Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Puljiz Restaurant — recenzja

Puljiz Restaurant
Nr 8 wśród 60 Restauracje (Omis)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Austriacka, Niemiecka, Włoska, Międzynarodowa, Chorwacka
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 5 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Przepysznie i duże porcje, zamówiliśmy ośmiornice dla dwójki i danie było jak na cztery osoby , ceny tez bardzo przystępne za to danie zapłaciliśmy 325 kn

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, mkbcka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Puljiz, Manager, Puljiz RestaurantOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear mkbcka,

Thank you for taking time to write a review about us on this site.

Puljizovi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (514)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 515 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pierwsza klasa, najlepsza ośmiornica spod peki jaką jadłem.

Najbolja hobotnica izpod peke :)

Ceny wyższe niż w innych konobach. Obsługa mila

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, grzegorzh897
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Puljiz, Manager, Puljiz RestaurantOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019


Dziękuję za miły komentarz. Życzymy udanych wakacji
Powitanie

Puljizovi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 sierpnia 2019

Byliśmy na obiedzie łącznie w 7 osób z dziećmi. Panowie zamówili przepyszne i wielkie półmiski z różnymi mięsami, Panie owoce morza, a dzieci pizze. Każdy z nas zajadał że smakiem! PRZEPYSZNE! obsługa świetna, czuliśmy się swobodnie i rodzinnie.
Porcje :duże / ogromne!
Wszystko czysto, świeżo i dobrze doprawione.
Ceny : za parę wyszło ok300 kun z napojami. Uważam że za tą jakoś to ceny są niewysokie.
Polecam i będę wracać.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Medycyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Puljiz, Manager, Puljiz RestaurantOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Medycyna,

thank you for visiting us and sharing your nice experience here.
Our goal is to provide maximum level of service in every sense.

Enjoy your holiday and welcome back

Puljizovi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

Pomimo tego, że byliśmy dość wcześnie i ludzi nie było dużo danie z mięsem było lekko surowe. Do kalmarów i krewetek nie można się było przyczepić. Ok. Obsługa ok. Miejsce ok.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Barbara W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Puljiz, Manager, Puljiz RestaurantOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Barbara W,

I am sorry that the meat wasn't grilled the way you like it. I suggest next time to react on spot , while in the restaurant so give us a chance to do our best to serve it as you like it.

Kind regards

Puljiz team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 sierpnia 2019

Restauracja jest pięknie zlokalizowana, wśród wąskich klimatycznych uliczek. Obsługa jest bardzo miła, a jedzenie pyszne. Duże porcje w średniej cenie. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, KiniaKokot
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Puljiz, Manager, Puljiz RestaurantOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KiniaKokot,
thank you very much for your review. Welcome back!

Puljizovi

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Puljiz Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Omis, Split-Dalmatia County
Omis, Split-Dalmatia County
 
Omis, Split-Dalmatia County
Omis, Split-Dalmatia County
 

Byłeś(-aś) w Puljiz Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem