Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (143)
Filtruj recenzje
143 wyniki
Oceny podróżnych
76
29
16
12
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
76
29
16
12
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 143 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Hotel położony poza centrum , około 200 m od piaszczystej plaży. Na plaży parasole i ręczniki bezpłatne. Hotel czysty , pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie dobre, duży wybór. Basen i brodzik dla maluchów ze zjeżdżalniami na plus. Obsługa uśmiechnięta i pomocna. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aprzysta
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeodoraDrumeva, Guest Relations Manager, Sunrise Blue Magic ResortOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear aprzysta,

Thank you for staying at Sunrise Blue Magic and for the kind words about our hotel and the staff. It is always a big pleasure to know that our guests have spent a nice and relaxing holiday away from the daily routine! We are glad that you would recommend us to your friends and family!


We are looking forward to meeting you again for another fantastic vacation!


Best regards,

Sunrise Blue MagicTeam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Pobyt w tym hotelu na 5+ :) jedzenia mnóstwo ,przepyszne :) czyściutko .Hotel idealny dla rodzin z dziećmi .Obsługa profesjonalna .Pomimo zdania pokoju nie zostały nam ściągnięte opaski ,które umożliwiały zjedzenie posiłku przed wyjazdem na lotnisko.Jedyny malutki minus to kolejki do baru na basenie i zbyt małe nastawienie na gości z Polski ( w sensie językowym ).Serdecznie polecam zwłaszcza wymagającym gościom :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeodoraDrumeva, Guest Relations Manager, Sunrise Blue Magic ResortOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka W,

Thank you for being our guests and for the excellent score that you gave us here on Tripadvisor! We are grateful that you share your experience with the rest of the people and this way help them make the right choice for their summer vacation! Your words give us motivation to work even harder!

Hope to be able to welcome you again for another fantastic stay at Sunrise Blue Magic!

Best regards,

Sunrise Blue Magic Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Na wyjazd zdecydowaliśmy się na tydzień przed wylotem gdyz prognoza pogody w Polsce nie zachecała do pobytu na Bałtykiem. Uważam iż był to bardzo trafny wybór. Hotel bardzo zaskoczył nas na PLUS. W miare nie duży w porównaniu do sąsiedniego w którym to byliśmy w zeszłym roku. Pokoje obszerne, czyste w sam raz dla 4 osobowej rodziny. Baseny super - mega frajda dla dzieciaków, Plaża bliziutko z bezpłatnymi leżakami I parasolami. Mega przemiła obsługa w Hotelu. Kuchnia, bary na zadawalajacym poziomie. Naprawde nie bardzo jest się do czego przyczepić.Małe rekomendacje dla wlascicieli hotelu:
- taka ode mnie - powinna byc w godzinach wieczornych większa obsada barmanów w lobby barze w ciagu dnia natomiast w beach barze - tworzyly sie kolejki....
- taka od syna - na trawiastych rozległych terenach hotelu mozna ustawic bramki by utworzyc chociaz namiastek boiska do pilki noznej :-)
Cos mi sie wydaje ze jeszcze tam wrocimy :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, arturb80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeodoraDrumeva, Guest Relations Manager, Sunrise Blue Magic ResortOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear arturb80,

We are so happy to know that you have spent an amazing family vacation at Sunrise Blue Magic! On behalf of the whole team I want to express our gratitude for your support here on TripAdvisor! Having you as our guests was a real pleasure for us and we appreciate your excellent review. We are glad that you are happy with all the facilities and the service which we provide. Thank you for the suggestions they will help us make our product even better!

Hope to welcome you next year again as our special regular visitors!

Kind regards,

Sunrise Blue Magic Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam!!! To świetne miejsce na wypoczynek. Bliskość plaży, morza oraz centrum to duży plus tego hotelu. Pozytywnie zaskoczył nas fakt bezpłatnych leżaków na plaży. Jeśli chodzi o jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie. Minusy: kawa - nam nie smakowała i nie zawsze starczało owoców dla wszystkich.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 279dominikaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeodoraDrumeva, Guest Relations Manager, Sunrise Blue Magic ResortOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 279dominikaw,

Thank you for your recommendation! It is a great pleasure for the whole team to know taht you are happy with your choice for summer holiday! Thank you for your feedback and for the suggestions! We do our best to provide you a good product!

Hope that this will be one of many fantastic visits at Sunrise Blue Magic!

Best regards,

Sunrise Blue Magic Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Hotel i lokalizacja dla nas super.

Zawsze można się do czegoś przyczepić, ale w Sunrise Blue Magic nie ma za bardzo do czego. Nie rozumiem opinii innych na temat jedzenia. Było doskonałe. Nasz syn z reguły mocno wybrzydza, a tutaj wiele potraw mu smakowało. Pizza w barze przy basenie super! Palce lizać.
Wybór dań, dodatków, ciast itp. bardzo duży. Basen ogromny. Plaża super z serwisem plażowym.
Cicho i relaksacyjnie. Może tylko zbyt głośna muzyka przy basenie, ale nie zawsze. My byliśmy większość czasu na plaży. Personel uprzejmy, pomocny i uśmiechnięty. Wszędzie czysto. Szkoda, żeby byliśmy tylko 8 dni, ale pozostałe 8 spędziliśmy w innym hotelu (Sozopol - Blue Orange Beach Resort), w którym zastaliśmy horror.
Gorąco polecam ten hotel.
Dla rodzin z dziećmi, którzy nie lubią zgiełku typu Złote Piaski czy Słoneczny Brzeg, hotel w Obzorze jest ok.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój z widokiem na parking, ale nie było to uciążliwe. Pokoje są średniej wielkości, ale są czyste i funkcjonalne.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Michał P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TeodoraDrumeva, Guest Relations Manager, Sunrise Blue Magic ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Michał P,

On behalf of the whole team I want to express our gratitude for writing this review. We are so delighted to know that you have spent an amazing holiday at Sunrise Blue Magic. Our staff is working hard so we can provide the best service for our guests. It is very important for all of us here that comparing our hotel with another you choose us!

We realy hope that you will visit us again for another great vacation!

Best wishes,

Sunrise Blue Magic Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji