Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (676)
Filtruj recenzje
676 wyniki
Oceny podróżnych
216
251
126
49
34
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
216
251
126
49
34
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 676 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Hotel jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Niczym małe miasteczko. Urokliwa Grecka zabudowa zatopiona w drzewkach, palmach i roślinności. Relaks wizualny. Dużo atrakcji - zajęcia fitness, joga, gry sportowe, rozrywka na terenie amfiteatru itp. Bardzo dobra obsługa i pyszne jedzenie. Polecamy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, kamamona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CactusHotels, Guest Relations Manager, Cactus Beach Hotel & BungalowsOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kamamona,

Thank you very much for staying in Cactus Beach Hotel & Bungalows and your nice review. We are happy that you enjoyed your stay and would like to welcome you again back soon.

Best Regards,
Cactus Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

W hotelu byłam pod koniec października. Jest ogromny i przypomina mini miasteczko w miasteczku. Mój pokój mieścił się zaraz przy basenie i barze oraz restauracji. Bar miał klimat lokalnej tawerny, obsadzony drzewami i roślinami. Hotel oferuje pyszne jedzenie, bardzo bogate i urozmaicone. Dotyczy to zwłaszcza kolacji. Pomimo posiadania all inclusive w ciągu dnia były tylko przekąski typu kanapki, owoce i słodycze więc miałam wrażenie, że funkcjonuję w trybie trzech posiłków, na które muszę czekać. Na minus muszę napisać, że o tej porze roku wieczory bywały już bardzo chłodne a w pokojach nie było żadnego ogrzewania, więc można było zmarznąć. Woda w basenie także nie była podgrzewana. Przy tej klasie hotelu płatna siłownia także niemiło mnie zaskoczyła. Ogólnie pobyt bardzo udany, fajne miejsce, miła okolica. Polecam.

Termin pobytu: październik 2018
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna Keito K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CactusHotels, Guest Relations Manager, Cactus Beach Hotel & BungalowsOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Katarzyna Keito,

Thank you for your feedback regarding your stay in our resort. It is great to know that our guest had a pleasant stay with us.
Regarding the rest of your comments. All-inclusive program is described on our website and includes snacks, drinks, fruits throughout the day. The gym is located in the spa on the territory of the neighboring hotel; therefore, an additional fee is charged for its use. This and all other information is written on the hotel’s website and guests can read it before arriving at our hotel.
Thank you for choosing Cactus Beach and we are looking forward to welcome you once again in the near future!

Best Regards,
Cactus Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

jechaliśmy z obawami patrząc na zdjęcia z katalogu, ale naprawdę super hotelik, dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa, polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi
warto pojechać, świetnie się tam czułem, co tu dużo gadać, wysoki poziom

Termin pobytu: czerwiec 2019
Dziękujemy, Compass424506
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CactusHotels, Guest Relations Manager, Cactus Beach Hotel & BungalowsOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Compass424506,

Thank you very much for choosing Cactus Beach Hotel & Bungalows and spending your holidays here. We are really thankful about your nice review. It was our pleasure to have you as our guests and we waiting forward to welcome you again.

Best regards,
Cactus Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia! Świetne warunki pod względem zakwaterowania; bardzo czysto; super jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie (jest też osobne menu dla dzieci); restauracje tematyczne - grecka i wloska (możliwość rezerwacji 1 na wyjazd); masaż gratis; hotel fantastyczny dla dzieci - aquapark, baseny dla dzieci; animacje;plac zabaw i mini-klub; dobra lokalizacja - blisko morza i lotniska (wycieczki lepiej kupować od lokalnych przewoźników- są też z polskim przewodnikiem); ale ... jeśli ktoś jest nastawiony na leżenie przy hotelowym basenie to musi się nastawić na poranną "rezerwacje lezakow" - jest ich mało więc wszyscy rzucaja ręczniki czy siedzą na basenie czy nie; hotel nastawiony pod niemieckich turystów - animacje są po niemiecku, dominującym językiem też jest niemiecki (po angielsku też swobodnie mowia) więc jeśli komuś te rzeczy przeszkadzają to nie hotel dla niego, nam to nie przeszkadzało więc ocena na 5 :)
Rodzina 2 + 1 (2 latka)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, aleksandra s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CactusHotels, Guest Relations Manager, Cactus Beach Hotel & BungalowsOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aleksandra,

Thank you very much for choosing Cactus Beach Hotel & Bungalows for you holidays and for your comments!
Your positive words about our hotel and service are highly appreciate.
Looking forward to welcoming you again!

Best Regards,
Cactus Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

WADY: Niestety ale bungalowy "Cactus Beach" nie powinny mieć więcej niż 3,5 gwiazdki. Bardzo ciasne nabudowane budynki, bez przestrzeni i normalnego basenu. 2 brodziki na 320 pokoi. Tłumy na niewielkiej "stołówce" i typowo niemieckie rodziny z dziećmi. Drinki ze sztucznymi z proszku napojami z lokalnych nie smacznych alkoholi.
W części bliżej plaży zakwaterowani Niemcy w dalszej części 600 m od plaży reszta narodowości, gdzie pokoje wychodzą dosłownie do brodzika wodnego lub na śmietnik.
ZALETY: miła obsługa, autobus niedaleko do Hersonisos i Mali. Plaża z piaskiem. Wieczorne występy animatorów - kabaret, mini musical, pokaz greckiego tańca.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najdalsza część bungalowów jest w większej części cichsza.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, lukny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CactusHotels, Guest Relations Manager, Cactus Beach Hotel & BungalowsOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lukny,

Thank you for taking the time to write a review about our hotel.
We are pleased to read that you liked our friendly service and evening performances!
We are sorry to see we didn't live up to the expectations you might have had about us.
We take less positive notes as a motivation to improve and hope to have the opportunity welcoming you once again in our Resort and achieve to exceed your expectations!

Best Regards,
Cactus Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji