Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (19)
Filtruj recenzje
19 wyniki
Oceny podróżnych
16
2
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
16
2
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 19 recenzji
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajny pomysł z domkami w drzewach. Bardzo nam się spodobał i na pewno tam wrócimy. Pełno atrakcji, nasze dzieciaki się tutaj nie nudziły. Pyszne śniadania, każdego ranka coś innego zaskakiwało nas w wiklinowych koszach. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w domkach i na pewno tam wrócimy

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Світлана Б
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, Herbals & SPAOdpowiedź udzielona 2 maja 2019

Dziękujemy za opinię :)

Cieszymy się, że pomysł z koszami przypadł Państwu do gustu. Staramy się aby dzieci miały zapewnione dużo atrakcji, dzięki czemu rodzice też mają chwilkę na odpoczynek ;) Zapraszamy Państwa serdecznie na następny pobyt :)

Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019

Mimo, że do tego miejsca trafiliśmy z polecenia, po przyjeździe byliśmy mocno zaskoczeni! Przede wszystkim,gościnnością (pyszne domowe ciasto i butelka wina na przywitanie), pięknymi domkami (chociaż malutkie, mieści się tam dosłownie wszystko, a w naszym także jaccuzi) .. i do tego to śniadanie przyniesione do domku.. prawdziwa uczta! Mogliśmy także korzystać z sauny na wodzie, rowerów, gier planszowych oraz atrakcji wodnych,w tym także pontonów, z czego mieliśmy największą frajdę. Na szczęście 3 dniowy pobyt pozwolił nam skorzystać z większości atrakcji.
Jesteśmy zachwyceni tym miejscem.. bo okazało się być powyżej naszych oczekiwań! Na pewno wrócimy tu jeszcze z naszymi znajomymi i będziemy polecać to miejsce dalej.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, Herbals & SPAOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019

Pani Karolino,

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa!
Dokładamy wszelkich starań aby nasi Goście czuli się u nas dobrze, i spędzali miło czas. Ważna jest dla nas domowa i przytulna atmosfera, stąd ciasto na powitanie :) Cały czas się rozwijamy i staramy się dostarczać naszym Gościom coraz to więcej atrakcji aby pobyt u nas spełniał oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób :)

Dziękujemy za polecanie i zapraszamy ponownie !

Do zobaczenia !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce, polecam w szegolnosci domki w drzewach, 5 m nad ziemią, przepiękne widoki, śniadania przynoszone do domku, obsługa bardzo pomocna i serdeczna, posiłki smaczne, dużo atrakcji dla gości. Na pewno jeszcze tu wrócimy ! :-)

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Aleksandra P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marcin B, Właściciel, Herbals & SPAOdpowiedź udzielona 28 kwietnia 2019

Pani Aleksandro,

Bardzo dziękujemy za opinię, nas również urzekło to miejsce dlatego cieszymy się kiedy nasi Gości doceniają otaczającą nas przyrodę. Staramy się aby posiłki trafiały w gust każdego Gościa, a atrakcje zapewniały przyjemny i zróżnicowany pobyt :)

Zapraszamy ponownie!

Do zobaczenia !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 listopada 2018

Niesamowite miejsce. Wspaniałe widoki. Bardzo miła atmosfera. Śniadania podane w nietuzinkowy sposób. Nawet można było skorzystać z sauny na wodzie. Fajne miejsce i na pewno jeszcze tam wróce z dzieciakami.

Termin pobytu: listopad 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, natalia b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinbrz, Kierownik ds. PR, Herbals & SPAOdpowiedź udzielona 26 lutego 2019

Droga Pani Natalio,
cieszymy się, że pobyt u nas zalicza Pani do udanych i dziękujemy za najwyższą ocenę. Już nie możemy doczekać się Państwa ponownie w naszym obiekcie - do zobaczenia.
Pozdrawiam serdecznie z domku na drzewie,
Marcin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 listopada 2018

Pełno atrakcji aż ich za dużo. Niestety z wszystkich nie udało nam się skorzystać ale skuter wodny- musicie na to pójść. Wystarczy zapisać się w recepcji i już tam dowiecie się wszystkiego. Polecam, warto spróbować

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ola K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: marcinbrz, Kierownik ds. PR, Herbals & SPAOdpowiedź udzielona 1 marca 2019

Droga Ola K.,
bardzo dziękuję za znakomitą ocenę i komentarz. Uwielbiamy zaskakiwać naszych Gości każdego dnia - stąd cała masa atrakcji.
Zachęcam do rezerwacji kolejnego pobytu.
Pozdrawiam serdecznie z domku na drzewie,
Marcin

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji