Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Hotel Europa Splash(Malgrat de Mar)
199 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Luna Park Hotel(Malgrat de Mar)(Świetna cena!)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
242 USD
228 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Tropic Park(Malgrat de Mar)(Świetna cena!)
218 USD
172 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Przy plaży
Uwaga, okazja! 27% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 27% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (237 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

197 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Przy plaży
Luna Club Hotel(Malgrat de Mar)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
278 USD
190 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
182 USD
173 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
260 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Przy plaży
Hotel Papi(Malgrat de Mar)
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 02/08
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
201 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Basen
  • Restauracja
Camping Resort Els Pins(Malgrat de Mar)
176 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatny parking
  • Basen
Hotel Rosa Nàutica(Malgrat de Mar)(Świetna cena!)
Orbitz.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Basen
  • Przy plaży
Recenzje (925)
Filtruj recenzje
925 wyniki
Oceny podróżnych
367
352
141
45
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
367
352
141
45
20
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
14 z 19 wśród 925 recenzji
Zrecenzowano 7 lipca 2017

Od czego tu zacząć?
Jedzenie - nawet jak nie jesteś zbyt wybredny to możesz mieć problemy ze znalezieniem czegoś dla siebie. Cała moja rodzina przeszła zatrucie pokarmowe od hotelowego jedzenia. A jak dodasz konieczność stania w kolejce po jedzenie + jadalnia za mała na ilość gości to wychodzi jak jest. Zadziaiające jest to, że hotel sprzedaje dodatkowo posiłki ludziom z zewnątrz kiedy jedzenia brabuje dla gości hotelowych.
Pokój - czysty, sprzątany codziennie ale na rodzinę z dzieckiem trochę za mały. Klimatyzacja w cenie, działała bez zarzutu.
Basen - trochę mały jak na ten rozmiar hotelu, woda bardzo chlorowana. Leżaki przy basenie okupowane od rana ale tu hotel daje radę i usuwa pozostawione na nich ręczniki jeśli nikt na nich nie leży.
Obsługa - największy plus hotelu. Wszyscy niezmiernie mili i pomocni. Jak dla mnie hotel ma zbyt mało personelu w stosunku do rozmiaru i liczby gości.
Plaża - ok 300m od hotelu, przez przejście podziemne. Plaża pokryta paskiem o bardzo grubych ziarnach, niewygodna do chodzenia. Jeśli jesteście z dziećmi zapomnijcie o budowaniu zamków :) - nie da się. Spadek do morza znaczny więc trzeba uważać. W czasie jak byliśy fale byłe znaczne więc był problem z wejściem. Ale do pływania OK.
Miejscowość - jest to miejsce gdzie "o północy asfalt się zwija" i jak dla nas to było to czego oczekiwaliśmy po urlopie. Cisza, spokój, z dala od dyskotek, pubów. Więc jak ktoś jedzie szukać tego typu atrakcji to niech raczej wybierze inne miejsce :)

Wskazówka dotycząca pokojów: W wyższym z budynków (7 piętrowym) jest tylko jedna winda, która nie ma żadnej klimatyzacji i jest niezwykle wolna.
  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, endizz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Director de Relaciones con Clientes, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 17 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear endizz,

Thank you for taking the time to share your opinion with the Trip Advisor members and us. We are sorry to read you you did not enjoy your stay as much as you expected. We take note of your remarks and we will be sure to address them. If you want to give us another opportunity we will be delighted to welcome you back.

Kind regards,

Management,
ALEGRIA Maripins

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 lipca 2017

Jedzenie to zasadniczy minus tego hotelu, niby dużo- ale w zasadzie tzw. "wypełniacze miejsca" -kilka rodzajów frytek, ryż, kilka makaronów, reszta taka sobie-śniadania to mielonki, marketowe tanie sery i wodniste jajecznice.... Tłuste i bez smaku, niezjedzone- przerabiane na sałatki... Brak wyboru jedzenia dla dzieci, poza frytkami i czasami nuggetsami. A już chińska panga podawana w Hiszpanii to nieporozumienie. Przez cały pobyt mieliśmy powracające sensacje żołądkowe. Kolejny minus- jedna nieklimatyzowna winda w 7-piętrowej części hotelu. Druga mniejsza tylko dla personelu. My z dzieckiem na 7 piętrze....Plusy- hotel względnie czysty, przemiła obsługa!!! Basen bardzo mocno chlorowany- jak domestos, nie dla alergikó. morze i plaża- żwir i kamienie, duy spadek. Niekoniecznie dla dzieci. Ogólnie rozczarowanie i nieżyt żołądka.

Wskazówka dotycząca pokojów: nie polecam wyższych pięter- tylko 1 winda starego typu, wolna i nieklimatyzowana
  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, malka200
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Director de Relaciones con Clientes, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 17 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear malka200,

Thank you for taking the time to share your opinion with the Trip Advisor members and us. We are sorry to read you did not enjoy the hotel as much as you expected. We take note of your comments and we will be delighted to welcome you back if you want to give us another chance.

Kind regards,

Management,
ALEGRIA Maripins

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo dobrze położony, blisko morza i z własnym basenem. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bogaty wybór jedzenia: owoce, desery, sałatki i mięsa, włącznie ze strefą gotowania na miejscu. Co wieczór na kolacje inny rodzaj deserów lub przekąsek. Nie daję pełnej "piątki" za drobiazgi, które powinny, a nie zostały zrobione przed sezonem (kładę na karb oszczędności przed sprzedażą nowemu właścicielowi, a nie lenistwo kadry zarządzającej):
-stare parasole: wystarczy silniejszy wiatr i zaczynają latać stwarzając zagrożenie dla gości - podczas naszego pobytu były 4 takie przypadki w ciągu jednego dnia. Szczęście, że nikt nie został ranny
- część leżaków uszkodzonych: brak podpórek umożliwiających regulację oparcia
- problemy z klimatyzacją: opadający czujnik w drzwiach balkonowych powodował zawieszanie się klimatyzacji - problem do rozwiązania w 2 minuty za pomocą kleju lub śrubki. Obsługa wolała pokazać gościowi, jak to podnieść czujnik niż zlikwidować problem
- rozregulowane czujniki wagi w windach: winda z limitem 375kg / 5 osób, potrafiła odmówić jazdy przy dwóch osobach (razem 170-180 kg)
- bardzo ubogie lunch-boxy: mała woda (330ml), dwie proste kanapki, dwa owoce. Po takiej kuchni spodziewałem się lepszego zestawu.
Generalnie, wart polecenia na wyjazd rodzinny

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, RadoslavMalk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Director de Relaciones con Clientes, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 16 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear RadoslavMalk,

Thank you for taking the time to write your feedback. We are glad to know you had a great stay at the hotel, even though you point out some issues that can be improved. We take note of them and we hope to see you again at the ALEGRIA Maripins or any ALEGRIA hotel.

Kind regards,

Management,
ALEGRIA Maripins

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 czerwca 2017

Wyjazd dniach 17.06-24.06. Pokoje małe, ale codziennie sprzątane. Bardzo wygodne łóżka. W łazience brakowało wieszaka na ręczniki do rąk. Cały hotel i obsługa ok, ale jeśli chodzi o jedzenie żałowałam ,że wykupiłam opcję all, Jedzenie przeciętne, niby niczego nie brakowało ale jednego dnia żeberka rozpływały się w ustach a następnego dnia były tak twarde ,że nie można ich było przekroić a co dopiero zjeść. Owoce morza- krewetki ok. , małże przesolone. Jednego dnia jedzenie było ok, a następnego nie dało się zjeść. Uważajcie na potrawy z grila. Mięso ze świnki nie dopieczone i ja i kilka osób mieliśmy problemy żołądkowe. Koniecznie weźcie lek na biegunkę. Okolica piękna, plaża czysta. Kolejka do Barcelony jeździ co ok. 30 minut bilet w tą i z powrotem 9,85 euro.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Anna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Director de Relaciones con Clientes, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 14 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Anna C,

Thank you for taking the time to share your opinion with the Trip Advisor members and us. We are glad to know that, overall, you had a nice stay with us, even though you point out some improvements that can be made. We hope to see you again at the ALEGRIA Maripins or any ALEGRIA Hotel.

Kind regards,

Management,
ALEGRIA Maripins

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 czerwca 2017

Hotel bardzo dobrze położony:przy głównym deptaku, od morza oddzielony ulicą i torami kolejowymi, do stacji kolejowej (można dojechać do Barcelony, Girony i innych miejsc) 10 minut spacerkiem, do centrum Malgrat 15 minut spacerkiem.
W hotelu: basen i brodzik dla dzieci (przy basenie leżaki, wygodne materace i parasole bezpłatne), bar, wypożyczalnia rowerów, mały plac zabaw dla dzieci, miejsce gdzie można zapalić, brak animacji, Wi-Fi bezpłatne.
Pokoje: średniej wielkości ładnie urządzone, duży wygodny prysznic, lodówka, suszarka, klimatyzacja, sejf(płatny), codzienne sprzątanie i wymiana ręczników.
Wyżywienie (mieliśmy śniadania i obiadokolacje): śniadania- każdy znajdzie coś dla siebie, słodkie bułeczki, jajecznica, fasolka, bekon, jajka gotowane, wędliny, sery, dżemy, warzywa, ciasteczka, owoce, jogurty, płatki, kucharz na miejscu robi na życzenie omlety, jajka sadzone, naleśniki, jest również kącik bezglutenowy, kawa z ekspresu, woda, soki, kakao.Obiadokolacje: jedna zupa, ryba, mięso, makaron i dwa sosy, frytki, pieczone ziemniaczki, dużo warzyw i surówek, kucharz smaży zawsze na życzenie mięso, rybę, warzywa, owoce, ciasta, zawsze jakaś niespodzianka np: duża ilość różnych serów, duża ilość tortów o różnym smaku, owoce morza. Jedzenie smaczne.
Ceny w hotelu: 0,5 litra wina 4,8 euro, kieliszek wina 2,25 euro, wypożyczenie roweru 8 euro za 2h.
Polecam!!!

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
4  Dziękujemy, 123Ania123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MaripinsOnline, Director de Relaciones con Clientes, ALEGRIA MaripinsOdpowiedź udzielona 14 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear 123Ania123,

Thank you for taking the time to share your opinion with the Trip Advisor members and us. We are glad to read you had a nice stay at the hotel and we hope to see you again at the ALEGRIA Maripins or any ALEGRIA hotel.

Kind regards,

Management,
ALEGRIA Hotels

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji