Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Orebic
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Dobre jedzenie ”
Restaurant Mimbelli — recenzja

Restaurant Mimbelli
Nr 5 wśród 28 Restauracje (Orebic)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 8 USD - 33 USD
Kuchnie: Śródziemnomorska, Chorwacka
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Fajne miejsce z miłą obsługą. Pani Nas obsługująca była bardzo miła i pomocna. Zamówiłam sobie makaron z krewetkami. Myślałam, że za tą cenę krewetki będą większe w makaronie. Ogólnie bardzo mi smakowało. Mąż zamówił steka z tuńczyka. Też mu smakowało, tylko dostał zimną marchewkę - podobno tak jest podawane na zimno :o

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, katarzynan330
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jelena R, social Media, Restaurant MimbelliOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Drogi katarzynan330,
dziękuję za to wspaniałe reviw.
Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie,
Z poważaniem,
Zespół Mimbelli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (220)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 220 recenzji

Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny klimat, miła i sympatyczna obsługa oraz bardzo dobre jedzenie. Czas oczekiwania w porządku. Polecamy gorąco!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 278blazejr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jelena R, Social Media, Restaurant MimbelliOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Drogi 278blazejr,
dziękuję za to wspaniałe reviw.
Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie,
Z poważaniem,
Zespół Mimbelli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonałe wina dobry Klima przyjemne obsługa bardzo wszystko Smakowity świeże wino stołowe niezły jakość aczkolwiek ceny dosyć wysokie jednakże mając na uwadze jakość posiłków absolutnie obiektywne

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Boguslaw B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jelena R, Social Media, Restaurant MimbelliOdpowiedź udzielona 12 lipca 2019

Drogi Bogusławie,
dziękuję za miłą recenzję.

Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie,
Zespół restauracyjny Mimbelli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

To były bardzo udane wakacje. Klimatyczny pokój z kamienna ściana w pięknym budynku o ciekawej historii. Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa, która dbała o atmosferę prawdziwie romantycznej kolacji. Dziękuje bardzo!

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Tombas2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jelena R, Social Media Team, Restaurant MimbelliOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2019

Dziękuję za tę wspaniałą recenzję.
Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie.
Z poważaniem,
Mimbelli Restaurant Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie. Przemiła obsługa. W zwiazku z długim oczekiwania na posiłek dostaliśmy przystawki oraz napoje na koszt lokalu.
Polecam!!

Termin wizyty: wrzesień 2017
Dziękujemy, kaziczeeek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Jelena R, social media, Restaurant MimbelliOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2018

Droga Katarzyna,

dziękuję za świetną recenzję. Mam nadzieję zobaczyć Cię ponownie :)

Zespół restauracji Mimbelli

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restaurant Mimbelli — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Orebic, Peljesac Peninsula
Orebic, Peljesac Peninsula
 
Orebic, Peljesac Peninsula
Orebic, Peljesac Peninsula
 
Orebic, Peljesac Peninsula
Orebic, Peljesac Peninsula
 

Byłeś(-aś) w Restaurant Mimbelli? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem