Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (92)
Filtruj recenzje
92 wyniki
Oceny podróżnych
45
30
15
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
45
30
15
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 92 recenzji
Zrecenzowano: 29 marca 2018

Personel jest ciągle na "tak". Basen mały, ale prawie nikt nie pływa. Jacuzzi małe (w zasadzie na trzy osoby), ale świetne rozłożenie dysz. Czysto, miło, fajne obiadokolacje (serwowane). Na śniadanie przydałby się śledzik lub inna rybka, jakaś zupka, ale zupełnie wystarcza to co jest. Nie przeszkadza odległość od morza. Dziwne, ale nie słychać takiego pogłosu na holu i korytarzach jak w innych hotelach.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój typu lux jest lux.
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, wils902018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2018

Jak najbardziej polecam! świetny hotel, miły personel, smaczne jedzenie i ceny w restauracji przyzwoite. Duzym atutem jest cieply basen i jacuzzi, oraz gabinety spa! jedynym minusem jest brak wewnetrznej sali zabaw dla dzieci, gdyz momentami sie nudzily.

Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2018

Fajny duży parking. Hotel bardzo przestronny, duże pokoje i łazienki. Sauna indywidualna dobrze wygrzana a łoże podwójne pierwszy raz spotkałem. Basen fajny, dzakuzi mega duże z fajnie wyprofilowanymi miejscami do siedzenia. Śniadanie urozmaicone, kawa dobra. Obiad pyszny. Fajna restauracja

Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RoyalParkSPA, Guest Relations Department, Royal Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 5 marca 2018

Dziękujemy - cieszymy się, że warunki jakie przygotowaliśmy dla naszych gości w Royal Park Hotel & SPA przypadły Panu do gustu. Zapraszamy ponownie przez cały rok.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam po sezonie. Jest basen, sauna i spokój. Internet ok.Restauracja serwuje bardzo dobre dania. Zdecydowanie polecam, szczególnie w podróży służbowej.
Śniadania dobre.Dużo owoców i ciast.

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Labusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RoyalParkSPA, Guest Relations Department, Royal Park Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 27 lutego 2018

Dziękujemy za pobyt w Royal Park Hotel & SPA - zapraszamy ponownie przez cały rok.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 stycznia 2018

Royal Park, to hotel i SPA. Hol hotelu zadziwia przepychem i smakiem wykończenia. SPA na najwyższym poziomie, kameralne gabinety i szeroki zakres usług, w konkurencyjnych cenach. Restauracja i podawane ta dania są smaczne, sezonowe i w bardzo przystępnych cenach. Napoje też są objęte tą zasadą, np. woda, soki 02 l - cena 3 zł, piwo z "nalewaka" koszt uwaga - 5 zł!! pozytywne zaskoczenie.

Wskazówka dotycząca pokoi: korzystałem z pokoju na parterze, bardzo dogodne miejsce, spa i restauracja na tym samym poziomie.
Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, katoszczecin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji