Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 431)
Filtruj recenzje
2 431 wyniki
Oceny podróżnych
992
916
351
91
81
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
992
916
351
91
81
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 431 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystko jest ok , jednak śniadania nie maja nic wspólnego z Portugalia . Dzień w dzień to samo i strasznie słaby wybór . Świetne położenie hotelu i jego zagospodarowanie nadrabiają tą kuchnie Na wakacje nie przyjeżdżam siedzieć pod hotelem ale tu jest naprawdę przyjemnie , zielony klimatyczne ogrody przy samej plaży

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, przemyslawrafalk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_DJoaoII, Gestor, Pestana Dom Joao IIOdpowiedź udzielona 3 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest "Przemyslaw Rafa... K",

Thank you for taking the time to give us your opinion about our Hotel, facilities and services. It is really good to know you appreciate our location, close to the beach, and gardens.

Thank you too for your constructive feedback about our breakfast.

We thank you once again and hope to have the opportunity to welcome you back in a near future.

Kindest regards,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2018

Hotel spełniający oczekiwania, czysty z miłą obsługą piękne położenie blisko Oceanu. Godny polecenia. Jak będę mieć okazję to jeszcze tu wrócę. Blisko do centrum miasta. Wspaniała pogoda.Jedzenie na poziomie. Dużo różnych imprez dla dzieci. Przede wszystkim hotel z pięknym ogrodem dużą ilością leżaków przy basenie.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Pestana Hotel Group
Dziękujemy, vppl74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_DJoaoII, Gestor, Pestana Dom Joao IIOdpowiedź udzielona 1 września 2018
Tłumaczenie Google

Lieber Gast "vppl74",

Vielen Dank für Ihre Meinung über unser Hotel mit uns und mit all unseren potenziellen Kunden.

Ich bin froh, dass Sie unsere Einrichtungen genossen und fanden unsere Mitarbeiter sehr nett und hilfsbereit. Ich bin mir sicher, dass wir auch die Erwartungen unserer Gäste erfüllen können.

Wir freuen uns auf Ihren Besuch!

Herzliche Grüße,

Flávio Simão | Guest Service Manager
Pestana Hotel Dom João II

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2017

Hotel położony tuż obok oceanu (prywatne wyjście na plażę tylko dla gości). Niespełna kilometr do pięknej i skalistej Praia dos Três Irmãos. Pokoje z widokiem na wodę lub miasteczko Alvor. Niesamowity widok (aż na miejscowość Lagos) z holu na 5. piętrze. Pokoje czyste i zadbane. Miła i pomocna obsługa hotelowa mówiąca w języku angielskim. Obiekt głównie nastawiony na turystów z Niemiec. Darmowe wi-fi z dobrym zasięgiem na terenie całego obiektu (i w pokojach, i nad basenem). Ładny ogród z palmami i oleandrami. Dużo leżaków, nie ma porannej walki i zajmowania miejsca ręcznikami. Basen duży i głęboki (miejscami na prawie 4 metry ze względu na możliwość wykupienia lekcji nurkowania), ze słoną wodą. Obok mniejszy brodzik ze słodką wodą dla dzieci. Na terenie hotelu, w piwnicy, znajduje się SPA i kolejny basen. Jedzenie smaczne (duży wybór podczas śniadań), ale kolacje mogłyby być nieco bardziej dopracowane (bywało dobrze i przeciętnie).

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, katomaszewska15
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_DJoaoII, Gestor, Pestana Dom Joao IIOdpowiedź udzielona 19 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your excellent comments in Tripadvisor. Your opinion is very important to the Pestana Dom João II Hotel and to other guests that consider a trip to the Algarve. We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future. Sunny regards from Portugal
Carlos Dinis | Gestor Unidade / Unit Manager
Pestana Hotel Dom João II

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam ten hotel. Położenie super. Blisko do miasta spokojnego, ładnego miasta. Spacerem kilkanaście minut. Piękna czysta plaza 10 metrów od hotelu. Baseny leżaki mnóstwo miejsca na odpoczynek. Pokoje czyste i ładne. Obsługa miła. Posiłki bardzo dobre. Duży parking przy hotelu. Polecam na wakacje z dziećmi. Wzdłuż całej plaży kładka drewniana umożliwiająca spacery z wózkiem. Dużo miejsca na spacery. Kilometry prawie bezludnych plaży. Hotel bardzo spokojny.

Termin pobytu: sierpień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Quest682588
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_DJoaoII, Gestor, Pestana Dom Joao IIOdpowiedź udzielona 6 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your excellent comments in Tripadvisor. Your opinion is very important to the Pestana Dom João II Hotel and to other guests that consider a trip to the Algarve. We hope to have the opportunity to welcome you again in a near future. Sunny regards from Portugal
Carlos Dinis | Gestor Unidade / Unit Manager
Pestana Hotel Dom João II

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2016

Wspaniały hotel z bardzo dobrym serwisem. Czysto. Plaża na wyciągnięcie ręki. Mało jest takich hoteli jak ten, trzeba się nieźle natrudzić żeby coś takiego znaleźć. Przepiękny ogród przy hotelu, duży basen i nigdy nie brakowało leżaków. Fajna promenada, którą można spacerować godzinami. Polecam i sama chętnie tam wrócę.

Wskazówka dotycząca pokoi: Super są pokoje położone na wyższych piętrach z widokiem na ocean
Termin pobytu: wrzesień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager_DJoaoII, Gerente, Pestana Dom Joao IIOdpowiedź udzielona 30 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your wonderful review and for recommending our hotel to other travelers. Your kind words give us the great filling of mission accomplished and we also look forward to welcome you again next year. Please let us know of your return as soon as possible.
With kind regards,
Carlos Santos
Unit Manager
Pestana Dom João II Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji