Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 156)
Filtruj recenzje
2 156 wyniki
Oceny podróżnych
620
822
373
176
165
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
620
822
373
176
165
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 156 recenzji
Zrecenzowano: 22 października 2018 z urządzeń przenośnych

Niestety doswiadczenie po ostatnim pobycie w tym hotelu jest okropne.
Jedyne co może przyciągnąć uwagę to jego wygląd zewnętrzny.

Pominąwszy biegajaceące karaluchy w pokojach,zużyte deski klozetowe,niedomyte wanny pokoje wyposażone są w pojedyncze łóżka połączone w formie double bed które nocą rozjeżdżają sie na boki.
Pokoje długo nie odświeżanie, brudne ściany,wszystko odrażające!
W kątach dziury z których wychodzi robadztwo.
Cala rodzina pogryziona I pokryta bąblami przez diwne owady!
Wi-Fi płatne w pokojach,napoje alkoh oraz pepsi itp.dopiero od 11.30
Brudne leżaki,prace naprawcze przy basienie w godz.szczytu.
Atrakcji brak,totalna nuda,latające samoloty nad głową zastępowaly muzykę na w połowie zamkniętym basenie.
Jedzenie i drinki bardzo słabej jakości, mało urozmaicone.

Myślę że nigdy nie wrócimy do tego hotelu...
Trzy gwiazdki to za dużo!
Na zdjęciu widoczny domek karaluchów :)

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Danuta B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Pokoje przestronne,kuchnia dobrze wyposażona,dla tych którzy nie mają opcji all inklusive ,znajdziecie wszystko co potrzebne do wykonania posiłku
W łazience suszarka do włosów
Sprzątanie na życzenie
Klimatyzacja w każdym pomieszczeniu

Recepcja bardzo pomocna i uprzejma
I na tym niestety koniec plusów

Restauracja,w skrócie tragedia
Bardzo mały wybór jedzenia,a do tego jeszcze Uwaga !!z insektami
Trzeba zaglądać co się ma na talerzu,nieraz nasze jedzenie było z dodatkami robaków
Nawet insekty wypływają razem z kawą z automatu

Obsługa hotelu bardzo niemiła,hotel źle zarządzany ,dużo niezagospodarowanych pustych pomieszczen,
Na lobby jeden sklepik w dodatku przez nasz dwu tygodniowy pobyt tylko dwa razy otwarty

Baseny 3 , wystarczające dla wszystkich gości,,jednak trzeba rano zajmować leżaki,,później bardzo ciezko o miejsce

Barman niemily i wszystko wylicza,opcja all inklusive w tym hotelu się nieoplaca,,w porównaniu z innymi hotelami ten był najubozszy jeżeli chodzi o jedzenie i ciasta

Bilard na lobby o 23 zamknięty ,
Bary są dwa ,jednak oba tragiczne ,

Animatorzy fatalni, niewiedzą co robią i poco tam są.
Mini disco dla dzieci TRAGEDIA

W obrębie hotelu nieznajduje się nic i to doslownie

My wynajelismy sobie rowery i auto żeby pozwiedzać wyspe
I tak naprawdę gdyby nie te nasze wycieczki byłyby to nasze najgorsze wakacje

Plaza niedaleko hotelu czarna i kamienista

Polecam plażę w Los Cristiano , niestety leżaki i parasole płatne

W Santa Cruz Playa Teresita,coś pięknego
Loro Park,,dorosli 37€ dzieci do 6-11 lat 25€
Polecam pojechać z rana gdyż dnia może braknąć chcąc wszystko zobaczyć

Wulkan Teide ,też warto zwiedzić

Wyspa sama w sobie bardzo piękna,jednak ten hotel na 5 gwiazdek niezasluguje max na 3

WiFi bardzo słabe
Sejf kosztuje 3€na dobę

Dla dzieci w hotelu żadnych atrakcji

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Iweta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MGM_Muthu_Hotels, Director General, Grand Muthu Golf Plaza Hotel and SpaOdpowiedź udzielona 26 lipca 2018

Drogi Gościu,

W imieniu wszystkich pracowników Parque Albatros pragniemy podziękować za uwagi na temat Twojego pobytu u nas.

Bardzo żałujemy, że przy tej okazji nie byliśmy w stanie spełnić twoich oczekiwań.

Bardzo nam przykro, że nasz program All Inclusive nie spodobał się wam, mimo że
codzienne kolacje tematyczne przygotowywane przez nasz zespół, takie jak bufety chińskie, indyjskie, włoskie, meksykańskie i kanaryjskie każdego dnia
z gotowaniem pokazowym grilli przygotowanych wyłącznie dla restauracji, która obejmuje doskonałe śniadanie.
Podzielimy się twoimi uwagami z naszym szefem kuchni.

Twoje uwagi na temat animacji zostaną przekazane, aby podjąć działania w tym zakresie.

Proszę przyjąć nasze szczere przeprosiny, jeśli nie udało nam się spełnić twoich oczekiwań.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli możliwość przekonania Cię do zmiany Twojego wrażenia.

Z wyrazami Szacunku
Dyrektor

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Byliśmy w tym hotel od 29 maja do 5 czerwca 2018r, w sumie w 7 osób , my z 2 dzieci 9 i 12 lat) w pięknym dużym apartamencie 2 pokojowym plus salon i aneks kuchenny, znajomi w 3 osoby w takim samym apartamencie, i z pokoi byliśmy bardzo zadowolenie, czyste, super przestronne i dużo miejsca. Faktycznie hotel położony na pustkowiu nic się w pobliżu nie dzieje, wszędzie trzeba dojeżdżać, ale na tym akurat nam nie zależało bo chcieliśmy odpocząć. Jednak potem żałowaliśmy bo w hotelu poprostu nic się nie działo.
Jeśli chodzi o resztę to niestety nie byliśmy zadowoleni, jedzenie bardzo bardzo przeciętne, naprawdę mały wybór, przekąski na basenie między posiłkami dramat, poprostu zwykle kanapki z szynka i serem oraz mufinki. Napoje alkoholowe bardzo rozcieńczone, chyba były z minimalna ilością alkoholu. Najbardziej zależało nam na animacjach dla dzieci i tu niestety tez było bardzo ubogo. Animatorzy w ogóle nie zainteresowani gośćmi, prowadzili czasem jakieś zajęcia jakby za karę,beznadziejne występy i ogólnie dzieci się trochę nudziły. Hotel powinien wysłać wszystkich animatorów na podstawowe szkolenie bo brakuje im dosłownie wszystkiego.
Wybrałam ten hotel czytając opinie innych i wydaje mi się ze byłam w zupełnie innym hotelu niż był opisywany. Ostatnio co roku wyjeżdżaliśmy do Grecji i pierwszy raz chcieliśmy jechać na Teneryfę dla odmiany, i żałujemy , nie ma porównania jeśli chodzi o jedzenie,animacje i atmosferę.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 października 2016 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel, nasz apartament był ogromny, bardzo czysto, obsługa bardzo miła, pomocna. Świetne animacje codziennie, zarówno na basenie jak i wieczorem w barze. Jedzenie bardzo dobre,wszystko świeże, wybór nie był ogromny ale za to wszystko było naprawdę bardzo smaczne. Bardzo mili panowie kelnerzy. Hotel położony jest w niewielkiej miejscowości, z dala od komercji i tłoku. Można naprawdę świetnie wypocząć. Jedynym minusem jest brak piaszczystej plaży w Golf Del Sur, ale z pod hotelu odjeżdżają autobusy do kurortów z pieknymi plazami, np Los Cristoanos. My wynajelismy samochód na cały pobyt i było naprawdę fantastycznie :) Powrotny samolot mieliśmy dopiero o 22, a do 12 musieliśmy się wymeldowac. Został nam jednak udostępniony wieczorem apartament, w którym mogliśmy wziąć prysznic i spokojnie cieszyć się ostatnim dniem wakacji. Hotel bardzo, bardzo godny polecenia :)

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Joanna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MGM_Muthu_Hotels, General Manager, Grand Muthu Golf Plaza Hotel and SpaOdpowiedź udzielona 3 października 2016

Drogi Gość,

Dziękujemy bardzo za tak miłą recenzję naszego hotelu na TripAdvisor.

Mamy nadzieję, że obecne odczucia zachęcą Państwa do ponownego odwiedzenia nas w najbliższej przyszłości.

Będzie nam zawsze miło gościć Panstwa ponownie.

Serdecznie pozdrawiamy,


George Bennet
RGM

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lutego 2016 z urządzeń przenośnych

Fajny hotel, że świetnym stosunkiem ceny do jakości. Mieliśmy apartament dla 4 osób. Był bardzo przestronny, z dużym tarasem, na którym jedliśmy śniadania. Kuchnia dobrze wyposażona. Byliśmy w styczniu i woda w basenie była podgrzewana (w jednej połowie) i była bardzo przyjemna.
Wieczorem i na basenie animacje i konkursy. Bezpłatne WiFi dostępne tylko w przestronnym holu przy recepcji (jest dużo miejsc do siedzenia.
Lądujace samoloty były dla nas dodatkową atrakcją, ale dla kogoś wymagającego absolutnej ciszy będzie to uciążliwe. Dobra baza do wypadu w różne miejsca na wyspie (mieliśmy wynajęte auto). Parkingu hotelowego nie ma, ale jest dużo miejsc parkingowych na ulicy. Tylko nie parkujcie w miejscach niedozwolonych, bo od razu pojawia się policja i wlepia mandaty.

Termin pobytu: styczeń 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, Adam N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji