Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (69)
Filtruj recenzje
69 wyniki
Oceny podróżnych
44
19
5
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
44
19
5
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 69 recenzji
Zrecenzowano: 29 czerwca 2018

Bardzo miła obsługa, oraz towarzystwo.
Czysto, sprzątanie co dzień. Pokoje ladne i łóżka do spania z ładnym widokiem.
Dobre jedzenie, śniadania i obiady
Nie daleko morza, polozenie hotelu dobre.
Bardzo polecam, i napewno jeszcze kiedyś przyjadę

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, AdrianGit
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 15 lipca 2018

Szanowny AdrianGit,

bardzo dziękujemy za Pańską znakomitą opinię na Tripadvisor.
razem z całą Załogą cieszymy się, że docenił Pan tak wiele aspektów naszej działalności.

Do zobaczenia następnym razem, mam nadzieję, że już wkrótce.

Pozdrawiam ze słonecznego Mielna,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo ładny, zadbany z zewnątrz jak i wewnątrz.Pokój czysty, przestronny lecz bez klimatyzacji. Łazienka moderna lecz dosyć ciemna. Poza tym na uwage zasługuje też słabe cisnienie wody pod prysznicem, które po kilku dniach pobytu jest dość uciążliwe.Pokój sprzątany na bieżąco.Niewystarczajaca ilość kontaktów w pokoju.Śniadania smaczne, urozmaicony wybór. Obsługa przy śniadaniach super. Ewentualnie mamy zastrzeżenia do jednej Pani Recepcjonistki. Otóż podczas naszego przyjazdu odnieśliśmy wrażenie, że potraktowała nas nie poważnie i troszkę nie miło. Tak jakbyśmy nie pasowali do wzorca gości w hotelu. Poza tym wyglądało to tak jakby siedziała tam za karę.
Nad morze 10 min spacerkiem lecz do centrum znacznie dalej...ok.30 minut...I bardzo ciasny parking przed hotelem...

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Karolina G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 15 lipca 2018

Szanowna Pani Karolino,
bardzo dziękujemy za skorzystanie z usług Hotelu Emocja oraz za wyczerpujący komentarz z Pani wrażeń podczas pobytu. To dla nas ogromna pomoc w celu doskonalenia naszej działalności.

Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani czystość hotelu i wielkość, pokoju, różnorodność śniadań Obsługę w restauracji. Przepraszam za kłopoty z ciśnieniem wody oraz niedostateczne oświetlenie w łazience.

Najmocniej przepraszam za zachowanie naszej Recepcjonistki, które było niedopuszczalne. Zapewniam Panią, że każdy z Gości naszego hotelu powinien być traktowany jednakowo - z zachowaniem najwyższych standardów, gdyż każdy Gość jest dla nas ogromnie ważny. Nie ma w naszym Hotelu czegoś takiego jak "wzorzec Gościa" - jak już wspomniałem cieszymy się na każdego Gościa w Hotelu Emocja. Będę zobowiązany za dodatkową informację co dokładnie sprawiło, że poczuła się Pani niewłaściwie potraktowana przez naszego Pracownika, na adres: biuro@emocja.net.pl

W sezonie letnim przed restauracją oraz kawiarnią i pizzerią wystawiamy letnie ogródki dla naszych Gości, co wpływa na ograniczenie miejsc parkingowych przed samym hotelem, jednak na sąsiedniej działce, 4 metry od hotelu, zapewniamy wystarczającą dla każdego Gościa liczbę bezpłatnych miejsc parkingowych.

Mamy nadzieję móc gościć Panią ponownie w naszym hotelu i zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby po kolejnym pobycie wyjechała Pani w pełni zadowolona.

Pozdrawiam znad morza i zapraszam ponownie.
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2018

3 cudowne i pełne pozytywnych emocji dni urlopu :)
Przesympatyczna i profesjonalna obsługa.
Piękne, świetnie wyposażone ( ręczniki, suszarka, lodówka, parawan, przybory do szycia, mini kosmetyki, woda, otwieracz do butelek, szklanki..:)
Czysta, schludna i ze smakiem urządzona przestrzeń.

Jeżeli w Mielnie, to tylko w Emocji :)
Polecam !!

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, MoNiKa38_38
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 15 lipca 2018

Droga MoNiKa38_38,

serdecznie dziękujemy za znakomity komentarz i najwyższą ocenę na Tripadvisor.
Szczególnie cieszą nas ciepłe słowa na temat naszego Zespołu.

Zapraszamy gorąco do kolejnej wizyty w Hotelu Emocja.
Pozdrawiam znad morza,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel w ładnej lokalizacji nad jeziorem, blisko morza. Taras z pięknym widokiem na dachu. Bardzo sympatyczna, pomocna obsługa - uśmiechnięci i uprzejmi wszyscy od pań w recepcji, przez kelnerki po personel sprzątający. Pyszne śniadania, duży wybór, na bieżąco uzupełniane braki przez obsługę. Pokój czysty, przestronna łazienka.

Jako minus niestety brak klimatyzacji i brak wolnych gniazdek przy łóżku (trzeba odłączyć lampkę, żeby ładować telefon). I pewnie się czepiam, ale przeszkadzało mi dość niskie ciśnienie wody pod prysznicem, ciężko spłukać włosy.

Hotel warty polecenia.

Termin pobytu: czerwiec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Pjoasia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 15 lipca 2018

Droga Pjoasia,

uprzejmie dziękujemy za skorzystanie z usług Hotelu Emocja oraz za Pani znakomitą ocenę na Tripadvisor. Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani nasz Personel, lokalizację, czystość oraz śniadania. Dziękujemy za uwagę dotyczącą ciśnienia wody oraz niewystarczającej liczby gniazdek przy łóżku - nasza całodobowa recepcja na życzenie chętnie udostępni bezpłatne rozgałęźniki.

Zachęcamy do kolejnych rezerwacji z naszym Hotelu - zapraszamy serdecznie i pozdrawiamy ze słonecznego Mielna,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

W hotelu spędziliśmy jedynie parę godzin ale mogę powiedzieć, że pokój był czysty, zgodny z ofertą, zameldowanie o 2 w nocy bez żadnych problemów. Mimo późnej pory pani z Recepcji bardzo przyjazna. Piękny widok z pokoju, bogate śniadanie. Na duże wyróżnienie zasługują panie kelnerki - przemiłe, bardzo pomocne, wielki plus. Odejmuję punkt za Panią recepcjonistkę przy wymeldowaniu. Nie rozumiem jak recepcjonistka nad morzem na pytanie którędy najbliżej dojść do morza odpowiada 'nie wiem', mało przyjemna Pani, nie skora do pomocy i szło odnieść wrażenie,że się jej po prostu przeszkadza. Nie mniej jednak miejsce fajne, zapomnieliśmy wejść na taras widokowy więc chętnie wrócimy, by to nadrobić.

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, doradam2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin G, Dyrektor generalny, Hotel Emocja SPAOdpowiedź udzielona 2 czerwca 2018

Drogi doradam2018,
uprzejmie dziękujemy za skorzystanie z usług Hotelu Emocja oraz za Pański czas poświęcony na napisanie pozytywnej opinii. Miło nam, że podczas krótkiego pobytu docenił Pan tak wiele aspektów naszej działalności. Jednocześnie chciałbym najmocniej przeprosić za niedopuszczalne zachowanie naszej recepcjonistki - priorytetem naszej działalności jest służenie pomocą Gościom w każdym możliwym aspekcie. Rozmawiałem już na ten temat z kierownikiem recepcji i takie sytuacje nie mogą powtarzać się w przyszłości.
Będzie nam miło móc Gościć Pana ponownie w przyszłości, dołożymy wszelkich starać, aby po kolejnej wizycie w naszym obiekcie wyjechał Pan w pełni usatysfakcjonowany.
Pozdrawiam ze słonecznego Mielna,
Marcin Grześkowiak,
manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji