Zauwa偶yli艣my, 偶e u偶ywasz nieobs艂ugiwanej przegl膮darki. Witryna TripAdvisor mo偶e nie by膰 wy艣wietlana poprawnie.Obs艂ugiwane s膮 nast臋puj膮ce przegl膮darki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2聽346)
Filtruj recenzje
2聽346 wyniki
Oceny podr贸偶nych
1聽219
790
246
54
37
Typ podr贸偶nego
Okres roku
J臋zykWszystkie j臋zyki
Wi臋cej j臋zyk贸w
Oceny podr贸偶nych
1聽219
790
246
54
37
Zobacz opinie podr贸偶nych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 w艣r贸d 2聽346 recenzji
Zrecenzowano: 1 wrze艣nia 2019 z urz膮dze艅 przeno艣nych

Przede wszystkim jedzenie to monotonia, odgrzewane, mro偶one. Jest tego du偶o, takze czasem trafi sie pieczony 艂oso艣 i inne ryby (na stanowisku z grillem).
Sniadanja to: jajka, jajecznica, fasolka, bekon, pancakes i sta艂y zestaw wedlin. 2 sumie to najlepsze jedzenie w ci膮gu ca艂ego pobytu.
Obiady i kolacje to gotowe ryby w panierce, jedzenie marketowe do odgrzania. Najlepiej o tym 艣wiadczy pizza. Najgorsze co jad艂em od dawna. Jako艣膰 dworca pks. Jedna rozgotowana paella i miesne kulki w sosie, troch臋 wieprzowiny. Przek膮ski to hamburgery, hotdogi-odradzam. Codziennie jest dodanych kilka nowych potraw, ale nie polecam.
Jad膮c do Hiszpanii spodziewa艂em sie kuchni regionalnej, dobrych owoc贸w.
Pok贸j nie jest najgorszy, chocia偶 z uwagi, na to, iz rezerwowalismy wycieczk臋 w ostatniej chwili dostali艣my pok贸j z widokiem na ulic臋.
艁azienka czysta, ale... Bez wentylacji mechanicznej. Po "d艂u偶szym posiedzeniu" czu膰 w ca艂ym pok贸j. Zanim zapach wyparuje troch臋 trzeba.
Wentylacja nie jest na tyle wydajna, ale pok贸j wyposa偶ony w wiatrak przy suficie, kt贸ry rozprowadza temperatur臋. Wszystko fajnie, tylko wydaje troch臋 za du偶o decybeli.
Na wielki plus open bar. Drinki aa fajne, smaczne. Alkoholu bardzo du偶o, obs艂uga 偶yczliwa. Piwo oryginalne, pepsi, 7up i kilka napoj贸w od oryginalnych dostawc贸w.
Niestety podczas obiad贸w i koalicji o napoje trzeba prosi膰, wi臋c czasem trzeba bardzo dlugo czeka膰 na swoje napoje.
Basen przy hotelu od rana do nocy zaj臋ty i to wina turyst贸w, kt贸rzy od 8 biegaj膮 z r臋cznikami i zajmuja miejsca, z kt贸rych korzystaj膮 2h/dziennie. Nie polecam dla par. Dzieci opanowa艂y wszystko od karaoke, animacji, basen, po bar na dole. Koszmar. Okolica bardzo spokojna, jest 艣cie偶ka rowerowa, do spacerowania, pla偶a duzo knajpek
Na polskie warunki hotel przypomina ibis budget. Rainbow ocenia obiekt na 4,5*.
Dla mnie hotel na 3, jedzenie 2, okolica 4.

Termin pobytu: sierpie艅 2019
Typ podr贸偶y: Podr贸偶 z ukochan膮 osob膮
Dzi臋kujemy, kamilczoczol
Ta recenzja jest prywatn膮 opini膮 cz艂onka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz膮cej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowied藕 udzielona 2 wrze艣nia 2019
T艂umaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We strive to constantly improve our services and standards, and we are sorry that you didn't find everything to your satisfaction.聽We have taken note of your concerns about the food and I will pass on your comments to the appropriate departments.聽

Should you choose to visit us again, I feel sure that we would make your stay memorable for all the right reasons.聽

Kind Regards,

Zg艂o艣 odpowied藕 jako niew艂a艣ciw膮
Ta odpowied藕 jest prywatn膮 opini膮 przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urz膮dze艅 przeno艣nych

Juz w pierwszym dniu mielismy problem z drzwiami od pokoju, zglaszalismy codziennie, ze drzwi sie nie zamykaja- jednak bardzo nie mila recepcjonistka, nie widziala problemu w tym ze drzwi
do pokoju sa otwarte, twierdzac ze wyslala juz kogos do naprawy a wracajac do pokoju drzwi wciaz nie byly naprawione. wszyscy w recepcji bardzo nie mili, slaba komunikacja w tym hotelu w jezyku angielskim to kolejny minus. reszta pracownikow rowniez obojetna na gosci. Kolejnym minusem sa bardzo male pokoje (bylismy z 2 dzieci).brak czajnika w pokoju.monotonne sniadania i bez smaku.
Wszystko raczej w tym hotelu jest robione z mysla o Hiszpanach.
jedyny plus za aqua park w tym holelu i napoje typu pepsi, piwo w szklanych butelkach i widok z pokoju.

Termin pobytu: sierpie艅 2019
Typ podr贸偶y: Podr贸偶 z rodzin膮
Dzi臋kujemy, S6889RQmagdalenab
Ta recenzja jest prywatn膮 opini膮 cz艂onka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz膮cej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowied藕 udzielona 25 sierpnia 2019
T艂umaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We strive to constantly improve our services and standards, and we are sorry that you didn't find everything to your satisfaction.聽Regarding the issue with your door lock, as you know the maintenance team made several checks, including a full electrical reset, and could find no fault with the lock on either of the occasions they went to your room. As a precaution they also changed the lock entirely. The reception staff attened to you quickly and politely at all times and we are sorry if you were not satisfied with the customer service.

We will pass on your comments regarding customer service and level of English to the relevant departments for their consideration.

We are happy that you enjoyed our water park and all inclusive drink service.

Should you choose to visit us again, I feel sure that we would make your stay memorable for all the right reasons.聽

Kind Regards,

Zg艂o艣 odpowied藕 jako niew艂a艣ciw膮
Ta odpowied藕 jest prywatn膮 opini膮 przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Wszystko naj, naj, naj. Warunki mieszkaniowo-hotelowe wystarczaj膮ce. Pomimo tarasu od strony ulicy ha艂as wcale nie przeszkadza艂 odpoczywa膰 i spa膰. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, codziennie co艣 nowego. Furor臋 dla dzieci robi艂a czekoladowa fontanna.Drinki mocne, nieoszcz臋dne, kawa mocna i pi臋knie serwowana z bit膮 艣mietan膮 i ciasteczkiem. Pla偶a szeroka, piaszczysta a morze w maju niestety bardzo zimne - i to jedyny minus.

Termin pobytu: maj 2019
Dzi臋kujemy, Mariola S
Ta recenzja jest prywatn膮 opini膮 cz艂onka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz膮cej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowied藕 udzielona 24 lipca 2019
T艂umaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the the hotel services and the food.

We hope to see you in our complex again

Kind Regards,

Zg艂o艣 odpowied藕 jako niew艂a艣ciw膮
Ta odpowied藕 jest prywatn膮 opini膮 przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019

Polecam, hotel przyjazny dzieciom, dobre jedzenie, obs艂uga "moze by膰" aczkolwiek bywa艂o lepiej ;) Fajne po艂o偶enie, mo偶na d艂ugo spacerowa膰 nad morzem. Mile sp臋dzony czas. :) Zje偶d偶alnie dla ma艂ych i wi臋kszych, opcja all w porz膮dku.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podr贸偶y: Podr贸偶 z rodzin膮
    • Warto艣膰
    • Czysto艣膰
    • Obs艂uga
Dzi臋kujemy, 428irenag
Ta recenzja jest prywatn膮 opini膮 cz艂onka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz膮cej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowied藕 udzielona 22 czerwca 2019
T艂umaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the location and the service.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zg艂o艣 odpowied藕 jako niew艂a艣ciw膮
Ta odpowied藕 jest prywatn膮 opini膮 przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Wakacje w kompleksie Evenia Zoraida b臋d臋 wspomina膰 przez d艂ugi czas. Niesamowity teren, pi臋kne baseny, blisko艣膰 pla偶y i przeogromny wyb贸r jedzenia. Obsluga moglaby by膰 milsza, gdy偶 nasz cudowny wyjazd skonczyl si臋 niemi艂膮 sytuacj膮 w recepcji i odci臋ciem opasek o 8 rano (w sytuacji gdzie mielismy wykupiony All inclusive i lot o 17.00 ...) ale mimo wszystko polecam!

Termin pobytu: sierpie艅 2018
Dzi臋kujemy, Agata O
Ta recenzja jest prywatn膮 opini膮 cz艂onka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotycz膮cej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowied藕 udzielona 22 lutego 2019
T艂umaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the pools and the food.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zg艂o艣 odpowied藕 jako niew艂a艣ciw膮
Ta odpowied藕 jest prywatn膮 opini膮 przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wy艣wietl wi臋cej recenzji