Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Przyjemne popołudnie

Idealne miejsce na krótki wypad do Niemiec na spacer, kawę i lody. Ceny dobre (kulka lodów 1euro... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 lipca 2018
373juliab
z urządzeń przenośnych
Pieękne molo z restauracją na końcu.

Jedna z głównych atrakcji tego kurortu. Długie molo i ciekawie rozwiązany na nim ruch. Przegrodzone... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019
Emilian P
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (369)
  
Recenzje (369)
Filtruj recenzje
369 wyniki
Oceny podróżnych
141
145
59
17
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
141
145
59
17
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 369 recenzji
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019

Jedna z głównych atrakcji tego kurortu. Długie molo i ciekawie rozwiązany na nim ruch. Przegrodzone środkiem z ławeczkami po drodze, gdzie można przycupnąć na chwilę. Na końcu restauracja, oferująca posiłki i napoje wewnątrz i na zewnątrz. Widok stąd na miasto i plażę - wspaniały, trzeba to zwiedzić. Przy wyjściu z mola - pasaż handlowy z małą gastronomią - polecam kanapki jak i mi polecono, niestety po powrocie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Emilian P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 października 2018 z urządzeń przenośnych

Seebrücke to piękna przedwojenna restauracja w Ahlbeck, która zachwyca bielą i stylem wnętrza. Roztacza się z niej cudowny widok na morze oraz plażę i miejscowość Ahlbeck. Miejsce ciche przepiękne i... niedrogie. Ceny porównywalne albo nawet niższe niż w Świnoujściu a okoliczności bez porównania. Przepyszna zupa rybna oraz krem z pomidorów, fantastyczne flądry z grila i kurczak w sezamie z ziemniakami i sosem. Bardzo dobry hamburger i oczywiście piwo, kawa z szarlotką na finisz uzupełniła pełnię szczęścia. Na Molo w Juracie rachunek by wyniósł z 600 ale nie ma tam restauracji..., tutaj tylko 300 i najadły się do syta 4 osoby a w menu pierwsze i drugie danie + piwa + woda i desery z kawą.

Bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, 150pawe_p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce na spacerek, szczególnie przy zachodzie słońca, duże molo w barami, restauracjami oraz wszelakimi sklepami...polecam, czysto i miło.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
2  Dziękujemy, monk89pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2018

Podczas pobytu w Świnoujściu warto wybrać się poprzez Ahlbeck do Heringsdorfu i przejść po tamtejszej pięknej, nadmorskiej promenadzie. Jest ona dosyć długa,solidnie zaprojektowana i zbudowana a na jej końcu znajduje się panoramiczna restauracja, gdzie można coś zjeść albo tylko napić się dobrego piwa. Przy zachodzącym słońcu można zrobić szczególnie piękne wakacyjne zdjęcia!
Polecam to miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, bokar56
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Idealne miejsce na krótki wypad do Niemiec na spacer, kawę i lody. Ceny dobre (kulka lodów 1euro). Samo miło interesujące i lekko zacienione dzięki daszkowi. Przy okazji kilka sklepów typowo pod turystów.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, 373juliab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji