Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super hotel, super jedzenie ;)”
Tropic Park — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 6 dodatkowych witryn!
Tropic Park
Miejsce nr 2 wśród 19 hoteli w Malgrat de Mar
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 26 października 2017

Pokoje ładne, czyste, zadbane. Jedyny minus dotyczy łazienki gdzie podczas kąpieli woda wylewała się na podłogę... W restauracji jedzenie rewelacyjne :) Blisko do centrum, blisko do sklepów. Piękna plaża. Drugi minus - atrakcje w hotelu raczej dla seniorów...

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewelinaaaaaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones Públicas, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 13 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Ewelina,
Thank you for your nice comment.
We are pleased you had a nice holiday in our Hotel
Regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (727)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 727 recenzji

Zrecenzowano 13 września 2017

Bardzo polecam:
Hotel: pokoje w porządku, codziennie sprzątane, czysto. Zdjęcia zawarte w necie odzwierciedlają rzeczywistość. Nie ma co narzekać.
W hotelu do dyspozycji jest mini siłownia, basen, bilard. Działa WI-FI
Obsługa: Miła, pomocna, w recepcji rzeczywiście pracuje Polka.
Jedzenie: przepyszne, można naprawdę się najeść.
Pogoda: od 04.09 do 12.09.2017 słonecznie, przy czym pojawiły się opady w ciągu dnia, nocy lub zachmurzenie. Jednak dało się przeżyć i rewelacja.
Plaża: dojście do niej z hotelu bardzo blisko. Leżaki płatne po 5euro na cały dzień. Jeśli ktoś zapomniał wziąć ręcznik plażowy to można wypożyczyć z recepcji hotelowej , kaucja 5 euro.
Miasto: Malgrat de Mar – typowy deptak, ze starówka, sklepami. W tym czasie co ja byłem to po 23:00 spokojnie i bezpiecznie.
Życie nocne: na początku miałem wrażenie, że nic się tu nie dzieje, gdyż po 23:00 praktycznie brak ludzi na głównym deptaku. Być może dlatego, że już po sezonie. Jednak to miasto potrafiło mnie miło zaskoczyć. Polecam:
Tropicana Disco, blisko hotelu, za wstęp płaciłem 6 euro, w tym jeden drink. Muzyka może być. Trzeba trafić na dzień kiedy będzie dużo ludzi. Może okazać się, że po 22:00 pustki a niekiedy zaskoczy cię.
Club 212 i Opium – zabawa w sobotę – po prostu wystrzał, niezapomniane chwile, muzyka, parkiety. Polecam
+ parę innych pubów, klubów muzycznych – gdzie jednego dnia było fajnie a innego pustki,

w razie pytań proszę pisać na adres: operator15@wp.pl

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, operator15
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 21 września 2017

Drogi Gościu,

Dziękuję za wspaniałą opinię i wizytę w Tropic Park Hotel. Bardzo miło było mi czytać Pana słowa.
Za uzyskanym przez nas efektem , który Pan docenił stoi od początku kilka osób, dla których hotelarstwo to wielka pasja i poświęcenie, które przynoszą wiele radości gdy nasi Goście są w 100% zadowoleni. Bardzo dziękuję za szczegółowy opis naszych atutów i polecenie nas innym. Na codzień do ciągłego podnoszenia standardów przyczynia się cały stały zespół pracowników hotelu. W imieniu nas wszystkich jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście zapraszam ponownie.

Z wyrazami szacunku,

Hotel Tropic Park

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2017

Hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej żwirkowej plaży (przejście podziemne na plażę). W hotelu czysto i schludnie. Pokoje sprzątane codziennie. Pokoje dość małe, jednak mieliśmy to szczęście mieszkać w pokoju z balkonem na 4 piętrze z widokiem na morze (bardzo wolne windy w godzinach szczytu). Obsługa w większości miła, uprzejma, pomocna. Bardzo ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych ( w 4 językach). Jedzenie monotonne, praktycznie codziennie na śniadania to samo. Live cooking codziennie ten sam. Przepyszne, świeże owoce morza (krewetki, kalmary, ostrygi i ryby). Duży wybór deserów, codziennie lody do obiadu i kolacji. Opcja all inclusive bez zastrzeżeń, jednak trochę krótko bo do godz. 23:00. O 23:01 wszystko płatne. Cztery baseny opisane w ofercie to trochę na wyrost. Jeden średni basen przy barze, jeden brodzik, jeden malutki na dachu i zamknięty malutki basen wewnętrzny. Pobyt ogólnie bardzo miły. Trudno pisać obiektywną recenzję, gdy pogoda wspaniała i przebija wszystko. Należy jednak pamiętać o różnicach w standardach hoteli w Polsce i Hiszpanii (4,5* to polskie 2,5*). Ogólne polecam. Koniecznie wybierzcie się do Barcelony i rejs statkiem do Tossy.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Marcys73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 14 września 2017

Drogi Gościu,
Bardzo dziękuję za wizytę i wspaniałą opinię. Bardzo jest mi miło, że pobyt u nas się udał a sam hotel określili Państwo właśnie w taki sposób jak w opinii - to jest właśnie nasza droga i tak zawsze chcieliśmy być postrzegani przez naszych gości.

Mam nadzieję, że będziemy mieć okazję gościć Pana ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 czerwca 2017

Hotel w dobrej lokalizacji z pięknym widokiem na morze, małe pokoje z otwartą łazienką nie każdemu przypadną do gustu, reszta hotelu wymaga renowacji. Dobre połączenia komunikacyjne z Barceloną (max godz jazdy)

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, DerylSzczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laura C, Director de Relaciones con Clientes, Tropic ParkOdpowiedź udzielona 14 września 2017

Bardzo dziękuję za Pani wizytę i czas poświęcony na podzielenie się opinią o Tropic Park Hotelu na portalu TripAdvisor. Dziękuję za dobre słowa o naszym design, lokazlizacji i pokojach.

Mam nadzieję, że będziemy mieć okazję gościć Pana ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 listopada 2016

Tydzień w Tropic Park spędziłam nie koniecznie przy plaży a przy basenie i to na dachu.Był też duży basen z wodospadem i barem ale tam było za głośno i wolałam w ciszy mały basen na dachu.Poza tym plaża była żwirowa z dość stromym zejście do morza.Mieliśmy wykupione HB i to nam odpowiadało bo nie trzeba było biegać na obiady,poza tym uczestniczyłam w różnych wycieczkach,a było co zwiedzać polecam Montserrat.
Hotel ma już swoje lata,ale odnowiony i jak to się mówi stary ale jary,pokoje duże i czyste z dużymi balkonami TV ,sprzątane codziennie ,wymiana ręczników co 2 dni.Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone,dużo owoców i wszyscy bardzo mili.W dniu odjazdu musieliśmy opuścić pokój o 11,a że autobus był planowany na 20-stą to mogliśmy zostawić bagaże w przechowalni.W pobliżu hotelu przebiega kolej (można pojechać do Barcelony)oraz ciągnący się przez całą miejscowość pasaż handlowy z restauracjami i przeróżnymi sklepami.Miło wspominam wakacje w Hiszpanii w Malgrat de Mar i mogę szczerze polecić hotel Tropic Park

Wskazówka dotycząca pokojów: Polecam pokoje z widokiem na ogród i basen.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: czerwcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Krystyna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Malgrat de Mar — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,6 km
Aqua Hotel Silhouette & Spa - Adults Only
Aqua Hotel Silhouette & Spa - Ad...
Nr 1 z 19 w lokalizacji Malgrat de Mar
Liczba recenzji: 176
w odległości 0,5 km
ALEGRIA Maripins
ALEGRIA Maripins
Nr 4 z 19 w lokalizacji Malgrat de Mar
Liczba recenzji: 856
w odległości 0,1 km
Hotel Europa Splash
Hotel Europa Splash
Nr 9 z 19 w lokalizacji Malgrat de Mar
Liczba recenzji: 534
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,2 km
Sumus Hotel Monteplaya
Sumus Hotel Monteplaya
Nr 3 z 19 w lokalizacji Malgrat de Mar
Liczba recenzji: 726
w odległości 0,2 km
Reymar Playa
Reymar Playa
Nr 11 z 19 w lokalizacji Malgrat de Mar
Liczba recenzji: 479
w odległości 0,4 km
Tahití Playa Hotel
Tahití Playa Hotel
Nr 7 z 21 w lokalizacji Santa Susana
Liczba recenzji: 914
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Tropic Park? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Tropic Park — dodatkowe informacje

Adres: Paseo Maritimo, 68, 08380 Malgrat de Mar, Hiszpania
Lokalizacja: Hiszpania > Katalonia > Province of Barcelona > Malgrat de Mar
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród hoteli na plaży w miejscowości Malgrat de Mar
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Malgrat de Mar
Nr2 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Malgrat de Mar
Nr2 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Malgrat de Mar
Zakres cen: 229 zł–732 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Tropic Park 4*
Liczba pokoi: 204
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Tropic Park. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Tropic Park Hotel Malgrat De Mar
Tropic Park Malgrat De Mar

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem