Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (937)
Filtruj recenzje
937 wyniki
Oceny podróżnych
468
276
112
51
30
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
468
276
112
51
30
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 937 recenzji
Zrecenzowano: 13 września 2017

Bardzo polecam:
Hotel: pokoje w porządku, codziennie sprzątane, czysto. Zdjęcia zawarte w necie odzwierciedlają rzeczywistość. Nie ma co narzekać.
W hotelu do dyspozycji jest mini siłownia, basen, bilard. Działa WI-FI
Obsługa: Miła, pomocna, w recepcji rzeczywiście pracuje Polka.
Jedzenie: przepyszne, można naprawdę się najeść.
Pogoda: od 04.09 do 12.09.2017 słonecznie, przy czym pojawiły się opady w ciągu dnia, nocy lub zachmurzenie. Jednak dało się przeżyć i rewelacja.
Plaża: dojście do niej z hotelu bardzo blisko. Leżaki płatne po 5euro na cały dzień. Jeśli ktoś zapomniał wziąć ręcznik plażowy to można wypożyczyć z recepcji hotelowej , kaucja 5 euro.
Miasto: Malgrat de Mar – typowy deptak, ze starówka, sklepami. W tym czasie co ja byłem to po 23:00 spokojnie i bezpiecznie.
Życie nocne: na początku miałem wrażenie, że nic się tu nie dzieje, gdyż po 23:00 praktycznie brak ludzi na głównym deptaku. Być może dlatego, że już po sezonie. Jednak to miasto potrafiło mnie miło zaskoczyć. Polecam:
Tropicana Disco, blisko hotelu, za wstęp płaciłem 6 euro, w tym jeden drink. Muzyka może być. Trzeba trafić na dzień kiedy będzie dużo ludzi. Może okazać się, że po 22:00 pustki a niekiedy zaskoczy cię.
Club 212 i Opium – zabawa w sobotę – po prostu wystrzał, niezapomniane chwile, muzyka, parkiety. Polecam
+ parę innych pubów, klubów muzycznych – gdzie jednego dnia było fajnie a innego pustki,

w razie pytań proszę pisać na adres: operator15@wp.pl

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, operator15
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 21 września 2017

Drogi Gościu,

Dziękuję za wspaniałą opinię i wizytę w Tropic Park Hotel. Bardzo miło było mi czytać Pana słowa.
Za uzyskanym przez nas efektem , który Pan docenił stoi od początku kilka osób, dla których hotelarstwo to wielka pasja i poświęcenie, które przynoszą wiele radości gdy nasi Goście są w 100% zadowoleni. Bardzo dziękuję za szczegółowy opis naszych atutów i polecenie nas innym. Na codzień do ciągłego podnoszenia standardów przyczynia się cały stały zespół pracowników hotelu. W imieniu nas wszystkich jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście zapraszam ponownie.

Z wyrazami szacunku,

Hotel Tropic Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2017

Hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej żwirkowej plaży (przejście podziemne na plażę). W hotelu czysto i schludnie. Pokoje sprzątane codziennie. Pokoje dość małe, jednak mieliśmy to szczęście mieszkać w pokoju z balkonem na 4 piętrze z widokiem na morze (bardzo wolne windy w godzinach szczytu). Obsługa w większości miła, uprzejma, pomocna. Bardzo ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych ( w 4 językach). Jedzenie monotonne, praktycznie codziennie na śniadania to samo. Live cooking codziennie ten sam. Przepyszne, świeże owoce morza (krewetki, kalmary, ostrygi i ryby). Duży wybór deserów, codziennie lody do obiadu i kolacji. Opcja all inclusive bez zastrzeżeń, jednak trochę krótko bo do godz. 23:00. O 23:01 wszystko płatne. Cztery baseny opisane w ofercie to trochę na wyrost. Jeden średni basen przy barze, jeden brodzik, jeden malutki na dachu i zamknięty malutki basen wewnętrzny. Pobyt ogólnie bardzo miły. Trudno pisać obiektywną recenzję, gdy pogoda wspaniała i przebija wszystko. Należy jednak pamiętać o różnicach w standardach hoteli w Polsce i Hiszpanii (4,5* to polskie 2,5*). Ogólne polecam. Koniecznie wybierzcie się do Barcelony i rejs statkiem do Tossy.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcys73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 14 września 2017

Drogi Gościu,
Bardzo dziękuję za wizytę i wspaniałą opinię. Bardzo jest mi miło, że pobyt u nas się udał a sam hotel określili Państwo właśnie w taki sposób jak w opinii - to jest właśnie nasza droga i tak zawsze chcieliśmy być postrzegani przez naszych gości.

Mam nadzieję, że będziemy mieć okazję gościć Pana ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2017

Hotel w dobrej lokalizacji z pięknym widokiem na morze, małe pokoje z otwartą łazienką nie każdemu przypadną do gustu, reszta hotelu wymaga renowacji. Dobre połączenia komunikacyjne z Barceloną (max godz jazdy)

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, DerylSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 14 września 2017

Bardzo dziękuję za Pani wizytę i czas poświęcony na podzielenie się opinią o Tropic Park Hotelu na portalu TripAdvisor. Dziękuję za dobre słowa o naszym design, lokazlizacji i pokojach.

Mam nadzieję, że będziemy mieć okazję gościć Pana ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 listopada 2016

Tydzień w Tropic Park spędziłam nie koniecznie przy plaży a przy basenie i to na dachu.Był też duży basen z wodospadem i barem ale tam było za głośno i wolałam w ciszy mały basen na dachu.Poza tym plaża była żwirowa z dość stromym zejście do morza.Mieliśmy wykupione HB i to nam odpowiadało bo nie trzeba było biegać na obiady,poza tym uczestniczyłam w różnych wycieczkach,a było co zwiedzać polecam Montserrat.
Hotel ma już swoje lata,ale odnowiony i jak to się mówi stary ale jary,pokoje duże i czyste z dużymi balkonami TV ,sprzątane codziennie ,wymiana ręczników co 2 dni.Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone,dużo owoców i wszyscy bardzo mili.W dniu odjazdu musieliśmy opuścić pokój o 11,a że autobus był planowany na 20-stą to mogliśmy zostawić bagaże w przechowalni.W pobliżu hotelu przebiega kolej (można pojechać do Barcelony)oraz ciągnący się przez całą miejscowość pasaż handlowy z restauracjami i przeróżnymi sklepami.Miło wspominam wakacje w Hiszpanii w Malgrat de Mar i mogę szczerze polecić hotel Tropic Park

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje z widokiem na ogród i basen.
  • Data pobytu: czerwiec 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Krystyna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 października 2016

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji