Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie i rozsądne ceny ”
Happy Bar & Grill — recenzja

Happy Bar & Grill
Nr 2 wśród 157 Restauracje (Burgas)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 15 USD
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Zrecenzowano 14 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Jedzenie pyszne i w rozsądnych cenach
Ryby kurczak wołowina i sushi pycha
W porownaniu do innych restaracji w Burgas ta według mnie i moich znajomych najlepsza restauracja. Porcje moglyby byc ciut wieksze ale i tak ta pod wzgledem smaku i ceny jest super. Polecam

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, 234marzenam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & GrillOdpowiedź udzielona 21 maja 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (663)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

12 z 16 wśród 663 recenzji

Zrecenzowano 3 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny bar w stylu amerykanskim. Pyszne jedzenie! Miła obsługa! Przystępne ceny. Próbowaliśmy steakow z grilla okazały się strzałem w 10. Sushi wyglądało bardzo smakowicie. Polecany!

Termin wizyty: maj 2018
Dziękujemy, Smok_PT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & GrillOdpowiedź udzielona 21 maja 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Tak mysle że jedno z lepszych klimatycznych wielkich miejsc jakie miałem okazję spotkać. Obsługiwana mnie mila kelnerka. Zamiana wytrzymać mój nerwowy humor.

Termin wizyty: kwiecień 2018
Dziękujemy, VisitorKiezix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & GrillOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your words, your opinion is very important to us. It is the thing that makes us continue to be ever so good at what we do. Regarding the non-positive comment from your side, we would like to send you our sincere apologies and to assure you that we will do the best tо adjust ourselves in the shortest time.

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 kwietnia 2018

Bardzo tanio, smacznie, duże porcje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Miła obsługa, fajny klimat w stylu amerykańskim.

Termin wizyty: kwiecień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, AlexandraB199x
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & GrillOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 września 2016 z urządzeń przenośnych

Serdecznie polecamy. Najlepsze jedzenie w Burgas, naprawdę świetna obsługa, menu z fotografiami ale w rzeczywistości potrawa karmi nie tylko wzrok ale i równie genialnie smakuje :).

Termin wizyty: wrzesień 2016
Dziękujemy, dawidk199
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Happy Bar & Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Burgas, Obwód Burgas
Burgas, Obwód Burgas
 
Burgas, Obwód Burgas
 
Burgas, Obwód Burgas
Burgas, Obwód Burgas
 

Byłeś(-aś) w Happy Bar & Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem