Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (937)
Filtruj recenzje
937 wyniki
Oceny podróżnych
468
276
112
51
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
468
276
112
51
30
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 937 recenzji
Zrecenzowano: 14 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wybraliśmy się na pierwsze wakacje z nasza córka 15mc i jak się okazało na samym początku bardzo się zawiedliśmy. W pokoju nie było łóżeczka dla dziecka wiec musieliśmy zsunąć 3 łóżka .... pokój 118 pierwsze piętro stary przed remontem łazienka stara z brzydkimi kaflami i zasłonką jak w akademiku ... śniadanie codziennie (6dni) niemal identyczne obiad standard bez szału kolacja trochę lepiej tylko jeden wieczór był całkiem atrakcyjny pod względem jedzenia. Zeby było ciekawiej to ostatniego dnia okazało się ze doba hotelowa kończy się o 10 nie o 12... panie w recepcji twierdziła ze takie są standardy wszędzie podobno Animatorki do dzieci masakra ... pomijają maluchy totalnie kids club czynny 2h dziennie .... taaa bo reszte dnia dzieci śpią. O 3 w nocy koleś woda czyści kafle koło basenu 23/24 wywalają śmietniki ze szkłem !!! Pokój z widokiem na bez widok. Wersja all inclusive w barze bieda sangria okropna drinki mega słabe jedyne piwo ok przekąski hamburger hot dog kanapka jak na angielskiej giełdzie bieda. Pozostaje niesmak i wiem jedno nie wrócę tu na pewno. Ściany z papieru chyba bo słychać jak w sąsiednim pokoju ktoś zasuwa walizkę !!!

Data pobytu: wrzesień 2018, podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Iwona K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2018

Bardzo udane wakacje. Obsługa w pełni pomocna i miła. Hotel ładny, odnowione pokoje, sprzątane codziennie. Jedzenie przepyszne, w formie bufetu, jesz ile chcesz.. Animacje codziennie i dla dzieci i dla dorosłych, przemiłe animatorki. Basen niewielki, ale wystarczający, bar koło basenu również z przemiłą obsługą. Plaża bardzo blisko, morze czyściutkie i ciepłe. Blisko stacja kolejki można jeździć nawet do Barcelony. Byliśmy - wygodnie i szybko. Miejscowość w pełni wypoczynkowa, ale jest też starsza część Malgrat z kościółkiem i ratuszem. Sklepy spożywcze po drugiej stronie ulicy, barów, restauracji, i innych sklepów od groma. Barcelona wspaniałe miasto, wycieczki z Itaką i przewodnikiem Jerzym Żebrowskim bardzo dobre - dużo ciekawych informacji, a sama Barca to coś fajnego. Byłem jeszcze w Gironie i w muzeum Dalego - extra.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Maciej T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Wspaniały hotel, czyste pokoje z własnym balkonem i klimatyzacja. Jedzonko przepyszne codziennie przeróżne potrawy niektóre się powtarzały ale główne dania się zmieniały każdy znalazł coś dla siebie. Obiady śniadania i kolacje w formie bufetu więc jesz ile chcesz aż się najesz. Obsługa pomocna i przemiła wieczorami hotel organizowal różne atrakcje w tym flamenco między czasie były również zabawy dla dzieci i dorosłych. Miejsce hotelu blisko przy morzu wystarczy przejść na drugą stronę w tym hotelu każdy znajdzie dla siebie jakoś kącik. Bardzo polecam że względu na lokalizację gdzie jest mnóstwo sklepów restauracji. Do tego jest stacja kolejowa blisko i można zwiedzić każda miejscowość jak loret de mar,blanes etc. A nawet wybrać się do Barcelony. Ja osobiście przyjechałam prywatnie bez biura podróży i chciałem zwiedzić Barcelonę a w hotelu stacjonuje polskie biuro podróży Itaka gdzienorganuzowane są wycieczki więc można się zapytać o miejsce aby coś zwiedzić oczywiście odpłatnie w ten sposób zwiedziłam z przewodnikiem Barcelone. Ogólne super wakacje w super lokalizacji w super hotelu. P.s plaża jest żwirkowa co jest dobre na twoich stop naturalna akupunktura pozdrawiam Troipc park i z pewnością wrócę oraz polecę innym.

Data pobytu: czerwiec 2018, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ela Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones Públicas, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018

Dziękujemy Państwu za czas Poświęcony na podzielenie się wrażeniami z pobytu w hotelu ´´Tropic-Park´´. Kierownictwo oraz pracownicy hotelu strają się stworzyć najlepsze warunki dla wszystkich naszych gości.
Komentarze naszych gości.pozwalają nam stale podnosić poziom obsługi. Dziękujemy za Państwa pozytywną recenzję.
Z przyjemnością spotkamy się z Państwem ponownie w hotelu Tropic-Park jak również dołożymy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu więcej komfortu w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2017

Pokoje ładne, czyste, zadbane. Jedyny minus dotyczy łazienki gdzie podczas kąpieli woda wylewała się na podłogę... W restauracji jedzenie rewelacyjne :) Blisko do centrum, blisko do sklepów. Piękna plaża. Drugi minus - atrakcje w hotelu raczej dla seniorów...

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewelinaaaaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones Públicas, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 13 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Ewelina,
Thank you for your nice comment.
We are pleased you had a nice holiday in our Hotel
Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 września 2017

Bardzo polecam:
Hotel: pokoje w porządku, codziennie sprzątane, czysto. Zdjęcia zawarte w necie odzwierciedlają rzeczywistość. Nie ma co narzekać.
W hotelu do dyspozycji jest mini siłownia, basen, bilard. Działa WI-FI
Obsługa: Miła, pomocna, w recepcji rzeczywiście pracuje Polka.
Jedzenie: przepyszne, można naprawdę się najeść.
Pogoda: od 04.09 do 12.09.2017 słonecznie, przy czym pojawiły się opady w ciągu dnia, nocy lub zachmurzenie. Jednak dało się przeżyć i rewelacja.
Plaża: dojście do niej z hotelu bardzo blisko. Leżaki płatne po 5euro na cały dzień. Jeśli ktoś zapomniał wziąć ręcznik plażowy to można wypożyczyć z recepcji hotelowej , kaucja 5 euro.
Miasto: Malgrat de Mar – typowy deptak, ze starówka, sklepami. W tym czasie co ja byłem to po 23:00 spokojnie i bezpiecznie.
Życie nocne: na początku miałem wrażenie, że nic się tu nie dzieje, gdyż po 23:00 praktycznie brak ludzi na głównym deptaku. Być może dlatego, że już po sezonie. Jednak to miasto potrafiło mnie miło zaskoczyć. Polecam:
Tropicana Disco, blisko hotelu, za wstęp płaciłem 6 euro, w tym jeden drink. Muzyka może być. Trzeba trafić na dzień kiedy będzie dużo ludzi. Może okazać się, że po 22:00 pustki a niekiedy zaskoczy cię.
Club 212 i Opium – zabawa w sobotę – po prostu wystrzał, niezapomniane chwile, muzyka, parkiety. Polecam
+ parę innych pubów, klubów muzycznych – gdzie jednego dnia było fajnie a innego pustki,

w razie pytań proszę pisać na adres: operator15@wp.pl

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, operator15
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 21 września 2017

Drogi Gościu,

Dziękuję za wspaniałą opinię i wizytę w Tropic Park Hotel. Bardzo miło było mi czytać Pana słowa.
Za uzyskanym przez nas efektem , który Pan docenił stoi od początku kilka osób, dla których hotelarstwo to wielka pasja i poświęcenie, które przynoszą wiele radości gdy nasi Goście są w 100% zadowoleni. Bardzo dziękuję za szczegółowy opis naszych atutów i polecenie nas innym. Na codzień do ciągłego podnoszenia standardów przyczynia się cały stały zespół pracowników hotelu. W imieniu nas wszystkich jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście zapraszam ponownie.

Z wyrazami szacunku,

Hotel Tropic Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji