Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (6 817)
Filtruj recenzje
6 817 wyniki
Oceny podróżnych
4 733
1 520
369
128
66
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 733
1 520
369
128
66
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 6 817 recenzji
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

Przyjeżdżając tutaj ponownie mogliśmy porównać obecny dwutygodniowy pobyt od 2 do 16 lipca z poprzednim naszym pobytem. Do Gloria Palace Amadores z przyjemnością wróciliśmy po 9 latach i mimo, że od tego czasu obiekt był non stop eksploatowany, nie zauważyliśmy, aby miało to negatywny wpływ na wygląd, jakość i komfort pobytu w hotelu. A nawet przeciwnie. Restauracja jest odnowiona, na balkonach znajdują się leżaki oraz w Bar Salonie inne fotele. Podczas pierwszego naszego pobytu w 2010 roku nie spotkaliśmy Polaków z Polski, tylko była jedna para z Irlandii. Obecnie było dość dużo Polaków i także byliśmy mile zaskoczeni, że obsługa hiszpańska potrafi powiedzieć kilka słów po polsku. Jako pozytywne odczucie również należy przyjąć szybszą i lepszą obsługę barmanów i kelnerów w przygotowaniu i podaniu drinków podczas wieczorów artystycznych w Bar Salonie. Szczególnie pamiętamy zawsze uprzejmych i dbających o nas Panów Bryana, Alberto i Raula. Zawsze otrzymywaliśmy drinki takie, o jakie nam chodziło - „sin hielo” ;-) Po kilku dniach, już nawet bez przypominania. W restauracji było, jak wcześniej – oprócz wielu rozmaitych dań i live cooking, codzienne wieczorne bufety tematyczne np. kuchnia kubańska czy meksykańska, a jako napoje – butelka wina, piwo lub napoje bezalkoholowe.
Niewątpliwą zaletą hotelu, który jest wbudowany w wysoki klif wulkaniczny są widoki bezpośrednio na ocean z każdego pokoju oraz z dwóch basenów infinity znajdujących się na tarasach pomiędzy górnymi, a dolnymi blokami hotelu.
Obszerne pokoje z wygodnymi łóżkami są codziennie sprzątane i uzupełniana jest woda do picia. W pokoju – szlafroki i kapcie, czego nie było poprzednio oraz nowy telewizor. Jedyne co przydałoby się, to zamiast na sztywno zainstalowanego prysznica w ścianie, to wyciągany prysznic ze słuchawką, który byłby wygodniejszy.
Bardzo dużym walorem jest fakt, że w Glorii Palace Amadores zawsze można liczyć na pomoc Pani Zuzanny Stępień – Guest Ralation Manager, którą pozdrawiamy i dziękujemy za to, iż byliśmy mile zaskoczeni, że nasza prośba została spełniona i otrzymaliśmy pokój, w którym mieszkaliśmy poprzednio, 2614 .
Z hotelu można spacerkiem dojść na dwie plaże – Playa Amadores oraz Playa Puerto Rico. W hotelu jest wypożyczalnia samochodów, z której skorzystaliśmy wybierając się na całodniową wycieczkę po zachodniej i górzystej centralnej Gran Canarii (bez nawigacji – z planem w głowie i na kartce). Drogi z setkami zakrętów i serpentyn nad urwiskami oraz wspaniałymi widokami. Polecam ten wyjazd wszystkim dobrym, doświadczonym kierowcom oraz ich pasażerom o mocnych nerwach . Można też skorzystać z wycieczki m.in. katamaranem na delfiny, bo wycieczki sprzedaje m.in. Polak – Tomek, który proponuje to gościom opalającym się na tarasach hotelu. Rejs z Puerto Rico z posiłkami i różnymi napojami trwa około 4 godzin. Delfiny widzieliśmy.
Mamy wstępnie zaplanowany ponowny przyjazd w przyszłym roku. Z przyjemnością wrócimy.
Pozdrawiamy. Monika i Edward.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ekspert2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas, Gloria Palace Amadores Thalasso & HotelOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

Szanowni Państwo,

W imieniu zespołu Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotels**** chciałabym serdecznie podziękować za ponowne spędzenie urlopu w naszym hotelu.

Jednym z naszych głównych celów jest to, by nasi Goście czuli się u nas jak w domu – dlatego cały zespół dba o wszystkich klientów z szerokim uśmiechem i życzliwością.

Mamy nadzieje, że w trakcie pobytu w Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotels**** udało nam się stworzyć Państwu wiele niezapomnianych wspomnień i będą Państwo do nas wracać. Jesli chodzi o wymiane sluchawek prysznicowych, to mamy to w planach w trakcie remontu hotelu.

Pozostaję do pełnej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości.

Ze słonecznymi pozdrowieniami,
Zuzanna Stępień
Guest Relation Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

W Gloria Palace Amadores spędziliśmy cudowny tydzień w terminie od 2-9 lipca. To zdecydowanie najlepszy hotel w Puerto Rico. Super lokalizacja, każdy pokój posiada przepiękny widok na ocean. Mieszkaliśmy w bloku nr 3 przy samym oceanie. Szum oceanu każdej nocy i o poranku gwarantowany. Pokoje czyste a oprócz tego czekały na Nas ręczniki, szlafroki i kapcie.Jedzenie pyszne,kolacje tematyczne i codziennie coś nowego. Podczas posiłków super widok z tarasu. Personel oceniam na 5 gwiazdek jest bardzo miły, pomocny i uśmiechnięty. W razie problemów nad wszystkim czuwa przemiła Polka-Pani Zuzanna. Mimo iż korzystalismy z opcji HB (śniadania i obiadokolacje) woda do pokoju uzupelniana była codziennie bez opłat. Obok hotelu promenada, którą bez problemu dostaniemy się na dwie plaże: Puerto Rico ( z której można wypłynąć na delfiny bądź do Puerto de Mogan, obok plaży jest też dworzec autobusowy) oraz druga plaża Amadores- która jest najpiękniejszą plażą Gran Canarii. Każdego wieczoru animacje. Wifi bez zarzutu. Małym minusem hotelu są windy, na które czeka się bardzo długo, ale z racji pełnego sezonu jestem w stanie to zrozumieć. Podsumowując było Nam bardzo smutno gdy opuszczalismy Puerto Rico. Nie jesteśmy fanami powrotów do tych samych miejsc ale do Gloria Palace Amadores wrócimy na pewno! Pozdrawiamy Lidia i Kamil.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 1234lidia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas, Gloria Palace Amadores Thalasso & HotelOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019

Szanowni Państwo,

W imieniu zespołu Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotels**** chciałabym serdecznie podziękować za spędzenie urlopu w naszym hotelu.

Jednym z naszych głównych celów jest to, by nasi Goście czuli się u nas jak w domu – dlatego cały zespół dba o wszystkich klientów z szerokim uśmiechem i życzliwością.

Mamy nadzieje, że w trakcie pobytu w Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotels**** udało nam się stworzyć Państwu wiele niezapomnianych wspomnień i będą Państwo do nas wracać.

Pozostaję do pełnej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości.

Ze słonecznymi pozdrowieniami,
Zuzanna Stępień
Guest Relation Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Spędziłem w hotelu 2 super tygodnie. Pokój był z widokiem na ocean i basen hotelowy. Jedzenie było wspaniałe. Szczególnie polecam Dzień Meksykański. Łóżko było wygodne. Basen mógłby być głębszy, ponieważ ma tylko 1.3m. Zawsze jak wracałem ze zwiedzania wyspy, pokój był wysprzątany. Obsługa hotelowa bardzo miła i można porozumiewać się z nią w j. angielskim :)
Bardzo Polecam ten hotel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Pavco34
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas, Gloria Palace Amadores Thalasso & HotelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Szanowny Panie,

W imieniu wszystkich pracowników Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel **** gorąco dziękuję za życzliwe słowa na temat Państwa pobytu. Takie opinie jak Państwa są dla nas najlepszą motywacją do pracy i sprawiają, że codziennie dajemy z siebie wszystko by nasi Goście zabrali ze sobą do domu niezapomniane wspomnienia.

Mam nadzieję, że już wkrótce odwiedzą nas Państwo ponownie, wykorzystując okazję do rozkoszowania się widokiem na ocean z naszego hotelu.

W razie pytań bądź życzeń pozostaję do Państwa pełnej dyspozycji.

Ze słonecznymi pozdrowieniami,
Zuzanna Stępień
Guest Relations Manager / Dział Obsługi Gości
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 lipca 2019

Piękny hotel na skraju oceanu, świetne jedzenie oraz obsługa, duże, codziennie dobrze sprzątane pokoje. Jeśli już miałbym się do czegoś przyczepić to brak tradycyjnej słuchawki pod prysznicem, jedynie zamontowana na ścianie na stałe oraz bardzo wolno działające windy (często szybciej jest zejść kilka pięter schodami niż doczekać się na przyjazd jednej z aż trzech). Są to jedynie niuanse, pobyt tutaj będę długo i miło wspominał, polecam każdemu :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, michur1112
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas, Gloria Palace Amadores Thalasso & HotelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019

Szanowni Państwo,


dziękujemy uprzejmie za wybranie naszego hotelu i podzielenie się tak pozytywną opinią.

Czujemy się bardzo dumni z całego zespołu Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel**** gdy czytamy, że ktoś może nas polecic dalej z całego serca. Cała ekipa pracuje bardzo ciężko dzień po dniu, starając się zapewnić najwyższy poziom usług i nigdy nie tracąc uśmiechu.

Mamy szczerą nadzieję, że uda nam się spotkać ponownie w przyszłości. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną w razie pytań, wątpliwości, życzeń dotyczących pokoi.

Pozdrawiam serdecznie,
Zuzanna Stępień
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019

Hotel jest rewelacyjny! Położenie wysoko na klifie sprawia, że każdy dostaje widok na ocean w gratisie :-). Pokoje bardzo duże z balkonem, świetnie wyposażone (wygodne łóżka, czysta pościel, lodówka, czajnik, klimatyzacja, łazienka z 2 umywalkami, suszarka). Codziennie sprzątane i uzupełniana woda w butelkach, co 2 dzień wymiana ręczników. Żadnego robactwa ani karaczanów, co niestety miało miejsce w innym hotelu na Teneryfie. WiFi na bardzo przyzwoitym poziomie. Obsługa tego hotelu jest bardzo miła i uprzejma. Wszyscy są bardzo pozytywnie nastawieni do gości hotelowych. Restauracja znakomita. Każdy znajdzie coś dla siebie bo jest bardzo urozmaicone menu. Wszystko świeże, smaczne, część przygotowywana na miejscu przez kucharzy (pizza, omlety, steki, ryby, ...). Na głównych tarasach hotelu są 2 baseny z widokiem na ocean i mnóstwo leżaków do opalania. Idealne miejsce na wypoczynek. Do przepięknej plaży Playa Amadores idzie się ok 10min spacerkiem deptakiem wzdłuż klifu. Do deptaku zjeżdża się specjalną windą z hotelu, co wyróżnia ten hotel wśród reszty które tego nie mają. Dla posiadaczy wypożyczonych aut jest 3 poziomowy podziemny parking. Codziennie wieczorem animacje i występy muzyczne na żywo.
W razie jakiś pytań czy wątpliwości można się zwracać bezpośrednio, telefonicznie lub mailowo do pani menager Zuzanny Stępień. To bardzo sympatyczna i kompetentna osoba, a dzięki jej pracy hotel jest oceniany jako jeden z najlepszych na GC.
Podsumowując - polecam każdemu kto chce w znakomitych warunkach spędzić urlop na przepięknej wyspie Gran Canaria.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, marti_foto
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas, Gloria Palace Amadores Thalasso & HotelOdpowiedź udzielona 6 lipca 2019

Szanowni Panstwo,

dziękujemy uprzejmie za wybranie naszego hotelu i podzielenie się tak pozytywną opinią.

Czujemy się bardzo dumni z całego zespołu Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel**** gdy czytamy, że nasi goście marzą o powrocie do hotelu. Cała ekipa pracuje bardzo ciężko dzień po dniu, starając się zapewnić najwyższy poziom usług i nigdy nie tracąc uśmiechu. Cieszymy się, że zauważyli to Państwo w trakcie swojego urlopu.

Bardzo dziękuje też za tak miłe słowa skierowane bezpośrednio do mnie - jestem zaszczycona czytając, że udało mi się pomóc Państwu w trakcie pobytu :)

Mamy szczerą nadzieję, że uda nam się spotkać ponownie w przyszłości. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną w razie pytań, wątpliwości, życzeń dotyczących pokoi.

Pozdrawiam serdecznie,
Zuzanna Stępień
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji