Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 346)
Filtruj recenzje
2 346 wyniki
Oceny podróżnych
1 219
790
246
54
37
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 219
790
246
54
37
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 346 recenzji
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Wszystko naj, naj, naj. Warunki mieszkaniowo-hotelowe wystarczające. Pomimo tarasu od strony ulicy hałas wcale nie przeszkadzał odpoczywać i spać. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, codziennie coś nowego. Furorę dla dzieci robiła czekoladowa fontanna.Drinki mocne, nieoszczędne, kawa mocna i pięknie serwowana z bitą śmietaną i ciasteczkiem. Plaża szeroka, piaszczysta a morze w maju niestety bardzo zimne - i to jedyny minus.

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, Mariola S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the the hotel services and the food.

We hope to see you in our complex again

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019

Polecam, hotel przyjazny dzieciom, dobre jedzenie, obsługa "moze być" aczkolwiek bywało lepiej ;) Fajne położenie, można długo spacerować nad morzem. Mile spędzony czas. :) Zjeżdżalnie dla małych i większych, opcja all w porządku.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 428irenag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the location and the service.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 stycznia 2019

Wakacje w kompleksie Evenia Zoraida będę wspominać przez długi czas. Niesamowity teren, piękne baseny, bliskość plaży i przeogromny wybór jedzenia. Obsluga moglaby być milsza, gdyż nasz cudowny wyjazd skonczyl się niemiłą sytuacją w recepcji i odcięciem opasek o 8 rano (w sytuacji gdzie mielismy wykupiony All inclusive i lot o 17.00 ...) ale mimo wszystko polecam!

Termin pobytu: sierpień 2018
Dziękujemy, Agata O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 22 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We are happy to know you enjoyed your holidays, and in particular the pools and the food.

Looking forward to see you again in the near future.

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ok. Jednak obsługa klienta fatalna zwłaszcza na recepcji. Pan bardzo niemiły w ogóle nie zwraca uwagi na gości hotelowych. Obsługa recepcji spowodowała bardzo złe wrażenie hotelu. Brak kultury. Z tego powodu nie polecam tego hotelu i na pewno nie wrócę do niego

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Krystyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Gerente, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 24 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

We strive to constantly improve our services and standards, and we are sorry that you didn't find everything to your satisfaction. We have taken note of your concerns about the service at reception and I will pass on your comments to the appropriate departments. 

Should you choose to visit us again, I feel sure that we would make your stay memorable for all the right reasons. 

Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2018

Duży kompleks- 2 budynki. W większości odwiedzany przez hiszpańskie rodziny z dziećmi. Do minusów zaliczam rezerwację leżaków przy basenie od wczesnych godzin porannych. Czegoś takiego nie ma we Włoszech . Bywa często,że na leżakach zamiast ludzi leżą ręczniki...przez wiele godzin.Pokoje czyste ale małe z powodu 2 dużych łóżek( 1.6x2 każde).Ja miałem sea-view na 4 piętrze. Pokoje sprzątane codziennie. Łazienka mała z wanną i prysznicem. Ręczniki wymieniane codziennie.Jedzenie urozmaicone i smaczne...dużo ryb.Duża plaża ,,,żwirowa.Leżaki płatne. Alkohole lokalne..mnie nie smakowały.Miałem własny! Region wybrałem ze względu na wycieczkę do Granady...warto.W sumie, jeżeli ktoś szuka ciszy i spokoju ...to odradzam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam sea-view..Może być boczny...ale i tak piękny widok.
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, anziol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier_Arnedo, Manager, Evenia Zoraida GardenOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for having taken the time to provide us with your valuable feedback relating to your stay with us.

It is a pleasure to read your positive comments, particularly about he food.

We hope to see you return to our hotel in the future.


Kind Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji