Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rewelacja!”
Incanto — recenzja

Incanto
Nr 1 wśród 156 Restauracje (Burgas)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 22 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 21 września 2018

Byliśmy w dwie pary na wycieczce w Burgas i szukaliśmy knajpki z dobrym jedzeniem. Kierujac się opiniami odwiedzilismy "Incanto" i rzeczywiście- rewelacja. Porcje ogromne, wszystko pieknie wygląda i jeszcze lepiej smakuje. Mogę polecic ten lokal z czystym sumieniem.

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, dj_angel89
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: George N, Public Relations Manager, IncantoOdpowiedź udzielona 25 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear dj_angel89,
Thank you for taking the time to review us! We appreciate you and we're happy to hear that everything has been to your liking :)
Kind Regards,
Incanto Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (365)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 365 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wszystko smaczne i ceny ok. Lokal trochę obok deptaku ale i tak polecam, ponieważ kameralne i przyjemnie. Porcje wystarczające i przyprawione z głową. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, zbikun
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: restaurant682, Public Relations Manager, IncantoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Zbikun,
Thank you for taking the time to review us! We appreciate the high rating and we really hope we see you again soon :)
Best Regards,
Incanto Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie przepyszne obsługa kelnerska bardzo dobra, ceny przyzwoite dobre, wino za rozsądną cenę, desery obłędne

Termin wizyty: sierpień 2018
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: restaurant682, Public Relations Manager, IncantoOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka K,
We would like to thank you for taking the time to review us! We appreciate you and we hope to get the chance to serve you again soon :)
Kind Regards,
Incanto Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2018 z urządzeń przenośnych

Kierowana opiniami postanowiliśmy zjeść w tym miejscu.
Jedzenie obłędne, wszystko było doskonałe, bardzo szybko podane!
Nie ma minusów!
Polecam!

Termin wizyty: czerwiec 2018
1  Dziękujemy, shivalingam2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: restaurant682, Public Relations Manager, IncantoOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear shivalingam2018,
Thank you for taking the time to leave such a high rating! We appreciate the kind words and would love for you to come visi us again soon!
Kind Regards,
Incanto Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Fantastyczne miejsce, dyskretna ale kompetentna obsługa, bardzo ładny ogródek, genialne martini espresso. Wszytskie zamówione dania były rewelacyjne, zarówno klasyczne jajka w koszulkach na tostach z awokado, pasty i twarożki, oliwki, kawior, focaccia i król- hot dog z Angusa. Pysznie, obficie, miło. Pozycja obowiązkowa w Burgas.

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, Roble_Platino
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: restaurant682, Public Relations Manager, IncantoOdpowiedź udzielona 28 maja 2018


Drogi Roble_Platino,
Dziękuję za pozostawienie tak kompleksowej recenzji. Doceniamy miłe słowa. Kiedy nadejdzie lato, martini esspresso to jedno z naszych ulubionych napojów! :)
Chciałbym cię wkrótce zobaczyć!
Z poważaniem,
Zespół Incanto

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Incanto — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Burgas, Obwód Burgas
Burgas, Obwód Burgas
 
Burgas, Obwód Burgas
 

Byłeś(-aś) w Incanto? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem