Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Probando restaurantes ”
Restaurante Casa Victor — recenzja - ZAMKNIĘTE

Restaurante Casa Victor
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 1 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Recenzje (82)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 82 recenzji

Zrecenzowano 28 marca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 marca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 marca 2016 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 marca 2016
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restaurante Casa Victor — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
 
Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
 
Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
Cervera de Pisuerga, Province of Palencia
 

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem