Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (81)
Filtruj recenzje
81 wyniki
Oceny podróżnych
13
26
17
12
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
13
26
17
12
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 81 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel nie jest holelem luksusowym ale wszystko co jest potrzebne do spędzenia udanego wypoczynku w tym hotelu jest. Obsługa w restauracji bardzo pracowita. Ukraińscy barmani sympatyczni leją zimne piwo i robią kolorowe drinki . Jedzenie urozmaicone i każdy znajdzie coś dla siebie. Leżaki i parasole na plaży w cenie. Animatorzy chętni do zabawy z dziećmi. Więc jeżeli ktoś nie szuka luksusów a chce odpocząć w spokoju i przyzwoitych warunkach tuż przy pięknej plaży to polecam ten hotel.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Ewa K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Paraiso Beach HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2018

Cześć,
dziękuję za bycie naszymi gośćmi i za komentowanie. Mamy nadzieję, że więcej osób spędza wakacje tak jak Ty. A Roda chce być naszymi gośćmi.
Wyścig

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2018

byliśmy w tym hotelu od 19 sierpnia do 25 sierpnia 2018r.
Wszystko było ok. Jedzenie bardzo dobre, bardzo duży wybór, bar działa - bardzo dobre drinki. Obsługa hotelu bardzo miła. Pokoje sprzątane, wymieniane reczniki, pościel.Leżaki na plaży dostępne cały czas, nie było problemu z wolnym miejscem.Zepsuty leżak na bieżąco usuwany i dokładany nowy.Lokalizacja hotelu super. Na plaży ratownik.
Dziwią mnie negatywne opinie, bo nic z tych opinii sie nie sprawdziło. Jechaliśmy tam trochę przestraszeni po przeczytaniu tych opinii, a na miejscu bardzo miłe zaskoczenie. Naprawde nie ma sie do czego przyczepić.
Chyba niektórzy maja za duze wymagania od hotelu 3 gwiazdkowego.Jak sie chce być podejmowanym jak szejk arabski, to trzeba również zarabiać jak szejk arabski.
Za przeproszeniem to po przeczytaniu niektórych opinii mam wrażenie że " niektórzy wyżej ....niż ...mają". Uciułał taki jeden z drugim kilka złotych i chce być traktowany jak w filmie ( np książe w nowym jorku).Nie oczekujcie cudów za małe pieniądze.A jak sie chce więcej luksusów to niestety luksus kosztuje.
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem oferty biur podróży, dopytujcie przed zakupem o wszystko, to nie będziecie potem niemiło zaskoczeni.
Ja szczerze polecam ten hotel, brak jakichkolwiek minusów. Same plusy.
Bardzo udany wyjazd ( jak również organizacja wszystkiego z biura podróży)

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, rimini742018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Paraiso Beach HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2018

Cześć,
jesteśmy bardzo wdzięczni za te komentarze. Naprawdę robimy, co w naszej mocy, aby utrzymać naszych gości przy życiu. Cieszymy się, że spędziliście dobre wakacje i mamy nadzieję, że znów będziemy naszymi gośćmi.
Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2018

Właśnie wróciłam z partnerem z hotelu Paraiso Beach. Na początku dostaliśmy niemiłą niespodziankę,ponieważ całkowicie inny pokój w innym budynku niż powinniśmy, mimo że rezerwacja dokonywana była 3 miesiace wcześniej. Po przyjeździe do hotelu okazało się że nasz pokój jest zajęty i wolny będzie dopiero za 2 dni. I dopiero wtedy zostaliśmy do niego zakwaterowani.Przez dwa dni byliśmy w innym budynku ,w którym na widok na morze i balkon nie można było liczyć. Głównym atutem jest usytuowanie hotelu przy samym morzu w cichej okolicy oraz 5 min od centrum Obzor, gdzie są sklepy,restauracje oraz dyskoteki . W opisie był bar na plaży, jednak bar był tylko przy hotelu i bezpośrednio w hotelu. Jedzenie jest w porządku -urozmaicenie,każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Szef kuchni pilnuje żeby niczego nie brakowało i służy pomocą w każdej sytuacji. Pani z recepcji niemiła a wręcz arogancka. Leżaki i parasole są na plaży, raczej starają się połamane zabierać i dawać nowe lub w miarę możliwości naprawiać. Drinki były ok , z dużą ilością alkoholu :) Pyszne naleśniki i zupy krem :)
Ogólnie polecam , mimo początkowych nieprzyjemności .

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na morze i z balkonem w budynku przy plaży
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, nika72018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Paraiso Beach HotelOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Nika,
the most awful thing to do when on vacation is to be moved to another place.We are absolutely sorry for that. Not to justify or that it matters for you but there was a delay with one of the planes and afterwords...
The problem with the receptionist is obvious. Hopefully it will be soon solved.
Thank you for your review and hope if you visit us again to see the improvement.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2018

Hotel zasługuje maksymalnie na 2 gwiazdki. Pobyt w tym hotelu sprawił iż wakacje nie były takie piękne jak poprzednie. W opisie znajduje się zapis iż hotel posiada bar na plaży, który jest przedstawiony na zdjęciu ale w rzeczywistości go nie ma! Większość leżaków połamanych a parasole w opłakanym stanie poza tym nie wystarczało miejsc dla wszystkich gości hotelowych. Zasada kto pierwszy ten lepszy, pozostali na piasku pomimo tego iż płacili za komplet plażowy. jedzenie w tym hotelu to największy minus! dziennie to samo. na śniadanie 2 rodzaje wędlin, ser, jajecznica,chleb opiekany i płatki z jogurtem. Na obiad: zupa , kurczak, mielone i pałeczki z grila , spaghetti,pulpety w sosie, sałatka, ryz, brokuł i kalafior gotowany,owoce. Uwaga! Kolacja to same menu takie jak na obiad! Dziwi mnie opinia Pani Kasi która sugeruje ze jedzenie jest dobre i dużo! dla mnie było nie smaczne . Już sam obrus na stole w restauracji nie wyprasowany tuz na otwarciu wywołał na mnie złe wrażenie. Wiec zastanawiam się za co ten hotel ma 4*???? strój kelnerów to ponaciągane koszulki i spodenki- to ma być restauracja??? w barze lepiej obsługa wygląda poza kierownikiem sali który jako jedyny miał ubrana koszule. słomek do piwa nie było dla polaków tylko dla bułgarskich dzieci . gdy poprosiłam o kawę popołudniu w barze obok basenu stwierdzono ze nie maja mleka pomimo tego iż stało w lodówce. następnego dnia niby ekspres zepsuty. pytam po raz kolejny za co my płaciliśmy all inclusive jak ewidentnie wszystkiego nie można było się doprosić. jedynym plusem tego hotelu jest położenie nad samym morzem. w pokoju wieczna wilgoć, stęchlizna. nawet prześcieradła ciągle wilgotne poza ciągłym wietrzeniem pokoju. po śniadaniu sprzątaczka przetarła podłogę a wyschła dopiero wieczorem.Animatorki kiepskie siedzące tylko przy stoliku , brak zainteresowania dziećmi nie polecam nikomu tego hotelu. szkoda pieniędzy i stresu.W wolnej chwili postaram się dodać zdjęcia tych połamanych parasoli i braku baru na plaży aby potwierdzić moja opinie

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
4  Dziękujemy, OnaWakacje
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Paraiso Beach HotelOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Maria,
thank you for your long and hopefully helpful review.
Firs of all to clarify that the hotel is a 3 star one. After that to say that this beach bar does not exist for a couple of yeas now. So after your review we contacted your travel agent and hopefully they have removed it.
As for the beach there is an umbrella for every room. If you cannot find a free one there is a beach boy that can help you or you can say at the reception. When something is broken it is replaced.
As for the food. Again 3 star hotel and you should be surprised by most of the opinions here. I guarantee the taste and the freshness 100%.
This separation that you imply for children is awful.
We have 4 animators. I do not know what more you expect.
The other things I do not see a point in commenting.
Thank you again for being our guests and we will try to improve more.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2018

Hotel fajny położony nad samym morzem , jedzenie dobre i dużo ;) pokoje sprzątane codziennie drinki duże i mocne ;) jedyny minus tego hotelu to Pani na recepcji antypatyczna , nie zadowolona ,wiecznie zmęczona nie uprzejma taki leniwiec jednym słowem do wymiany , ale słyszałam ,że pomimo wcześniejszych skarg już na tą panią mocno się trzyma na tej recepcji.poza tym ok.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, 900kasia26
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Evtimov, Owner, Paraiso Beach HotelOdpowiedź udzielona 14 lipca 2018

Cześć,
dziękuję bardzo za bycie naszymi gośćmi i za pozytywne komentarze. Mamy nadzieję, że do zobaczenia ponownie. Obiecujemy także, że spróbujesz zobaczyć jedną z uśmiechniętych i pogodnych pracowników.
Pozdrowienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji