Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 114)
Filtruj recenzje
1 114 wyniki
Oceny podróżnych
444
410
176
56
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
444
410
176
56
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 114 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019

Bardzo ładny hotel,piękne, czyściutkie, duże pokoje. Lokalizacja blisko centrum a mimo to w hotelu jest cicho i spokojnie. Po drugiej stronie ulicy piekna, szeroka piaszczysta plaża. Jedzenie bardzo różnorodne, pięknie podane, duży wybór, mnóstwo owoców morza, owoców, pyszne desery. Z hotelu wyjscie bezposrednio na promenadę, która wieczorami tętni życiem i prowadzi do pobliskiego Santa Susanna. Malutki minusik za niewielki basen ale w centrum miasta trudnono oczekiwac czegoś innego.
Niedaleko hotelu dworzec PKP którym polecam pojechać do ogrodu botanicznego w pobliskim Blanes.
Reasumując... ciężko się czegokolwiek przyczepić. Świetny hotel godny polecenia

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, kasia s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Gerente, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kasia S

Thank you for taking the time to write about your experience at our hotel.

We are pleased to read that you had a lovely stay.

We are hoping to welcome you soon.


Yours sincerely,

Anke Roura
Hotel manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest czysty nienajgorzej położony ale obsługa, podejście do klienta tragedia ! Zamówiłam burgera nie dość ze o nim zapomnieli to jeszcze jak się upomniałam to musiałam sama sobie podać to coś na zdjęciu ich zdaniem to jest Burger ?! I to kosztuje poza all in niby 4 € ? Masakra do tego masa imprezowiczów - trzeba dzwomlnic na recepcje z prośba o uszanowanie ciszy nocnej po 23 ! Także radzę się zastanowić nad wyborem na wakacje jeśli macie dzieci

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Docentk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Gerente, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 19 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Docentk
We would like to thank you for taking the time to write a review about our hotel.
We regret to know that your stay did not live up to your expectations.
We apologize for the inconvenience caused during your stay at our hotel.
Your opinion is very important to us, we take note of your comment about the hamburger, to be able to improve in the future.

We will appreciate your return to give us another chance.

Best regards, hotel management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Jadąc do tego hotelu nie oczekiwałem zbyt wiele ale po dotarciu na miejsce byliśmy pozytywnie zaskoczeni.w recepcji przywitanie szampanem, pokój zgodny z opisem, czy mały jak to niektórzy piszą? Zamawiając urlop przez firmę Rainbow dokładnie taki pokój był w ofercie. Jedzenie bardzo dobre i wystarczający wybór potraw. Jeżeli ktoś chce się doczepić to doczepić się do wszystkiego. Ale patrząc realnie wszystko spełniało nasze oczekiwania. W restauracji czysciutko, Pan Menager dbał o wszystko i wszystkiego pilnował. Do śniadania wina, szampany dla wszystkich a w opcji all inclusive do każdego posiłku. Ostatnio przeczytałem opinię że ktoś współczuje osobom które wykupił all inclusive bo za drinki trzeba płacić, a więc mając opcję all inclusive mamy wybór kilku bezpłatnych drinków, dostępne są :piwo, wino, whisky, wódka, gin, plus napoje typu cola fanta sprite cola zero, woda, soki, lody, popcorn, orzeszki, oliwki, chipsy, przekąski na słodko typu rogale itp owoce. Co do drinków specjalnych to mając opcję all inclusive płacimy pół ceny. Czyli przykładowo chcę Balentines z lodem płacimy 1,85 euro, jeżeli to samo z colą to cole mamy w opcji all i jest bezpłatna, więc za drinka z Balentines z colą i cytryną płacimy 1,85 € drink Mojito normalna cena 6,30 a na all 3,15 więc niektóre opinie nie są zgodne z rzeczywistością. Pozatym nie trzeba było stać w barze żeby dostać lub kupić cokolwiek, kelnerzy biegali między leżakami i nie trzeba było wstawać z leżaka przy basenie żeby coś zamówić. Basen nie duży ale też nie przepełniony, woda czysciutka. Obsługa bardzo miła, animatorki super, codziennie wieczorem mini disco a potem były jakieś wystepy. Położenie hotelu bardzo dobre.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, miro321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Gerente, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Miro321,

Thank you so much for taking your time to write about your experience with us.

We are amazed to know how much you enjoyed the time with us. We always try to make your vacation special because we know you are coming to relax from the everyday life.

We look forward to welcoming you next year!

Yours sincerely,
Anke Roura
Hotel manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 czerwca 2019

Hotel 4* i na nie zasługuje, bardzo dobre jedzenie i duży wybór, pokoje nowocześnie urządzone, sprzątane codziennie. Hotel ok 300m od plaży (przejście podziemnym tunelem), plaża szeroka, żwirowa. Jedynym minusem hotelu jest mały basen, ale jest to hotel typowo miejski więc niczego innego nie można się spodziewać. Pozdrawiam

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Urszula N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Propietario, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Urszula N,

Thank you very much for sharing your opinion about ALEGRIA Maripins here on TripAdvisor.

We were really glad to note how much you enjoyed your stay with us here.

We hope to see you again soon!

Yours sincerely
Anke Roura
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 września 2018

Moja subiektywna, oparta na faktach opinia. Opisuję tylko te rzeczy, z których korzystaliśmy. Gwiazdki to nie wszystko. Higiena czy niezła chociaż kuchnia przede wszystkim, a tego brakowało. Po kolei.

Plusy:
• jak trafisz na duży pokój rodzinny to zakwaterowanie bardzo dobre: pokój wyremontowany, duża i ładna łazienka z fajnym prysznicem, dobra i cicha klimatyzacja, wygodne i duże łóżka
• Dużo wygodnych i wolnych leżaków wokół basenu i powyżej na tarasie
• śniadania dość dobre (poza okropnymi sztucznymi sokami), bardzo dobra i mocna kawa, niezły wybór potraw
• Ręczniki wymieniane codziennie
• Z jedzenia ogólnie najlepsze owoce. Świeże i dojrzałe. Bardzo smaczne

Minusy:

• Jak trafisz na mały pokój (dzx1 wg katalogu Tui Polska jest na 1-3 osób i cwanie w 2018 nie podają metrażu) - w rzeczywistości maks. ok. 15m2 razem z łazienką i szafą w ścianie. Ciężko się obrócić a co dopiero w dwie osoby wygodnie żyć. Na trzy nie ma nawet miejsca bo są dwa łóżka i brak miejsca na dostawkę.. Pokój bardzo mały i klaustrofobiczny i ciemny bo okno jest na ścianę nie pokój. Balkon max 1 m2. Wielki minus dla TUI Polska że kompletnie zignorowali prośbę o zamianę. Za to duży plus dla Klaudii z recepcji która po 3 dniach zmieniła nam pokój na większy
• Stołówka (po raz pierwszy miałem takie wrażenie w hotelu - bo restauracją tego nie można nazwać) i jakość jedzenia bardzo, bardzo słaba. Czystość ogólna poniżej krytyki. Dosłownie codziennie natrafiałem na niedomyte kubki czy łyżeczki. Rekord to dopiero 4 czysty do kawy brany ze sztapla rano. Na kolację wybór bardzo słaby. Część sałatek i deserów z ‚odzysku’ z np. wędlinami z tego lub nawet poprzedniego dnia - żenada. Wędliny, sery sałatki etc wyłożone przez kilka godzin na nie chłodzonych ladach w temp. sporo ponad 20 C. Bardzo często brakowało części potraw. Codziennie maksymalnie 2 mięsa, ryba lub dwie i frytki, ziemniaki warzywa. Większość letnia lub zimna. Niedoprawione, bez jakiegokolwiek smaku o polocie nie wspomnę. Wyrób pizzopodobny niejadalny, warzywa bez smaku, ryby niesmaczne (a mówi to moja żona, która nie jest wymagająca) , mięsa słabe. Widać zero chęci kucharzy. Desery słabiutkie i codziennie te same. Jakość i wybór absolutnie nie adekwatna do nawet 3 gwiazdek. Jest też w sumie plus tego - trudno utyć .
• Jeden (sic!) kucharz na 400 gości rano robiący omlety czy naleśniki, wieczorem mięso lub ryby (bez doprawienia bezpłciowe w smaku). Na 2 wielkich płytach potrafił przyrządzać na raz ‚aż’ 1 omleta dla 1 osoby widząc kolejne ponad 10 stojące w kolejce. Jego kolega radził sobie lepiej. Oczywiście ryby czy mięsa z grilla soute bez jakiegokolwiek doprawienia.
• Współczuję tym co wykupili all-inclusive ze względu na marny wybór i jakość jedzenia, a do tego większość alkoholi i drinków poza wodą, piwem i winem (2-3 rodzaje) jest i tak płatna. Ja polecam raczej jak już opcję ze śniadaniami i potem żywić się w lokalnych knajpkach – najlepiej gdzie najbardziej gwarno i to po hiszpańsku.
• Sejf płatny - zdarza się czasami, ok - ale 40 euro za 2 tygodnie?
• Większość parasoli przy leżakach uszkodzona – po rozłożeniu obniżały się do poziomu około 1 mtr więc ciężko było z nich korzystać.
• Sprzątanie pokoju bardzo ‚po łebkach’. Szuflady np. pod umywalką nie przetarte z zacieków przez 2 tygodnie. Na szafkach kurz czy ślady po szklankach z poprzednich dni.
• Drobiazg, ale dla niektórych ważny. Internet bardzo słaby. Wieczorami w zasadzie brak. Pewnie za mała przepustowość na tyle osób.

Podsumowując. Wg mnie kompletny brak nadzoru managment’u nad wszystkim w hotelu. Nie widziałem przez 2 tygodnie nikogo kto by kontrolował np. jakość czy czystość na stołówce. Brak np popularnych w innych sieciach ankiet. Dla mnie nieadekwatny stosunek jakości do ceny. Alegria powinna się uczyć od innych sieci typu Iberostar czy RIU o np. greckim Mitsis nie wspomnę. A to w teorii podobna ‚półka’.
Jako baza wypadowa ok. Ale płaci się za 4 gwiazdki to można wymagać przede wszystkim czystości i jakiegoś sensownego jedzenia. Nie polecam, ale jak komuś nie przeszkadzają powyższe to niech testuje - może się poprawią?
I na koniec kolejna uwaga do TUI. Wyraźnie napisane, że odbiór z zatoczki w jakiej zostaliśmy zostawieni 2 tygodnie wcześniej (ok 300 mtr od hotelu), a autokar podjeżdża jednak pod hotel. Gdybym się nie zainteresował i nie pobiegł to by nas nie zabrali na lotnisko.

Wskazówka dotycząca pokoi: Tylko pokoje większe 23m2. Małe to porażka
Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, SWDMFan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Gerente, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 18 marca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for taking the time to share your valuable feedback.

We regret to learn that your stay did not live up to your expectations.
We have well noted your constructive comments in regards to ours services to to improve in the future.

If you wish to give us another opportunity we will be delighted to welcome you back to ALEGRIA Maripins.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji