hotelu jeździ kolejka, którą słychać w pokojach z widokiem na morze. Jeździ niemal co chwilę, na szczęscie w nocy rzadziej, ale mnie osobiście przeszkadzała.
4. Łazienki są najsłabszym pomieszczeniem. Stare, zużyte. Na szybko odmalowane zostały sufity na biało, ale i tak w czasie naszego pobytu zdążyła już na nich pojawić się wilgoć i pleśń.
5. Bardzo często w restauracji niedomyte sztućce !
6. Poza posiłkami napoje wydawane tylko w barze, czasami powodowało to kolejki, choć przyznaję, że nie duże. Minusem jest to, że woda dostępna tylko o pojemności 0,3 a większa płatna, nawet w opcji all incusive. Wypijaliśmy tej wody kilkanaście butelek dziennie , więc dość uciążliwe było częste chodzenie po nią . Poza tym przez to hotel produkuje olbrzymią ilość plastiku.
7. Tunel prowadzący na plażę brudny, pełen śmieci. Sama plaża tylko przy wejściu piaszczysta. Im dalej morza , tym grubszy piasek a własciwie żwir z drobnymi kamykami. Wejście do morza z dużą ilością kamieni, zdecydowanie przydałyby się buty do wody. Przy brzegu szybko stromo i głęboko. Plaża najsłabsza na jakiej byłam w tej okolicy, ciekawsza jest już 2 km od hotelu w miejscowości Calella. Jednak ani tunel, ani brzydka plaża to nie wina hotelu, więc nie wpływa to na moją ocenę hotelu.
Minusów jest sporo, ale patrząc na całokształt hotel jest czysty, z pysznym jedzeniem i swietnym aquaparkiem a to było dla nas najważniejsze, więc mimo minusów polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Sonkal1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: goldenhotels, Director de Relaciones Públicas, Golden Taurus Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 13 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Good afternoon,
We would sincerely like to thank you for your detailed review which we are sure will be a great help to future travellers. We have noted a couple of your negative points and will look into these issues with the aim to improve where necessary.
We hope to have the pleasure in welcoming you back in the near future.
Kind regards,
Golden Taurus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Byliśmy z mężem pod koniec czerwca. Wszystko w hotelu nam się podobało. Jedzenie w formie bufetu każdy znajdzie coś dla siebie ja osobiście jestem dość wybredna a i tak zawsze wychodzilam pojedzona . Obsługa miła.Pokoje małe ale posiadają wszystko co potrzeba lodówke, klimatyzację, nawet dzwiękoszczelne drzwi na balkon dzięki czemu cisza i spokój Hotel posiada animatorów którzy umilaja czas i dla dorosłych i dla dzieci. Aqua aerobik pierwsza klasa!
Miasteczko samo w sobie malutkie i spokojne. ale dzięki temu można odpocząć od tłumów.
Kolejka do Barcelony pod nosem - spacerkiem z 6 min. Radzę jeździć rano wtedy spokojnie można usiąść.
Na plaży nie ma tłumów można spokojnie sobie poleżeć.
Polecam ten hotel i mam nadzieję że jeszcze tam wrócimy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Oluttaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GoldenHotels, Director de Relaciones Públicas, Golden Taurus Aquapark ResortOdpowiedź udzielona 3 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Oluttaa,
Thank you for sharing your experience in our hotel.
It gives us great pleasure to read that you enjoyed your holiday, the hotel, it´s services and installations.
We hope to welcome you back in the near future.
Kind regards,
Golden Taurus Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji