Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 343)
Filtruj recenzje
2 344 wyniki
Oceny podróżnych
1 218
789
246
54
37
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 218
789
246
54
37
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 2 344 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Juz w pierwszym dniu mielismy problem z drzwiami od pokoju, zglaszalismy codziennie, ze drzwi sie nie zamykaja- jednak bardzo nie mila recepcjonistka, nie widziala problemu w tym ze drzwi
do pokoju sa otwarte, twierdzac ze wyslala juz kogos do naprawy a wracajac do pokoju drzwi wciaz nie byly naprawione. wszyscy w recepcji bardzo nie mili, slaba komunikacja w tym hotelu w jezyku angielskim to kolejny minus. reszta pracownikow rowniez obojetna na gosci. Kolejnym minusem sa bardzo male pokoje (bylismy z 2 dzieci).brak czajnika w pokoju.monotonne sniadania i bez smaku.
Wszystko raczej w tym hotelu jest robione z mysla o Hiszpanach.
jedyny plus za aqua park w tym holelu i napoje typu pepsi, piwo w szklanych butelkach i widok z pokoju.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, S6889RQmagdalenab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We strive to constantly improve our services and standards, and we are sorry that you didn't find everything to your satisfaction. Regarding the issue with your door lock, as you know the maintenance team made several checks, including a full electrical reset, and could find no fault with the lock on either of the occasions they went to your room. As a precaution they also changed the lock entirely. The reception staff attened to you quickly and politely at all times and we are sorry if you were not satisfied with the customer service.

We will pass on your comments regarding customer service and level of English to the relevant departments for their consideration.

We are happy that you enjoyed our water park and all inclusive drink service.

Should you choose to visit us again, I feel sure that we would make your stay memorable for all the right reasons. 

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Wszystko naj, naj, naj. Warunki mieszkaniowo-hotelowe wystarczające. Pomimo tarasu od strony ulicy hałas wcale nie przeszkadzał odpoczywać i spać. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, codziennie coś nowego. Furorę dla dzieci robiła czekoladowa fontanna.Drinki mocne, nieoszczędne, kawa mocna i pięknie serwowana z bitą śmietaną i ciasteczkiem. Plaża szeroka, piaszczysta a morze w maju niestety bardzo zimne - i to jedyny minus.

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, Mariola S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the the hotel services and the food.

We hope to see you in our complex again

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019

Polecam, hotel przyjazny dzieciom, dobre jedzenie, obsługa "moze być" aczkolwiek bywało lepiej ;) Fajne położenie, można długo spacerować nad morzem. Mile spędzony czas. :) Zjeżdżalnie dla małych i większych, opcja all w porządku.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 428irenag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the location and the service.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Wakacje w kompleksie Evenia Zoraida będę wspominać przez długi czas. Niesamowity teren, piękne baseny, bliskość plaży i przeogromny wybór jedzenia. Obsluga moglaby być milsza, gdyż nasz cudowny wyjazd skonczyl się niemiłą sytuacją w recepcji i odcięciem opasek o 8 rano (w sytuacji gdzie mielismy wykupiony All inclusive i lot o 17.00 ...) ale mimo wszystko polecam!

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Agata O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 22 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the pools and the food.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ok. Jednak obsługa klienta fatalna zwłaszcza na recepcji. Pan bardzo niemiły w ogóle nie zwraca uwagi na gości hotelowych. Obsługa recepcji spowodowała bardzo złe wrażenie hotelu. Brak kultury. Z tego powodu nie polecam tego hotelu i na pewno nie wrócę do niego

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Krystyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 24 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We strive to constantly improve our services and standards, and we are sorry that you didn't find everything to your satisfaction. We have taken note of your concerns about the service at reception and I will pass on your comments to the appropriate departments. 

Should you choose to visit us again, I feel sure that we would make your stay memorable for all the right reasons. 

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji