Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobry posilek z widokiem na morze ”
Captain Fish — recenzja

Captain Fish
Nr 11 wśród 32 Restauracje (Obzor)
Zakres cen: 10 USD - 17 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 20 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Smaczne posiłki w przyjemnej lokaluzacji tuż przy plaży z widokiem na morze. Pyszna pizza i ryby. Miła obsługa.

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Maria M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Captain FishOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018

Dziękuję, że jesteście tutaj i mamy nadzieję, że odwiedzą nas ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (28)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 29 recenzji

Zrecenzowano 12 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Po spacerze wybraliśmy się na kolacje. Spory wybór dań, każdy znajdzie coś dla siebie. Restauracja w stylu greckim z fantastycznym widokiem na morze, bardzo fajna obsługa. Samo jedzenie przeciętne ale miła atmosfera i przystępne ceny to wynagradzają.

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, 680wiktorg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Ciekawe miejsce na plaży w miłym klimacie z widokiem na morze.Bardzo dobra obsługa pyszna ryba efektownie podana.Miło i sympatycznie

Termin wizyty: lipiec 2017
Dziękujemy, Marzena_78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 22 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Captain FishOdpowiedź udzielona 27 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2018

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Captain FishOdpowiedź udzielona 7 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Captain Fish — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Obzor, Obwód Burgas
Obzor, Obwód Burgas
 
Obzor, Obwód Burgas
 

Byłeś(-aś) w Captain Fish? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem