Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (75)
Filtruj recenzje
75 wyniki
Oceny podróżnych
48
21
5
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
48
21
5
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 75 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Miły nowoczesny kameralny hotel . Bardzo dobre śniadania w formie bufetu , obfite obiadokolacje . W pakiecie WEEKEND DLA DWOJGA mieliśmy dostęp do sauny i masaż , bardzo przyjemny relaks . Pokój z widokiem na jezioro , a na plaże kilka minut spacerkiem . Na słonecznym tarasie można podziwiać panoramę na jezioro i poleżeć na leżaku . Specjalne podziękowania dla właścicielki za mile przyjecie .

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Piotr G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcingrze, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Drogi Piotrze G.,
uprzejmie dziękuję za znakomitą ocenę i Pański komentarz. Miło mi, że docenił Pan nasze śniadania i obiadokolacje.
Mam nadzieję móc powitać Pana ponownie w Hotelu Emocja - już niebawem. Zapraszam serdecznie,
Pozdrawiam znad morza,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pobyt w lipcu 2016. Piękny hotel nad jeziorem, czysto, smacznie, personel miły i pomocny, hotel przyjazny zwierzętom. Pyszne lody i gofry w kawiarni. Brak zastrzeżeń. W sezonie hałas pobliskich dyskotek

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zouza_bb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcingrze, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019

Droga zouza_bb,
uprzejmie dziękuję za skorzystanie z usług Hotelu Emocja oraz za najwyższą ocenę na Tripadvisor. Miło mi, że doceniła Pani naszą lokalizację, personel oraz desery serwowane w sezonowej kawiarni.
Mam nadzieję gościć Panią ponownie w Emocji - zapraszam serdecznie.
Pozdrawiam ze słonecznego Mielna,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Przyzwoity hotel idealny na weekend dla rodzin z dziećmi lub par. Stosunkowo mały parking. Zabrakło mi możliwości zrobienia sobie herbaty/kawy w pokoju. Zgubienie klucza jest dosyć kosztowne i kosztuje 50 zł. Jednocześnie bardzo miła jest obsługa np. pani Karina.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, zevran1983
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcingrze, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 1 maja 2019

Szanowny zevran1983,
bardzo dziękuję za Pańską opinię i wysoką ocenę. Szczególnie miłe dla nas są słowa na temat naszego personelu.
Zapraszam serdecznie przez cały rok i pozdrawiam znad morza,
Marcin Grześkowiak,
Hotel Emocja Mielno.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Długa przerwa w urlopach między świętami Bożego Narodzenia a Wielkanocą w przypadku braku ferii musi skutkować decyzją o dość krótkiej acz intensywnej przerwie w pracy:) Padł więc pomysł na wygrzanie się w hotelu nad naszym własnym prywatnym polskim morzem:)

Hotel Emocja spa *** oferował za pośrednictwem serwisu Travelist ciekawą propozycję ze śniadaniami i obiadokolacjami, pojechaliśmy na 3 dni.

Obiekt zlokalizowany jest niedaleko centrum Mielna, tuż przy brzegu jeziora Jamno, maksymalnie 8 minut spacerem nad morze. Sam budynek jest nowy, mimo że było poza sezonem, całe otoczenie świetnie przygotowane na przyjęcie gości.
Przed hotelem ok. 8 miejsc parkingowych , na najwyższej kondygnacji bardzo nowoczesny i przestronny taras widokowy na którym warto spędzić więcej niż kilka minut i napawać się spokojem bijącym od jeziora.

Hotel posiada w ofercie nie tylko nocleg i posiłki ale także trzy rodzaje saun i masaże do wyboru do koloru. Poza sezonem należy jednak umówić się na taki masaż kilka godzin wcześniej. Istotną informacją dla par będzie fakt że z masażu nie można korzystać razem tj. w tym samym czasie i pokoju. Był to jedyny powód dla którego nie skorzystaliśmy - ceny i różnorodność całkiem ok.
Sauny odpowiednie na dwie osoby, pewnie jeśli ktoś oprócz nas pojawiłby się na horyzoncie to musielibyśmy ustalić kolejność korzystania i zmian:) Aby dostać się do saun trzeba przejść przez duży pokój przypominający salon w którym wisi telewizor oraz zorganizowany jest kącik dla dzieci. Generalnie dość interesujące położenie - w sezonie może być dość trudno zrelaksować się w saunach gdy tuż za ścianą może przebywać sporo osób - ale to tylko nieprzetestowane domysły, w marcu było cicho, nastrojowo, ciepło:)

Jedzenie bardzo dobre, śniadania obfite i różnorodne. Ogólna zasada której nauczyliśmy się przy okazji tego wyjazdu z wykupionymi obiadokolacjami to to że warto pamiętać o wcześniejszym zgłoszeniu preferencji żywieniowych (np dania bezmięsne) - obiadokolacja nie oznacza all inclusive przy wyborze dań z karty;) Pomimo naszego nieprzygotowania udało się obsłudze wyjść naprzeciw naszym potrzebom i nie skazano nas na tułaczkę w poszukiwaniu jedzenia po 6h podróży w pozasezonowym Mielnie w którym otwartych jest tylko kilka kawiarni i markety spożywcze:) za powyższe jeszcze raz z całego serca dziękujemy:)

Obsługa niesamowicie pomocna i uśmiechnięta!!:) - Panie i Panowie zarażają optymizmem. Efekt został znakomicie wzmocniony także poprzez pożegnalne drinki i rozmowę o lokalnej historii, społeczności i atrakcjach oraz poprzez kwiaty dla żony z okazji Dnia Kobiet podarowane przez obsługę:)

Pokoje czyste, nowoczesne, z minilodówką, tv, sejfem. Szafa pojemna, dostępny sejf, brak żelazka na pokój. Łóżko dla pary zestawione z dwóch mniejszych - nam to nie przeszkadzało zbytnio ale też i nie dopytaliśmy przed czy może być pokój z jednym dużym.
Widok na jezioro niesamowity, szczególnie o wschodzie słońca!!
Pobyt zaliczamy jak najbardziej do udanych, powyższe drobne uwagi dotyczą jedynie sekcji spa która mogłaby oferować większą przestrzeń i dostępność - znów - może to tylko mankament poza sezonem, warto sprawdzić.

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, mateuszo746
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcingrze, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 1 maja 2019

Drogi mateuszo746,

ogromnie dziękuję Panu za wyczerpującą recenzję Państwa pobytu na Tripadvisor oraz pozytywną ocenę. Cieszy mnie, że docenił Pan tak wiele aspektów naszej działalności. Mogę już poinformować, że w tym tygodniu naszą strefę spa powiększyliśmy o salę fitness - dostępną oczywiście bez limitu czasowego i bezpłatnie dla naszych Gości.
Będzie mi bardzo miło móc powitać Państwa ponownie w Hotelu Emocja - zapraszam serdecznie.
Pozdrawiam ze słonecznego Mielna,
Marcin Grześkowiak,
Hotel Emocja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2018 z urządzeń przenośnych

Plus to położenie i bardzo uprzejmy personel.
Minusem jest kiepskie oświetlenie w pokoju, jedna płaska poduszka do „nie wyspania się”, brak żelazka czajnika etc. Czajnik można pożyczyć, żelazko pani obiecała wystawić rano na innym piętrze ale chyba zapomniała.
Duży minus za palarnię przy głównych drzwiach hotelu ( jakby nie można umiejscowić jej gdzieś na tyłach...) czy wchodzisz czy wychodzisz zawsze smród papierosów... ja zawsze trafiałam na aktywnych palaczy...
Nie oceniam śniadania bo nie skorzystałam ale menu w restauracji nie zawierało żadnej pozycji dedykowanej osobom bezmięsnym ( i bezrybnym). Nie liczę sałatki greckiej. Resztę dań można było zmodyfikować ale bez efektu WoW.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
3  Dziękujemy, edziolka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 27 listopada 2018

Szanowna Edziolka,
uprzejmie dziękujemy za Pani konstruktywny komentarz, który jest dla nas bardzo pomocny. Miło mi, że doceniła Pani nasz personel i położenie. Dziękuję za uwagę dotyczącą oświetlenia w pokoju oraz popielniczki znajdującej się przy wejściu - naprawimy te mankamenty. Najmocniej przepraszam za błąd recepcji związany z wypożyczeniem żelazka.
Uprzejmie zaznaczam, że mamy w menu pozycje wegetariańskie - Pani zamówiła wegetariańską zupę krem ze szparagów oraz awokado z paluszkami krabowymi. Poza tym jest w naszej karcie jeszcze kilka innych dań do wyboru - w najbliższym czasie wprowadzamy nową kartę menu - porozmawiam z szefem kuchni, żeby jeszcze bardziej urozmaicić pozycje dla wegetarian. Mamy nadzieję gościć Panią ponownie - zrobimy wszystko, aby następnym razem wyjechała Pani w pełni zadowolona. Jestem przekonany, że nasze śniadanie, wysoko oceniane przez Gości, pozytywnie Panią zaskoczy. Pozdrawiam serdecznie, Marcin Grześkowiak, manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji