Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (44)
Filtruj recenzje
44 wyniki
Oceny podróżnych
11
17
8
5
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
11
17
8
5
3
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 44 recenzji
Zrecenzowano 12 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Nie zgadzam się z negatywna opinią ww. Byłam w szczególności zachwyca przemiła obsługą i tym, że mimo późnego dojazdu z trasy około 23 czekała na nas kolacja w pokoju. Śniadania jak i obiady pyszne i zaspokoją smakosza nie jednego. Pokoje może małe ale przytulne czyste i z balkonem. Polecam gorąco. No cóż, nie każdemu się dogodzi i nie które uwagi są z pewnością tu zbyteczne. Bo jak mało kto obsługa w tym hotelu staje na wysokości zadania.

Data pobytu: listopad 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, 15 127
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel P, Kierownik recepcji, Hotel PlanetaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2018

Szanowny Państwo! Jest nam niezmiernie miło, iż mogliśmy gościć Państwa w naszym obiekcie. Dziękujemy za bardzo pozytywną opinię dotyczącą posiłków, czystości i personelu oraz za najwyższą ocenę. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie! Nicolette Olszak Hotel*** PLANETA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 października 2017

Hotel położony blisko plaży, przy spokojnej (poza sezonem) ulicy. Ładny budynek obiecuje wiele. Niestety pokoje trochę rozczarowują: są wprawdzie duże ale wyposażone nad wyraz skromnie, podłogi wyłożone płytkami nie są zbyt przyjazne dla dzieci. Łazienki dość nowe, trochę ciasne. Wygodne łóżka. Bardzo dobre śniadania z dużym wyborem dań.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel P, Kierownik recepcji, Hotel PlanetaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2018

Szanowny Panie Mariuszu! Jest nam niezmiernie miło, iż mogliśmy gościć Pana w naszym obiekcie. Dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą posiłków, komfortu łóżek oraz za ocenę. Weźmiemy Pana uwagę do siebie i zrobimy co w naszej mocy, aby przy kolejnym pobycie spełnić wszelkie oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie! Nicolette Olszak Hotel*** PLANETA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 października 2017 z urządzeń przenośnych

Piątek wieczór. Przyjazd 19.30 po 6 godzinach w samochodzie. Chciałbym zjeść kolacje. Miła pani w recepcji odpowiada: restauracja hotelowa nie wydaje posiłków "bo jutro mamy wesele i kucharze są zajęci". Ok, a cokolwiek: sałatka, zupa? Dopytuje. "Zupę chyba damy radę przygotować". Dostałem całkiem smaczną zupę rybną i to jest jedyny pozytyw.
Na pytanie o zwykłą sałatkę pan kucharz odkrzyknął do kelnerki: "nie mamy czasu bijemy schabowe" - niestety niektórzy pomylili epoki. Obsługa miła ale zarządzanie hotelem na poziomie epoki kamienia łupanego. I jeszcze jedno: byłem jedynym gościem w tej pseudo hotelowej restauracji.
Pokoje bez wyrazu, czyste ale o charakterystyce zimnego lodu - generalnie nie polecam.

Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, PiotrL453
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel P, Kierownik recepcji, Hotel PlanetaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2018

Szanowny Panie Piotrze! Jest nam miło, iż mogliśmy gościć Pana w naszym obiekcie. Dziękujemy za opinię. Pana uwagi oczywiście zostały przekazane do osób zarządzających obiektem. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Przepraszamy i obiecujemy, że przy kolejnym Pana pobycie zrobimy wszystko, aby spełnić wszelkie oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy serdecznie! Nicolette Olszak Hotel*** PLANETA

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 września 2017 z urządzeń przenośnych

Typowy hotel ***. Bez żadnego szału, raczej równa w dół niż w górę. Pokoje standardowe ubogo urządzone. Największym minusem są śniadania, urozmaicone, ale ilość ludzi na śniadaniu poraża, człowiek czyje się jak na stołówce w sanatorium.

Data pobytu: sierpień 2017, podróż służbowa
1  Dziękujemy, Мариуш С
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 15 września 2017

Szanowny Gościu! Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Ze względu na duże obłożenie hotelu, mamy wielu Gości śniadaniowych. Miło nam, że pomimo nie trafiliśmy w gust z pokojami, to zostały docenione nasze urozmaicone śniadania. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie -Anna Świątek Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 lipca 2017

jedzenie marne bez wyboru za cenę 45,00 obiadokolacja zupa pomidorowa z ryżem mielony ziemniaki sałatka ze słoika - taki zestaw na mieście można kupić za 12,00zł ,Na śniadanie wędlina tylko z konserwowa brak czarnej herbaty tylko ziołowe tanie

Wskazówka dotycząca pokojów: pokój przestronny sprzątany tylko co 4dni ręczniki nie zmieniane
  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
4  Dziękujemy, infoF6299DR
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji