Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (134)
Filtruj recenzje
134 wyniki
Oceny podróżnych
114
14
4
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
114
14
4
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 134 recenzji
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Kochani ... Dużo by pisać.. Magia dnia codziennego Dziękujemy z mężem za gościnę Dziękujemy za ciszę Za przemiła niespodziankę (butelka fajnego białego wina) Dziękujemy za wspaniałe śniadanie w koszu-pomysł genialny Życzymy tylko fajnych gości słońca i przemiłych wspomnień oraz samych 10!

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Alicja S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, HT Houseboats - Apartamenty na wodzieOdpowiedź udzielona 2 maja 2019

Pani Alicjo,

Dziękujemy za miłą opinię,

Staramy się ciepło przyjmować naszych Gości aby czuli się u nas jak w domu :) Jest bardzo miło, że są Państwo zadowoleni z niespodzianki. Dziękujemy za miłe życzenia i oczywiście zapraszamy ponownie :)

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niedawno spędziliśmy parę dni w domach na wodzie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Miła i bardzo pomocna obsługa. A śniadania przepyszne, każdego dnia coś innego, czyste i ładne domki. Na pewno tam jeszcze wrócę.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Світлана Б
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, HT Houseboats - Apartamenty na wodzieOdpowiedź udzielona 2 maja 2019

Dziękujemy za przesłanie opinii,

Zawsze cieszymy się kiedy nasi Goście są zadowoleni, a jeszcze bardziej cieszymy się kiedy chcą do nas wracać :)
Dziękujemy za miłe słowa, zapraszamy na kolejny pobyt, może tym razem w domkach w drzewach ?

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019

Pogoda nas nie rozpieszczała, ale na szczęście nie musieliśmy wychodzić spoza obiektu aby zamówić obiad. Zrobiliśmy to w recepcji i obiad był przyniesiony na domek.Wszystko nam bardzo smakowało. Polecamy wszystkim!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Родіон С
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, HT Houseboats - Apartamenty na wodzieOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019

Bardzo dziękujemy za opinię, mamy nadzieję, że następnym pogoda będzie bardziej łaskawa :) cieszymy się, że posiłki Państwu smakowały oraz, że spędzili Państwo u nas miło czas. Zapraszamy serdecznie ponownie :)


Do zobaczenia !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Właśnie wracamy z pobytu w Mielnie. Miejsce rewelacyjne. Bardzo przyjazne dla zwierząt. Nawet w ramach śniadania przynoszony był smakołyk dla psiaka. Śniadania były przepyszne, codziennie czymś innym byliśmy zaskoczeni. Obiadokolacje również godne polecenia. Miłe niespodzianki w postaci butelki wina i ciasta bardzo na plus. Samo miejsce oferuje mnóstwo atrakcji. Wrócimy na pewno :)

Termin pobytu: kwiecień 2019
Dziękujemy, Klaudia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, HT Houseboats - Apartamenty na wodzieOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019

Pani Klaudio bardzo dziękujemy za tak miłą opinię ! Staramy się, aby każdy z naszych gości był zadowolony z pobytu, psiaki również :) jest nam bardzo milo, że przyjemnie spędzili Państwo u Nas czas, i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Weekend poza sezonem w Mielnie tylko w tym miejscu. Domki kompaktowe, swietnie zaprojektowane i wygodne. Taras, wlasna lodka i pomost do plazowania. Bliskosc natury, takze bardzo towarzyskiego ptactwa wodnego. Posilki przynoszone i wynoszone dyskretnie w wiklinowych koszach, duza oferta sprzetu i form wypoczynku w cenie.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 235gerardb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, HT Houseboats - Apartamenty na wodzieOdpowiedź udzielona 26 kwietnia 2019

uprzejmie dziękujemy za dodanie opinii jest nam bardzo miło że się państwo podobało i że spełniliśmy państwa oczekiwania zapraszamy do nas ponownie zapraszamy również do obejrzenia naszego obiektu z domkami w drzewach i na plaży herbals glamping Do zobaczenia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji