Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Słabo.”
Kuchenka polska — recenzja

Kuchenka polska
Nr 1 wśród 60 Restauracje (Mielno)
Zakres cen: 1 USD - 14 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiłem golonkę, żurek i firmowe piwo.
Piwo ok.
Golonka sama w sobie ok lecz dodatki marynowane zupełnie nie psują do całości
Żurek oceniam na 0 bo to nie żurek lecz jakaś zupa, która nie zbyt przypadła do gustu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, MichalllG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra K, Manager, Kuchenka polskaOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Bardzo nam przykro! Dodatki do dań są jedynie naszą propozycją, więc może następnym razem uda nam się zaproponować coś innego!
Mamy nadzieję, że pomino tych doświadczeń spotkamy się jeszcze w Kuchence Polskiej!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (100)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 100 recenzji

Zrecenzowano 6 września 2019 z urządzeń przenośnych

Chciałbym bardzo polecić to miejsce. Pierogi najlepsze jakie jadłem w życiu. Muszę powiedzieć, że nawet lepsze niż u mamy... Jedyna uwaga to stosunek ceny do ilości - mógłby być lepszy. Choć generalnie raz na jakiś czas można zapłacić więcej za taką jakość dania. Zdecydowanie warto odwiedzić tą restaurację.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, Rafiiosw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne pierogi z mięsem i ruskie. Miła obsługa. Jedyna uwaga, porcja mogłaby być ciut większa(6szt.) bo aż smutno jak się talerz robi pusty.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, MagdaH162
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra K, Menager, Kuchenka polskaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Cieszymy się, że okrzyknęli Państwo nasze pierogi najlepszymi! Zachęcamy do zamówienia naszych przystawek lub pysznych zup! No a na deser warto zostawić miejsce na Tort Szefa!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Kierowani bardzo dobrymi recenzjami wybraliśmy się do Kuchenki. Zdecydowanie się nie zawiedliśmy. Solianka bardzo treściwa, wyrazista w smaku . Pajda z paprykarzem (robią sami!) przypomniała smak dzieciństwa. Porcja pierogów nie do przejedzenia (znakomicie przygotowany farsz, aromatyczny sos z grzybów leśnych). Polecam także piwo o wdzięcznej nazwie Knajpa.
Na dania czekaliśmy stosunkowo krótko, a obsługa była sympatyczna. Jednym słowem- nie ma się do czego przyczepić :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, bartekh2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Aleksandra K, Menager, Kuchenka polskaOdpowiedź udzielona 5 września 2019

Bardzo się cieszymy i zachęcamy do spróbowania innych dań z naszej karty! Przypominamy również, że dla Naszych Gości jesteśmy otwarte cały rok!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2019

Malutka restauracyjka, bez klimatu, bo klimat psuje sąsiedztwo tzw "Knajpy", wyłącznie z uwagi na zauważalny brak terytorialności. Ceny adekwatne do lokalizacji restauracyjki. Zamówienie: żurek, kotlet mielony i turbot. Do tego karafka domowego wina i lokalne piwo, na wynos pierogi leśne. Rachunek 170 zł. Żurek...o smaku rosołu, nic z naszego polskiego folkloru: nie kwaśny, wyczuwalny brak chrzanu, czosnku i cebuli. Zupa generalnie zawiesista i pożywna. Kotlet mielony w porządku, turbot delikatny, wino smaczne. Generalnie w porządku.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, beata_ratkiewicz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Kuchenka polska — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Mielno, Zachodniopomorskie
 
Mielno, Zachodniopomorskie
Koszalin, Zachodniopomorskie
 
Mielno, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Kuchenka polska? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem