Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (92)
Filtruj recenzje
92 wyniki
Oceny podróżnych
45
30
15
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
45
30
15
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 92 recenzji
Zrecenzowano: 7 maja 2018

Pokoje piękne przestronne, jedzonko przepyszne, przemiła obsługa, cały pobyt majówkowy uważam za bardzo udany :-) Oferta majówkowa bardzo atrakcyjna, spokojnie można było się najeść śniadaniami i obiadokolacjami, korzystanie z basenu i jacussi bezpłatne, sauna płatna dodatkowo.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Asia N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 kwietnia 2018

Bywamy w tym hotelu dwa , trzy razy w roku nie w sezonie letnim ponieważ cenimy sobie spokój a Mielno w sezonie letnim jest oblegane.Odpowiada nam zaciszne położenie hotelu i niewielka odległość od morza - przyjemny spacer.Personel bardzo sympatyczny, kuchnia smaczna - każdy znajdzie coś dla siebie.Codziennie sprzątane pokoje, basen do dyspozycji gości bez problemu ,sauna również.Tegoroczne Święta spędzaliśmy z rodziną przygotowane przez hotel perfekcyjnie z zachowaniem tradycji
Strefa SPA jak zwykle bez zastrzeżeń

Wskazówka dotycząca pokoi: Byliśmy w różnych pokojach i nie mamy zastrzeżeń do żadnego
Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ewapiasecka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RoyalParkSPA, Guest Relations Department, Royal Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2018

Dzień dobry Pani Ewo - dziękujemy za zaufanie jakim nas Pani obdarzyła. Nie ma chyba większej satysfakcji w naszej pracy jak klient, który powraca do hotelu. Szczególnie przy okazji okazji tak ważnych wydarzeń jak Święta Wielkiejnocy.

Cieszymy się, że położenie naszego hotelu jest dla Pani atrakcyjne, gwarantujemy także ze zapewnia ono ciszę i spokój także w szczycie sezonu, gdzie tak jak Pani napisała „Mielno jest oblegane”. W tym czasie w Royal Park Hotel & SPA pomimo pełnego obłożenia hotelu można spokojnie wypocząć z dala od zgiełku i gwaru „centrum” Mielna. Dlatego serdecznie zapraszamy Panią także do sprawdzenia naszej oferty wakacyjnej.

Niezwykle ciesze nas fakt, że doceniła Pani obsługę działów housekeepingu, SPA oraz Kuchni za którą odpowiada nasz Szef Kuchni Pan Przemysław Rybak, bo to głównie za sprawą jego pracy Święta smakowały wybornie.

Jeszcze raz dziękujemy i do zobaczenia w Royal Park Hotel & SPA Mielno.

Przesyłam nadmorskie pozdrowienia,
Piotr S, Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2018

bardzo miło, czyściutko,duży wybór i pyszne jedzenie,ślicznie udekorowane stoły świąteczne,miła obsługa w cały obiekcie.polecam na pobyty całej rodziny.Brakowało tylko w tym terminie(swieta Wielkanocne) pogody,ale było i tak bardzo przyjemnie.
pozdrawiamy
Renata z Kobylanki.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RoyalParkSPA, Guest Relations Department, Royal Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2018

Szanowna Pani Renato – dziękujemy za pobyt w naszym hotelu. Cieszymy się z wyboru Royal Park Hotel & SPA na tak ważne wydarzenie jakim są Święta Wielkanocne. W tym roku wiosna przyszła zdecydowanie później – dopiero od 2 dni w Mielnie mamy temp. 17-18 st.C. Zachęcamy zatem to skorzystania z oferty Majowej (np. Elastyczna Majówka) lub oferty Witam Wiosnę z rabatem -30%. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiam. Piotr S. Guest Relations Department

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 marca 2018

Personel jest ciągle na "tak". Basen mały, ale prawie nikt nie pływa. Jacuzzi małe (w zasadzie na trzy osoby), ale świetne rozłożenie dysz. Czysto, miło, fajne obiadokolacje (serwowane). Na śniadanie przydałby się śledzik lub inna rybka, jakaś zupka, ale zupełnie wystarcza to co jest. Nie przeszkadza odległość od morza. Dziwne, ale nie słychać takiego pogłosu na holu i korytarzach jak w innych hotelach.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój typu lux jest lux.
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wils902018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2018

Jak najbardziej polecam! świetny hotel, miły personel, smaczne jedzenie i ceny w restauracji przyzwoite. Duzym atutem jest cieply basen i jacuzzi, oraz gabinety spa! jedynym minusem jest brak wewnetrznej sali zabaw dla dzieci, gdyz momentami sie nudzily.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji