Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (9)
Filtruj recenzje
9 wyniki
Oceny podróżnych
3
2
2
1
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
3
2
2
1
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 9 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Pokoje są ok duże przestronne plaża tez jest ok piaszczysta leżaki ok ale płatne to jedyne plusy tego hotelu , jedzenie okropne które nie nadaje się do jedzenia szklanki kufle i kubki płukane ręcznie przez pracownika gofry robione przez pracownika hotelu starego Bułgara z brudnymi paznokciami bez rękawiczek woda nalewana z dystrybutora poprostu kranówka nie polecam męczarnia każdy kto tu przyjechał myśli tylko o powrocie do domu odradzam z czystym sumieniem ten hotel !!!!nie ma łazienki przy basenie wiec każdy załatwia się do wody dziwie się rainbow jak może sprzedawać taki syf!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, DanielaK2135
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HBApart, Управляющий, Hasienda Beach ApartmentsOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2019

Drogi DanielaK2135,
Dziękujemy za opinię. Ale jesteśmy inną firmą - Hasienda Beach Apartments. Zarządzamy apartamentami w budynku E2 (patrz zdjęcie), który znajduje się na terenie dużego kompleksu - Hacienda Beach Sozopol. Najwyraźniej piszesz o swoim pobycie w pokojach hotelu Hacienda Beach Sozopol, do którego nie mamy nic wspólnego. Mamy nadzieję, że następnym razem wakacje będą przyjemniejsze.
Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

Byliśmy z mężem ,znajomymi i ich dziećmi w Hasienda Beach Apartments.
Hotel jak na swój standard jest dobry! Pokoje duże i czyste z balkonami (codziennie sprzątane), klimatyzowane, ( lodówka, czajnik). Apartamenty są bardzo duże, więc jeśli ktoś wybiera się z dziećmi jest to dużym udogodnieniem. Wspaniałe jedzenie, bardzo duży wybór oraz miła obsługa. Bardzo ładna plaża przy samym hotelu. Wspaniała czysta woda (minusem są drogie leżaki, ale jest wytyczona strefa gdzie można się rozłożyć na swoim ręczniku :)
Wzdłuż plaży super knajpki z dobrym jedzeniem.
Czysty basen,animatorzy profesjonalni - aqua zumba, rzutki, piłka wodna, zabawy dla dzieci, piłka nożna itd.
Bardzo miła rezydentka która potrafi załatwić każdą sprawę.
Sozopol 4 kilometry od hotelu, najlepiej jechać taksówką (10 leva)
Stary Sozopol,przepiękne klimatyczne miasteczko pełen straganów i świetnych knajpek na klifach (obłędny widok z każdej knajpki),tanie piwo, tanie pyszne jedzenie,świetne widoki. Przepiękne miejsce Polecam.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HBApart, Управляющий, Hasienda Beach ApartmentsOdpowiedź udzielona 11 lipca 2019

Drogi Agnieszka K,
Dziękujemy za opinię. Ale jesteśmy inną firmą - Hasienda Beach Apartments. Zarządzamy apartamentami w budynku E2 (patrz zdjęcie), który znajduje się na terenie dużego kompleksu - Hacienda Beach Sozopol. Najwyraźniej piszesz o swoim pobycie w pokojach hotelu Hacienda Beach Sozopol, do którego nie mamy nic wspólnego. Mamy nadzieję, że następnym razem wakacje będą przyjemniejsze.
Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2018

Jedzenie dobre.codziennie sprzątane pokoje ...np na 3 osoby 2 ręczniki więcej nie ma . sprzątaczka jak posłała łóżko dziecku to już moje zostawiła nie posłane...takie sprzątanie...w ofercie jest napisane że jest bilard fryzjer przystosowany dla niepełnosprawnych a tu wysokie progi ...kierowca w pierwszym dniu wysadza przy śmietnikach i trzeba po kamieniach ciągnąć swoje torby. animatorzy nic nie robią wieczorem puszczają muzykę rozkładają stragan tj stolik z chińskimi zabawkami i sprzedają po cenach wysokich . czy tak wygląda praca animatorów.plan animacji wisi przy recepcji ale nic nie jest realizowane z programem.a w dzień za rysunki karzą sobie płacić np 10 lewa , za figurki z gipsu 10 lew mala a duża 15.malowanie rysunków farbami ściennymi .to po co są tacy animatorzy chcą zarobić kasę i otruć dzieci .a menadżer hotelu pewnie nic nie wie jak wygląda ich animacja . Byłam już w różnych hotelach na świecie to tak beznadziejnych animatorów nie widziałam że nie potrafią zachęcić gości do zabawy nic nie robią . wieczorem wchodzą przed kolejkę z napojami i alkoholami i zamawiają drinki alkoholowe .nawet strach powierzyć im dzieci do wspólnych zabaw.a muzykę wieczorem można w barze ustawić po co tacy animatorzy . Oni tylko psują opinie hotelu. pozytywne blisko piękna plaża i ciepłe morze.

Wskazówka dotycząca pokoi: Cichsze pokoje te które nie mają widoku na basen.na wyższych piętrach piękne widoki na morze
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Olga E
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Getaway09682062099, Управляющий, Hasienda Beach ApartmentsOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019

Drogi Ola E,
Dziękujemy za opinię. Ale jesteśmy inną firmą - Hasienda Beach Apartments. Zarządzamy apartamentami w budynku E2 (patrz zdjęcie), który znajduje się na terenie dużego kompleksu - Hacienda Beach Sozopol. Najwyraźniej piszesz o swoim pobycie w pokojach hotelu Hacienda Beach Sozopol, do którego nie mamy nic wspólnego. Mamy nadzieję, że następnym razem wakacje będą przyjemniejsze.
Z poważaniem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 4 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Getaway09682062099, Управляющий, Hasienda Beach ApartmentsOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin pobytu: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HBApart, Управляющий, Hasienda Beach ApartmentsOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji