Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (580)
Filtruj recenzje
580 wyniki
Oceny podróżnych
156
220
113
52
39
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
156
220
113
52
39
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 580 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny hotel, blisko plaży. Piękny basen, żadnego problemu z leżakami, świetne i bardzo zróżnicowane jedzenie. Ale przede wszystkim przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Pozdrawiam Isabel

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Road283319
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes, Luna Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests

We friendly would like to thank you for your efficient and so nice comment
about your stay with us !
We are so glad and proud you enjoyed so much your holidays!
Thank you to appreciate all our efforts to offer you comfort and care.

It's a pleasure to meet you!

We wish you all the best,

Kinds regards

Isabelle-Lunasresort Guest Manager
info@bondiahotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 października 2018 z urządzeń przenośnych

Świetny Hotel dla rodzin z dziećmi jak i dla par.Czysty i schludny,w każdym pokoju wi-fi.Przepiękny widok z okna na morze i panoramę miasta.Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie, zawsze uśmiechnięci i życzliwi.Jedzenie boskie, bardzo zróżnicowane.Szacunek dla kucharzy.Co wieczór przy barze rozrywka,od pokazów flamenco po muzykę na żywo.Do plaży kilka kroków jak i kolejki do Barcelony.Polecam wszystkim bardzo serdecznie.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, sylwia28jp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes, Luna Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 13 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear customer

Great thanks for your comment. We are delighted to read you liked the hotel. It is a pretty nice description of the overall services we are happy to provide. Thank you for sharing your experience and we hope we can welcome you again in the future.

Kind regards from all our staff.
Do not hesitate to contact Bondiahotels for next trip you may do in Malgrat de Mar, in Lloret de Mar or Barcelona city.

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2018

Hotel znajduje się na kolejowym szlaku komunikacyjnym, dlatego bez problemu można dostać się do Barcelony - jest to dużym plusem, pociągi jeżdżą bardzo często. Z kolei z "portów" można przepłynąć łódką do okolicznych, malowniczych miasteczek np. Tossa de Mar. Rejsy odbywają się kilka razy dziennie.

Najbliższa plaża znajduje się około 10 minut spacerem od hotelu. Plaża jest żwirowa i trochę bolą stopy, dlatego polecam zaopatrzyć się w buty do wody.
Rodziny podróżujące z dziećmi, powinny także mieć na uwadze specyfikę plaży i brzegu, mianowicie, po około 1,5 metrach (w głąb morza) robi się bardzo głęboko. Nie ma standardowego, łagodnego i stopniowego wejścia do morza - cztery kroki i jesteś pod wodą.

Hotel:
Wyraźnie widać, że hotel w ostatnich latach był odnawiany. Widać to głównie po fasadzie budynku od strony wewnętrznej hotelu.
Pokoje klimatyzowane, przestronne i czyste. Tak samo łazienka.

Obsługa hotelowa PRZEMIŁA!
Jedzenie bardzo pyszne i różnorodne, goście mają naprawdę duży wybór w potrawach - co jest ogromnym plusem.

Na plus zasługuje także duży basen, z głębokością (miejscami) około 2 metrów, dzięki temu można popływać bez dzieci, pluskających się dookoła.

Minusy:
- podczas naszego pobytu jacuzzi było całkowicie wyłączone z użytku
- forma planowania kolacji także wymaga poprawy, ponieważ ZAWSZE robiły się kolejki i jeżeli goście nie przyszli wcześniej, to trzeba było czekać
- wi-fi w hotelu jest, ale przez 10 dni, nie mogliśmy załadować nawet jednej strony
- jeżeli ktoś jest zwolennikiem animacji i rozrywek, to w tym hotelu ich nie znajdziecie.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Izabela O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes, Luna Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 15 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest,

It was really pleasant for us to read your comments further to your stay at Lunas Hotels and we thank you for taking the time to share your opinion.

You satisfaction is a real motivation to maintain and always improve the quality of our service.
Every feedback is important to improve, thank you!

We hope we will have the pleasure to welcome you again someday.
Kind regards.

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2017

Bardzo dobry hotel ,dobre wyżywienie,piękne plaże,dobre miejsce do organizowania wypadów do sąsiednich miejscowości i koleją do Barcelony,życzliwa obsługa i ogólnie było fajnie.Najlepiej korzystać z wczasów w czerwcu,kiedy nie ma jeszcze przeludnienia,na plaży i w kawiarniach jest dużo miejsca ,a obsługa nie jest jeszcze "zmęczona" turystami.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Jadwiga749
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes, Luna Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 10 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you very much for your nice review!
We are glad that you enjoyed your stay in Luna Park. We share your feedback with all the team and really appreciate that you tell about your experience.
Looking forward to your next stay with us, do not hesitate to visit our website Bondiahotels.com where you can find alls informations and offers for our Hotels in Barcelona City, Malgrat de Mar or Lloret de Mar.

Sincerely,

Wkrótce - Hasta pronto

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2017

Bylismy tam w tamtym roku. Ogolnie polecamy, obsluga byla mila, jedzenie bardzo dobre, roznorodnosc potraw i duzy wybor, pokoje ladne, czyste, bylismy zadowoleni. Basen i jakuzzi wewnatrz hotelu. Chetnie tam kiedys jeszcze wrocimy :D

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa I
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bondia Hotels D, Director de Relaciones con Clientes, Luna Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear client,

We would like to thank you for having chosen Hotel Luna Park to share your opinion.
We are delighted to read you liked the hotel. Feel free to come back whenever you want, it is our pleasure to provide the best service.


With Best Regards,

LunasHotels-Bondiahotels
info@bondiahotels.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji