Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 337)
Filtruj recenzje
1 338 wyniki
Oceny podróżnych
454
569
207
64
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
454
569
207
64
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 338 recenzji
Zrecenzowano: 11 maja 2019

Fajny hotel na wysokim poziomie i w przystępnej cenie. Dobra obsługa ze świetnymi barmanami w barach. Ważne - blisko lotniska (ok. 10km) więc dojazd i powrót krótki. Dobra kuchnia, a pokoje zapewniają spory komfort. Wadą jest dość wąska, al e piaszczysta plaża, ale w sezonie letnim i tak większość siedzi w morzu. Zejście łagodne, a dno piaszczyste. Woda bardzo czysta. Polecam.

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, kapiotr1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sales468, Guest Relations Manager, Arina Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for posting your feedback following your recent stay at the resort.
We are pleased to read that your overall experience at the Arina Beach was to your satisfaction.
Our beautiful location and stunning sea views are elements of the resort that we are extremely proud of and it is always a pleasure to read positive comments regarding these.
We look forward to having the pleasure of welcoming you back in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018

Świetny tygodniowy pobyt na Krecie :) Hotel mogę polecić z czystym sumieniem. Pobyt pod koniec października, temperatura ok 20-22 stopnie, wieczorem już chłodniej :). Hotel piękny, wyremontowany i nowoczesny, zdjęcia które są zamieszczone tutaj oraz na stronach www touroperatorów w ogóle nie oddają tego jak tam jest naprawdę. Restauracja "tawerna" koło basenu jest w stylu industrialnym i oferuje mnóstwo przekąsek oraz ciekawych propozycji na obiad, restauracja główna - wyremontowany taras z pięknym widokiem na morze, bardzo dobre i różnorodne jedzenie, codziennie tematyczne kolacje. Od sushi po dania włoskie. W barze alkohole importowane, w formule all inclusive drinki typu Aperol Spritz, i wiele wiele innych! Świezo wyciskane soki, dużo owoców. Pokoje przestronne i czyste, codziennie sprzątane. Przyjechaliśmy o 2 rano i otworzyli nam restaurację. Plaża piaszczysta, długa, mnóstwo leżaków oraz miejsc do posiedzenia. Ogromny taras widokowy na który można wejść i podziwiać panoramę. Bardzo blisko lotniska, dla nas atutem były latające samoloty nad głowami :). Barmani bardzo mili, zwłaszcza Pan w głównym barze który bardzo miło traktował wszystkich turystów bez wyjątku. Animacje ciekawe, darmowa siłownia oraz salon gier (płatny jakieś euro grosze). Na terenie hotelu jest też sklepik ze wszystkim ( alkohol, chemia, napoje, papierosy, olejki, stroje, materace itd.) Wszystkie leżaki na plaży oraz materace bezpłatne.
Hotel w ciekawej lokalizacji, blisko do przystanku autobusowego, autobusy co 15 minut ( ok 2 euro/os).
Podsumowując świetny hotel, polecam i chętnie tam wrócę. Wszystko na duży plus, obsługa super pomimo że był to koniec sezonu pracowali na 100%. Wifi wszędzie dostępne i darmowe, bardzo szybkie.

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Kama D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sales468, Guest Relations Manager, Arina Beach ResortOdpowiedź udzielona 30 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to post your review following your recent visit at our resort.

It gives great pleasure to know that you had an enjoyable stay with us and found everything to your satisfaction. We take pride in our service and we are glad to hear that you were made feel welcome and well looked after.

We would like to thank you once again for your positive feedback and we look forward to welcoming you back to the Arina Beach for another unforgettable experience.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel nie najgorszy, jedzenie tez nie najgorsze, drinki słabe. Plusem była hotelowa plaża. Pokoje w miare czyste, lokalizacja dobra bo blisko Heraklionu, chociaż latające samoloty nad głowa mogą być uciążliwe. Sama miejscowość bardzo średnia, trochę brudna, nie było najgorzej, ale raczej nie wrócimy do tego hotelu i miejsca.

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Roksana S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sales468, Guest Relations Manager, Arina Beach ResortOdpowiedź udzielona 27 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to post your review following your recent visit at our resort.
We are continuously monitoring the feedback getting from our customers so your comments are invaluable to us and helps us to enhance the experience and address the finer details so we do appreciate all your comments.
We hope we will have another opportunity to welcome you back in our resort in Arina Beach!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 maja 2017

Fajny i przyjemny hotel przy samej plaży z bardzo dobrą kuchnią!!!! Plaża przyjemna hotelowa, anieopodal prywatno-miejska z której można korzystać. Hotel znajduje się blisko lotniska, więc dojazd autokarem nie zabiera dużo czasu i to jest ważne. Serdecznie polecam dla rodzin z dziecmi!!!!

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mona1322
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sales468, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Arina Beach ResortOdpowiedź udzielona 30 maja 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for the kind review of your stay with us at the Arina Sand. We are delighted to read that your stay was relaxing and you enjoyed our Greek hospitality. We would look forward to welcoming you back to our hotel for a future stay.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2016

otel bardzo blisko lotniska, jedzie się około 15 minut. Hotel bardzo czyściutki, jedzenie smaczne, super plaża i baseny, również dla dzieci. Obsługa bardzo miła. Pełna kultura na stołówce, bez pośpiechu i kolejek (co zdarzało się w Egipcie lub Tunezji)
Polecam wypożyczenie auta i wycieczkę na Balos
Beach.
Jeśli wrócę na Kretę, to pewnie do tego hotelu

Wskazówka dotycząca pokoi: Standard pokoi chyba wszędzie taki sam, w bungalowach również. Wszystkie pokoje mają widok na morze
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aneta7882
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji