Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Spektakularna

Nie jest to plaża, która kusi wygodnym piaseczkiem, czy szeroką perspektywą, jednak widok na ten... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 września 2018
aleksandradudek
,
Gliwice, Polska
Prześliczne miejsce do popływania i spędzenia słonecznego dnia

Śliczna plaża ze wspaniałym widokiem, piękna krystalicznie czysta woda. Można poskakać do wody z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 czerwca 2018
Agnieszka P
Przeczytaj wszystkie recenzje (585)
  
Recenzje (585)
Filtruj recenzje
585 wyniki
Oceny podróżnych
363
173
30
13
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
363
173
30
13
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 585 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2018

Nie jest to plaża, która kusi wygodnym piaseczkiem, czy szeroką perspektywą, jednak widok na ten wąwóz w środku miasta kończący się wąską plażą i morzem w otoczeniu urwistych skał jest tak spektakularny, że nie można się dość napatrzeć. Szczególnie piękny jest widok z mostu, który ma ok. 2000 lat lub widok na plażę od strony morza. Kąpać się tam nie miałam ochoty wobec tłumów w lecie i rozgrzanych nieomalże do czerwoności kamieni u stóp, ale woda krystalicznie czysta i niezwykłe widoki zachęcały niejednego śmiałka. Zobaczyć trzeba koniecznie, bo naprawdę wyjątkowe to miejsce.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
1  Dziękujemy, aleksandradudek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2018

Śliczna plaża ze wspaniałym widokiem, piękna krystalicznie czysta woda. Można poskakać do wody z pobliskich skał, bądź popluskać się przy brzegu. Jedynym minusem jest kamienista plaża - leżenie na samym ręczniku jest niewygodne, ale da się przeżyć.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
1  Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Plaża jest kamienista, ale ma swój irok. Nie sposób, będąc w Polignano, nie zajrzeć tu na chwilę! Chyba najczęściej fotografowana plaża w Polignano.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Dziękujemy, Zbm70
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Piękna plaża u stóp klifów, malownicze miejsce, cudowne na spacer o zachodzie słońca, trafiłam na nią w styczniu, gdy była całkiem pusta. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2018
Dziękujemy, 219luizah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Piękne miejsce. Super za dnia i wieczorem. W lecie do opalania i kąpieli takie sobie. Widoki na morze i miasto na skale bardzo ładne.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2017
Dziękujemy, 212dominiks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji