Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Drogo i nieprzyjemnie”

Smazalnia Przystań T. Stempiński
Nr 19 wśród 60 Restauracje (Mielno)
Kuchnie: Zupy
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Mimo, że krajobraz restauracji nad Bałtykiem zmienia się na lepsze z roku na rok to niestety wciąż można trafić na miejsca takie jak to. To znaczy na miejsce w którym traktują klienta jak dojną krowę. Dodatkową opłatę za ćwiartkę cytryny- serio? Surówki bardzo mała porcja (pewnie dlatego, że w przeciwieństwie do ryby i frytek(!) cena stała a nie za wagę)
Ceny stanowczo zbyt wysokie. Obsługa jak za karę. Ryba (dorsz) co najwyżej poprawna.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, bartekh2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (52)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 52 recenzji

Zrecenzowano 14 sierpnia 2019

Zwykle omijam smażalnie z powodu szkodliwej dla zdrowia panierki: mąka pszenna/ziemniaczana/kukurydziana(czyli CUKIER) przesiąkniętej fatalnym tłuszczem. A to szok pozytywny. Panierka z ciecierzycy czyli grochu włoskiego. Pyszne i zdrowe. Polecam wszystkim dbającym o zdrowie.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, alexsle2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grzegorzs507, Właściciel, Smazalnia Przystań T. StempińskiOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Chodzę z rodziną do tej smażalni od lat, zawsze było drogo, ale to co teraz wyprawiają to przesada!!! Załączam rachunek. Jedzenie OK, ale nie za te pieniądze i nie w smażalni!!!

Termin wizyty: lipiec 2019
5  Dziękujemy, Dag-911
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grzegorzs507, Właściciel, Smazalnia Przystań T. StempińskiOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Jako, ze jest Pan koneserem i powołuje się na Sheraton, pozwolę sobie zauważyć, że zamówił Pan najdroższą rybę jaka jest TURBOT, zapewne wie Pan jako znawca, że ryba ta jest smażona w całości, nie jako filet. Obsługa uprzedziła Pana, że
ryby są naprawdę duże i czy Pan chce taką rybę na co Pan się zgodził mówiąc „Jak najbardziej!” - odpowiedz godna konesera i bywalca - cieszymy się. Jeśli zmieniłby Pan standardowa rybę, rachunek pewnie wyniósłby około 320 zł - czy obiad na 4 osoby plus przystawki w smażalni z tradycjami to dużo? Hmmm, proszę następnym razem zamówić prawie 2 kg ryby plus przystawki i dodatki w Sheratonie jesteśmy niezmiernie ciekawi jaki paragon zobaczymy. Mimo wszystko zapraszamy ponownie i zachęcamy do zgłaszania reklamacji przy płatności - wychodząc powiedzieli Państwo, że wszystko smakowało i jest w porządku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 czerwca 2019

Nad morze jeżdżę co roku; odwiedziłam setki smażalni. Przystań jest wyjątkowa. Tu płacisz za rybę, a nie za panierkę i stary tłuszcz. Rybka do tego podawana jest z kosteczką masełka czosnkowego z ziołami ... - pychota! Wracam w to miejsce co roku po tym, jak skuszę się na rybę gdzie indziej. Co do komentarzy, że ryby duże, że nie wiadomo, ile będzie ważyła porcja... Wystarczy poprosić o mniejszą rybkę. Panie dzielą np. dorsza na pół. Obsługa jest przemiła. Pozdrawiamy Panie i Szefową - ekipa z Piły :-D

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, spacerologia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: grzegorzs507, Kierownik, Smazalnia Przystań T. StempińskiOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019

Dziękujemy i zapraszamy ponownie ;)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiłam 4 porcje dorsza z frytkami. Zapytałam ile Wazy jedna porcja -pani odpowiedziała „ 30dkg”. Podczas odbioru okazało się, ze porcja ryby to 650 dkg !!!!(jeden kawałek ryby 43 zł ) ( przecież Klient i tak weźmie jak już przyszedł). Jest to świadome wprowadzanie Klientów w błąd. Do tego Ekspedientka, na moje zdziwienie, ze za parę frytek (dokładnie 9 kawałków pociętych ziemniaków) zapłaciłam 15 zł, niemile odpowiedziała, ze należy sobie przeczytać na tablicy, bo jest napisane, że na wagę. 1/12 cytryny 2 zł, ketchup jednorazowy 3 zł. Kompot smakował jak woda z sokiem (kubek był tłusty od ryby). Za pudełko na wynos zapłaciłam 2 zł i chyba po złości (bez paragonu), bo przede mną klientka dostała go za darmo .... Danie baardzo tłuste. Sama ryba ok, jednak kwestia braku konkretnych informacji i złego poinformowania powoduje, ze nie oceniam tego lokalu pozytywnie.

Termin wizyty: maj 2019
3  Dziękujemy, Krystian787
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Smazalnia Przystań T. Stempiński — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Mielno, Zachodniopomorskie
Mielno, Zachodniopomorskie
 
Mielno, Zachodniopomorskie
Mielno, Zachodniopomorskie
 
Mielno, Zachodniopomorskie
Mielno, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Smazalnia Przystań T. Stempiński? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem