Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 334)
Filtruj recenzje
1 334 wyniki
Oceny podróżnych
713
424
141
42
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
713
424
141
42
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 334 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel od samego początku zrobił na nas bardzo pozytywne wrażenie. Znajduje się on w pięknej okolicy przy samej górze Tsambika z możliwością wejścia (oczywiście jeśli posiada się odpowiednie obuwie). Plaża położona ok. 300 m od hotelu, można dojść drogą, która znajduje się przed hotelem lub dróżką przy górze (wejście za basenem). Przy plaży trawka, na której można spotkać dziko żyjące kozy schodzące z pobliskiej góry. Do wody zalecane obuwie ochronne, ponieważ dno kamieniste.
Hotel pełen bardzo życzliwej i zawsze uśmiechniętej (mimo zmęczenia) obsługi, zwłaszcza w restauracji. Najlepsze drinki tylko w barze w lobby u barmana Jurka :)
Jedzenie bardzo dobrze przyrządzone, codziennie coś innego - każdy znajdzie coś dla siebie (od ryb po różne rodzaje mięsa - kurczak, królik etc.)
Teren hotelu bardo przyjemnie zagospodarowany. Znajduje się tam bardzo dużo zieleni. Hotel posiada kilka basenów, w tym jeden ze zjeżdżalniami, na szczycie których o bezpieczeństwo dba ratownik. Dla dzieci, obok basenu ze zjeżdżalniami, są dwa brodziki, jeden z wieloma atrakcjami dla najmłodszych (mini zjeżdżalnie etc.).
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki.
Jeśli spotkaliśmy jakiś problem/wadę w naszym pokoju, po zgłoszeniu do recepcji zostawał on natychmiast naprawiany.
Bardzo serdecznie polecam każdemu ten hotel. Spędziliśmy w nim super wakacje. Myślę, że każdy wróci z wakacji z SunConnect Kolymbia Star z miłymi wspomnieniami.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kamila_B1999
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, SunConnect Kolymbia StarOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kamila_B1999,
Thank you for taking the time to give us your feedback and for letting us know about your experience.

Moreover, it is a delight to know that you were satisfied with our location, staff’s work and service. We always do our utmost to accommodate our guest’s needs.

We are thrilled to hear that you had a great holiday with us and we wait to welcome you soon again.

Sunny regards,
Guest Relation, SunConnect Kolymbia Star

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel , przemiła obsługa Jurek za barem jest najlepszy ! Kulturalny , miły i zawsze uśmiechnięty, Pani Kinga jest aniołem bardzo nam pomogła poświęca dużo czasu na pytania które pewnie słyszy dzień w dzień, cierpliwa kobieta . Hotel czysty , zadbany jedzonko pyszne , polecam dla rodzin z dziećmi animatorzy zawsze uśmiechnięci i rozbawieni

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 973ewah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, SunConnect Kolymbia StarOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 973ewah,

Greetings from SunConnect Kolymbia Star in Rhodes.

When guests had a really great stay with us it is one of the best compliments for us and we are really proud of it. Thank you for your nice comments about our culinary, the animation and staff. Thank you, also for having chosen our hotel.

Looking forward to have you back with us soon.

Kindest regards
Guest Relation
SunConnect Kolymbia Star

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Pokoje codziennie sprzątane i to bardzo dokładne. W restauracji też czysto. Jedzenie zróżnicowane i bardzo smaczne. Animacje wieczorne dla dorosłych oceniam raczej słabo, ale za to animatorki z Neckermann były bardzo miłe i potrafiły zająć dzieci na długi czas (Zuza, Paulina, Stefi, Natasha i Nathalie). Spokojnie można im dzieci zostawić na 2h - na pewno nie będą się nudzić :)
Widok z balkonu na górę Tsambika i na morze przepiękny!
Baseny czyste i różnorodne.
Podsumowując, nasze wakacje były bardzo udane.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, KarolinaW2164
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, SunConnect Kolymbia StarOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear KarolinaW2164,
Thank you for taking the time to provide us with your kind feedback regarding your stay at SunConnect Kolymbia Star.

We are delighted by the title of your review. Thank you!

It is great to hear that you enjoyed your perfect holiday with us.

We are all delighted and highly motivated by your review above. We hope we can welcome you soon again.

Best regards,
SunConnect Kolymbia Star

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wspaniały hotel, w którym wyjątkowo dba się o komfort gości. Bardzo dobry standard. Pokoje z balkonami, klimatyzacją, codziennie dokładnie sprzątane. Teren wokół hotelu zadbany, na bieżąco porządkowany, z urozmaiconą roślinnością. Obsługa hotelu (w recepcji, restauracji, barach) bardzo miła, pomocna i serdeczna. W restauracji serwowane są smaczne posiłki (również z tradycyjnej kuchni greckiej). Codziennie nowe menu, z dużą ilością dań. Polecam bar przy lobby. Barman Jurek wraz kolegą Emmanuelem przyrządzają wspaniałe drinki. Szczególne podziękowania dla animatorów: Felicii, Daniela i Victora za przygotowanie różnorodnych atrakcji (zumba, aqua aerobic, water polo, wieczorne programy) oraz pozytywne nastawienie i zarażanie dobrym humorem. Dodatkowo na terenie hotelu działa wypożyczalnia samochodów, którą obsługuje Pani Kinga. Osoba bardzo profesjonalna, serdeczna i pomocna.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Magda N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, SunConnect Kolymbia StarOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda N,

We are happy to read that you had a great holiday and that you were delighted with the excellent food and personalized service in our hotel. We continuously strive to meet and exceed our guests' needs and expectations.

Thank you for sharing your experience and we look forward to welcoming you back in the future.

Sunny regards,
Guest Relation SunConnect Kolymbia Star

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel leży w pobliżu plaży. Szkoda, że nie mają własnych leżaków plażowych, ale wiedzieliśmy o tym wcześniej.
Hotel ogólnie bardzo ładny.
Bardzo miła obsługa w recepcji, barach oraz panie sprzątające pokoje. Pokoje są sprzątane codziennie. Codziennie są też wymieniane ręczniki.
Jedzenie jest naprawdę przepyszne. Z pewnością każdy wybierze coś dla siebie.
Inną sprawą jest obsługa restauracji. Manager chyba nie do końca przemyślał swoje rozporządzenia i nie postawił się po drugiej stronie czyli po stronie gości hotelowych. W godzinach szczytu trzeba stać w kolejce i czekać aż ktoś z obsługi poprosi gości hotelowych do stolika. Mimo, że niejednokrotnie stoliki są nakryte na odpowiednią ilość osób. Absolutnie nie wolno wejść wtedy samodzielnie do restauracji. Jest się wtedy cofanym przez niezbyt miłą kelnerkę. Nie rozumieliśmy że znajomymi ideologii i zamysłu tego zachowania.
Manager też miał tłumaczenie dosyć pokrętne. Myślę, że to naprawdę mało eleganckie zachowanie w stosunku do gości hotelowych.
Napoje do kolacji przynosi również kelner. Ewidentnie brak odpowiedniej ilości personelu do tego typu obsługi.
Niejednokrotnie zjedliśmy obiad/ kolację zanim ktoś z personelu zdążył nam przynieść napoje. Sami musieliśmy ścigać kelnerów, żeby przynieśli nam coś do picia.
Mało komfortowa sytuacja. W żadnym hotelu do tej pory nie spotkałam się z takimi irracjonalnymi zasadami. Z reguły, każdy podchodzi, do którego stolika chce i również sam przynosi sobie napoje. Zdecydowanie jest to o wiele by bardziej wygodne niż proszenie się obsługi o napoje tak jak w tym hotelu.
Nikt z obsługi nie widzi w tym żadnego problemu. Nikt, oprócz gości hotelowych.
Animacje też marne. Naprawdę żenujące. Myślę, że któryś z managerów hotelowych powinien sobie
obejrzeć raz czy dwa jak wyglądają te animacje na żywo. Szkoda w ogóle
zatrudniać tych animatorów
Czy wybrałabym ten hotel po raz kolejny na wakacje? Mimo wszystkich plusów, jednak minusy są bardziej odczuwalne, a traktowanie gości przed wejściem na salę / jadalnię przed kolacją niezbyt eleganckie.
Myślę, że poszukałabym jednak czegoś innego.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Aldona7302
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, SunConnect Kolymbia StarOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear jbsouthwell,
Thank you for taking the time to review your stay at SunConnect Kolymbia Star.

We appreciate a lot your kind words regarding our culinary offer where the recipes were created by a fabulous cuisine chef.

We look forward to welcoming you back very soon, in good health and spirit.

Sunny regards,
Guest Relation SunConnect Kolymbia Star

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji